Spotřebováno za září 2014

Krásný první říjnový den,
je to strašné, ale také Vám přišlo, že září hrozně rychle uteklo? Pomalu jsem ho ani neznamenala a vůbec nemám pocit, že už je říjen. Dnes se mrkneme na spotřebované produkty. Sice každý měsíc Vám vždy ukazuji jako první novinky, ale nějak mě zlobí telefon, kterým fotím. Foťák teď fotí hrozně zle, nevím, zda je tak špatné světlo furt, nebo ho mám nějak rozladěný. Novinky jsem včera nafotila, ale fotky jsou nepoužitelný, vůbec nejsou ostrý. Tyhle alespoň tak nějak jdou, i když žádná sláva. Na novinky se tedy můžete těšit až v sobotu, bohužel.

Ale už k dnešnímu článku. Spotřebovaných produktů je celkem osm, takže taková klasika. Mám ale radost, jelikož se jedná o plná balení, která se mi ani nevešla do krabičky, kde normálně prázdné obaly skladuji.

1. Oriflame šampon pro barvené vlasy s jahodami a mandlemi (Recenze) - Šampon krásně voněl a provoněl celou koupelnu. Vlasy byly po použití nadýchané, jemné a nemastily se.
Koupila bych znovu: ANO

2. Oriflame kondicionér pro barvené vlasy (Recenze) - Měl docela řídkou konzistenci na to, že se jedná o kondicionér, ale stejně jako šampon, tak vlasy nemastil a šly krásně rozčesat. Vůbec se necuchaly a hezky voněl.
Koupila bych znovu: ANO

3. Dove tělové mléko Essential nourishment (Recenze) - Tohle byla hydratační bomba, má docela hutnou konzistenci, spíše jako máslo. Pokožku perfektně zhydratovalo, byla hebká a příjemná na dotek. Má neutrální krémovou vůni.
Koupila bych znovu: ANO

4. Dermacol sprchový gel Aroma ritual jahoda a rebarbora (Recenze) - Tenhle sprcháč měl snad tu nejsladší vůni, byla téměř až přeslazená, ale já si ji okamžitě zamilovala. Na pokožce se vůně docela držela a nevysušoval ji. Super pění.
Koupila bych znovu: ANO

5. Aveo tělové mléko Chocolate popcake (Recenze) - Recenzi teprve chystám, je to jedno z nejhorších mazadel, které jsem kdy měla. Lepilo, nevsakovalo se a už vůbec nehydratovalo.
Koupila bych znovu: NE

6. Ryor bylinný balzám s mentolem k péči o nohy (Recenze) - Měl hodně řídkou konzistenci, ale překvapivě dobře hydratoval a poradil si se suchými patami. Bohužel bylinná vůně není nic pro mě, hrozně mi smrděl, což je škoda.
Koupila bych znovu: NE

7. Dermacol denní krém Lift & Matt (Recenze) - Krém je matující, čili spíše pro mastnou pleť, kterou já nemám. Takže mi tolik nesedl a hydratačně nestačil. Jinak je hutnější, dobře se vstřebává.
Koupila bych znovu: NE

8. Saloos peeling mojito (Recenze) - Úúúúúžasná vůně mojita, které mám strašně ráda.  Je poměrně drsný, super pokožku vydrhne a díky oleji jí nevysušuje, naopak hezky zhydratuje a není třeba další péče.
Koupila bych znovu: ANO

Jaká je Vaše spotřeba? Znáte některý z těchto produktů?

16 komentářů:

  1. Jsi vzorná blogerka, chválím, publikovat spotřebováno hned prvního a spotrebovat za měsíc 8 výrobků jsem ještě nikdy nedokazala:)
    nakupujirada.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Také mám dnes v plánu spotřebováno, už se těším až to zas všechno vyhážu :D !
    Toho tělového mléka Aveo je škoda, má přenádherný obal :D vypadá jak Balea 2 :D
    Já jsem z těchto produktů nic nezkoušela, takže nemůžu posoudit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Produkty znám, ale tentokrát jsem nezkoušela žádný :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Dermacol sprcháče jsou skvělý!:) Nějaký produkt Saloos chci už dlouho vyzkoušet, peeling vypadá dobře:)

    OdpovědětVymazat
  5. Zaujal mě šampon a kondiconér, škoda, že nemám v okolí nikoho, kdo prodává Oriflame. A na zimu určitě pořídím Dove. Moje spotřeba bude jako již tradičně mizerná, protože jsem na všechno o prázdninách dost kašlala. A taky mi září uteklo hrozně rychle, asi proto, že to byl poslední měsíc prázdnin :D

    OdpovědětVymazat
  6. Saloos dělá peeling, jo? No tak ten musím jít hned někam očumnout :)

    OdpovědětVymazat
  7. tééda dost jsi mne překvapila, ten aveo tak náádherně vypadal

    OdpovědětVymazat
  8. Nic z těchto výrobků jsem nikdy nezkoušela, ale ten Aveo mě hrozně zaujal obalem:)
    Škoda, že to hodnotíš tak záporně :(

    °°Instantní krása°°

    OdpovědětVymazat
  9. To mlíko od Avonu vůbec neznám, to je nějaká novinka?

    OdpovědětVymazat
  10. Super clanek, vetsinu produktu jsem doted neznala :) A letosni zari uteklo hrozne rychle, bojim se, ze za chvili budou Vanoce :D

    http://theredheadedworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Nic z tvých spotřebovaných výrobků jsem nezkoušela - z Avonu a Oriflame jsem nic neměla už roky... obdivuju, že spotřebováváš tolik tělovky, já to pěkně s tělovkou flákám :-/

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta se spotrebovava mnohem rychleji nez dekorativka. A mazu se poctive fakt kazdy vecer :)

      Vymazat
  12. Já mám od Alvedre jen tělová mléka, šapon jsem zatím nezkoušela.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...