Random aneb červenec 2014

Přeji Vám hezký čtvrtek,
jak se máte? Dnes tu mám pro Vás nahlédnutí do toho, jaký byl můj červenec. Červenec pro mě znamenal spousta volna v práci a hlavně úžasnou dovolenou v Turecku, ale i jiné, menší výlety.
Také jsem první týden byla na nehtech, konečně jsem se rozhodla nechat si udělat gelovky. Bohužel nehty byly katastrofální. Paní se teprve zaučovala a i když nějaké kurzy měla za sebou, byl to děs. Každý jinak dlouhý, jinak zapilovaný, že jsem měla až chuť vzít pilník a udělat si to sama. A nalakování jak od malého dítěte a to mi rovnou řekla, že nail art určo ne, ale ani obyč francouzská se nepovedla. Do týdne jsem nehty sundala a objednala se u Vietnamců. Chodí tam teta a pochvalovala si je. Musím říct, že jsem nadšená, nehty mi drží ještě teď, byly rychle hotový a mám už i zákaznickou kartičku, kdy každá pátá návštěva je s 50% slevou. Chodíte na nehty?

Ale už k fotkám. Jak vidíte, zkusila jsem trochu změnu a to koláže z fotek. Přijde mi to upravenější a hezčí na pohled. Zas naopak přijdete o delší popisy jednotlivých fotek. Budu ráda, když mi napíšete, zda Vám to spíše vyhovuje takhle, nebo naopak tak, jak to bývávalo.

 Třešně / S  mamčou na karamelovém poháru / Miluji nutellu :-*

 Snad žádný pes nespí sladčeji než Balů:D / Když je bouřka, máme Barču doma / Cholerik :D

 Vařila jsem / Kuře Texas od Honzy / Snídaně v práci

Solárko / Nehty / V práci jsem dostala levandulovou čokoládu / Marianne se super dárkem

 Udělali jsme si procházku do Divoké Šárky, ale bylo hrozný vedro a chudák Balů trpěl..

 ...ale ustál to statečně / Koněpruské jeskyně

Snídaně v mekáči před odletem / Úžasná dovolená v Turecku / Suvenýry, samozřejmě osel :D

Jak jsi si užily první měsíc prázdnin Vy?

20 komentářů:

  1. Bože tú nutellu som vidieť nemala, pred polrokom som zjedla každý týždeň jednu :D priatel mi doniesol zo zahraničia 1kilovú a bola som v 7 nebi :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi povídej, já jsem schopná to sníst na posezení :D

      Vymazat
  2. U mě jednoznačně vede to Tvé Turecko. :3 A pak levandulová čokoláda, to musí být divné :D

    OdpovědětVymazat
  3. V Marianne byl make up? Já v ní měla L'Occitane sprcháč.... teda ne že by mi to vadilo. Make-up nepoužívám a tenhle by na mě byl stejně moc tmavý. Navíc jsem chtěla konečně zjistit, jak voní verbena.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byly různý dárky. Na blozích jsem většinou viděla řasenku. V supermarketech byla jen taška a v trafice jsem narazila na tenhle make-up a pak měli ještě tonovací. Na mě je naopak ted hrozně světlý :D

      Vymazat
    2. Double magic, taky od Dermacolu :)

      Vymazat
  4. Tahle forma vypadá hezky, to je pravda :) Ale já jsem hrozně zvědavá, tak mi chybí delší popisky :D A taky dost slepá, takže ocením i větší fotky :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ach třešně, to jsou domácí?

    OdpovědětVymazat
  6. Ty jo, teď si mi úplně připomněla, že jsem si v Turecku zapomněla koupit to očičko pro štěstí..a sakra :D
    Instantní krása

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To stejně musíš dostat, ne si koupit :D Já ho před dvouma rokama přivezla snad všem a tohle jsme dostali v jednom obchůdku, kde jsme nakupovali :)

      Vymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherné fotky, hlavně ty z přírody se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  9. Náš pejsan spí naprosto stejně, hrozně rád spí na zádech :) a mám hroznou chuť na nutellu! :D

    OdpovědětVymazat
  10. Nehtíky mě mrzí- bohužel tahle věc obnáší dlouhé hledání a zkoušení nových a nových salónů a manikérek. Já osobně už mám gelovky přes 4 roky a nedovedu si bez nich představit život. Také jsem si prošla vietnamským "salonem", ale z vlastní zkušenosti bych to nedoporučovala. Je pravda, že nehtíky jsou krásně začištěné a úhledné, ale produkty ti naprosto zničí nechty jsou neskutečně agresivní. Po půl roce manikůry od nich jsem naprosto přišla o nehty ( to nepřeháním) a dalšího pul roku si je léčila. Momentálně už přes dva roky chodím do klasického salonu, kde mám záruku kvalitních přípravků a za to si ráda připlatím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslim, že to není takhle všude. Tady mají vždy plno, chodí tam i teta už docela dlouho a nemůže si je vynachválit. A nejsou to nehty za dvě stovky.

      Vymazat
  11. sakra tolik jidla :D mam chute

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...