Random aneb září 2014

Krásný pátek,
konečně tu máme víkend, nemohla jsem se ho dočkat. Co plánujete?

Září už máme za námi a dnes se můžete mrknout na pár fotek. Nejlepší v září pro mě byl určo víkend v Liberci, kde jsme mrkli s Honzou do zoo, vylezli na Ještěd a podívali se do science centra IQLandia. Článek s fotkami už jste mohli vidět zde.

Probíhala u nás jeden víkend výstava a zároveň chov drobné zvěře. Drobná tedy moc nebyla, kachny byly neskutečně obrovské, to samé králíci. S mamčou jsme se šly podívat a byly unešené, jak snad každý zvíře bylo krásný. Odolaly jsme a odešly ale z prázdnou :D Bohužel jsem měla vybitý mobil, takže fotky špatný a málo.

Na konci měsíce slavil brácha narozeniny, už je plnoletý, strašné. Zároveň v září mají narozky moje holky, hafani. Barče jsem koupila novou boudu a misky, nejsem si sice jistá, zda chápe, že to je dárek a myšlenej dobře, ale snad ano :D Niky dostala boxík plný dobrot a to jste měli vidět, jak se do krabice vrhla, celou ji vytahala, na ní bylo vidět, že je nadšená :)

 Zoo Liberec / Ještěd / IQLandia

 M&M bonbony / Snídaně / Mrož / Dělala jsem v práci dětem palačinky a od té doby dělám i každý víkend Honzovi k snídani :D

 Výborné kafe / Meruňkový koláč / Nudle s kuřecím masem / Hermelín s brusinkami, mňamka

 Výstava


 Po výstavě jsme zašly do cukrárny na shake, pistáciový s tureckým medem je vynikající

Bráchův dort / Baruška s novou boudou / Niky při rozbalování :D


Jaké bylo Vaše září? :)

5 komentářů:

  1. Ještě že snídám, jinak bych při pohledu na to jídlo dostala hrozný hlad :D A zvířátka jsou super, hned bych si nějakého králíka odnesla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné fotky :) Já bych si teď úplně dala ten hermelín. No já jdu zítra na brigádu a v neděli jestli bude krásně, tak bych chtěla někam vyrazit s přítelem :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat

  3. Pekný článok, prvá fotka je roztomilá :)

    Rada by som ťa pozvala na giveaway u mňa na blogu Sunrise of my life :)

    OdpovědětVymazat
  4. Palačinky taky máme rádi, ale s rozmazlováním chlapa bych byla opatrná. Bohužel, zas mám pracovní víkend, stejně to počasí je nic moc.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...