MUA - Lesk na rty Sheerfinish

Příjemné pondělní ráno,
jak jste si užily víkend? S rodinou jsem včera byla na Václavské pouti, kde to zelo prázdnotou a jediná atrakce, na které jsme byli, tak byla horská dráha. Opravdu se výlet povedl, ale alespoň nezklamala střelnice a mám vystřelený další dva nový oslíky :)

Dnes bude řeč o značce Makeup academy. Co tak čtu, tak na značku jsou hodně rozporuplné názory, někdo jí nemůže přijít na chuť, někomu naopak vyhovuje. Já osobně proti ní nic nemám. Mám docela dost produktů, některé dobré, jiné horší a další mě samozřejmě lákají. Recenze bude tentokrát na lesk na rty, sice jsem recenzi ještě neplánovala, v tubě ho je stále dost, ale bohužel se mi zkazil.

Lesk seženete v sedmi odstínech od nude, hnědé až po růžovou. Já mám odstín Just in Case, což je taková tmavší růžová, přesně barvička, jakou mám ráda. Lesky jsou hydratační a tónované. Navíc krásně ovocně voní.

Má hutnější konzistenci, krásně ke rtům přilne a je na nich opravdu příjemný. Nelepí a bez jídla či pití mi na rtech vydrží tak hodinku a půl. Rtům dodá hezkou růžovou barvičku, která vypadá přirozeně, ale ve větším množství lze docílit i tmavšího, výraznějšího odstínů.

Jak vidíte, jedná se o tubičkový lesk, které já mám poměrně ráda. Lesk má 15ml, takže je to poměrně macek. S balením souvisí i jedna moje výtka, má poměrně velký aplikátor, se kterým mohou podle mě mít malé rty trochu problém.

Pro někoho možná průměrný lesk, já si ho ale oblíbila. Je příjemný, má hezkou barvičku a krásně voní.
Obsah: 15ml
Cena: 44Kč
Hodnocení: 4/5

Co Vy a značka MUA? Vyzkoušely jste také nějaké lesky od této značky, nebo dáváte přednost rtěnkám?

6 komentářů:

  1. Barva je to krásná, já jsem zatím nezkoušela nic :). To je super, že nelepí, lepící lesky nemám ráda
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Pár lesků jsem měla kdysi, ještě než jsem se začala normálně malovat. Spíš jen tak pro zábavu. Teď mám už jen jeden, který mi dala kamarádka, ale nepoužívám ho. Nemám ráda, když se mi lepí vlasy na rty :D

    OdpovědětVymazat
  3. Od MUA jsem zatím nic nezkoušela, ale lesky moc nenosím, takže bych si vybrala spíš něco jiného :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  4. Já lesky moc nemusím, každopádně kdybych si někdy nějaký měla koupit, nejspíš bych sáhla do těchto vod, protože víc než 50 kč se mi prostě za lesk dávat nechce... :D

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mám tyto lesky od MUA moc ráda, v každé kabelce musím mít aspoň jeden. Líbí se mi, že tolik nelepí a rty jsou opravdu vláčnější.

    OdpovědětVymazat
  6. Mua a makeup revoliton je jedna a ta samá firma.... už ani makeup revolution nemůžu přijít na jméno - nesnáším firmy s dupe bez vlastního nápadu a od mua mám jedny stíny a taky žádná hitparáda, takže ty u mně taky už neuspějí =/

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...