Milý Ježíšku...aneb vánočně-zimní wishlist

Krásné pondělní ráno,
na blozích v poslední době již vídám vánoční wishlisty, tyhle články mě moc baví číst. Ráda se podívám, co si daná blogerka přeje a třeba i načerpám inspiraci. Dlouho jsem ale přemýšlela, zda vůbec svůj wishlist seskládat, jelikož já nějaké vyloženě přání nemám. Opravdu si nepřeji nicmoc konkrétního, nebo něco, co bych opravdu musela mít.

U nás je to tak, že na Vánoce od babičky a strejdy dostanu peníze, buď si za ně něco koupím a dám pod stromeček, nebo utratím jak potřebuji. Od mamči to, co si někde vyberu a nějaký to překvápko, které mám vlastně i od ostatních. Třeba Honzovi nerada říkám konkrétní dárek, co bych chtěla a ráda se nechám překvapit. Mě potěší opravdu jakákoliv maličkost.

Na wishlistu jsou tedy píše věci, které by se mi líbily, ale spíše to vidím tak, že si je sama průběžně koupím, nebo se bez nich obejdu. Také tu je pár položek, které jsem v poslední době viděla a zaujaly mě :)

1. Kozačky - První na seznamu jsou určitě nové boty na zimu, které si koupím snad již tenhle týden. Deichmann či CCC mě hodně zklamaly, boty se mi tam vůbec nelíbí. Jsou ošklivé a všechny téměř stejné. Nejhezčí mají u vietnamců, tam nevím, které dřív. Určitě chci jedny na podpatku a pak ještě jedny nižší, když bude námraza a sníh.

2. Svetry - Jak zimu nemám ráda, tak svetříky miluji. Sice mám plnou skříň, ale stále to není dost. Oblíbila jsem si především oversize, které mi jsou hrozně příjemné, kór v zimě. Chtěla bych nějaké jednobarevné, spíše elegantnější, ale jak vidíte, infantilnosti neodolám :D

3. Čepice a šála - Mám pouze fialovou barvu, ale jelikož jsem si letos pořídila růžový kabátek, tak k němu chci nějakou jinačí barvu. Černou, šedou, uvidím podle bot :D Nejhezčí a cenově super mají v Kik, už mám vyhlídnuté.

4. Spodní prádlo - Na spodní prádlo jsem ujetá, těžko odolávám krásným setům. Mám jich ale doma tolik, těžko je unosím, tak se snažím ovládat. Přesto v New Yorkeru mrknu, zda nemají nějaké hezké, které potřebuji mít :D A teplé ponožky, bez kterých se v zimě neobejdu, jsem hrozná zmrzlina.

5. Pyžamo - Moc se mi líbí tohle z F&F s tučnákem, bohužel cena se mi už tolik nezdá. Teplých pyžam ale moc nemám, takže by se nějaké šiklo.

6. Knížky - Knih mám sice až až a nikdo si netroufne mi žádnou koupit, ale wishlist bez knížek by být nemohl. Ráda bych knížku od Jojo Moyes, nebo Svatební noc od Sophie Kinselly. A vlastně desítky dalších.

7. Kosmetika - Co si budem nalhávat, kosmetiku žádnou nepotřebuji, mám jí tolik, že nevím, co používat dřív. Přesto je to něco, čím se nedá snad nic zkazit. I vánoční balíčky jsou moc fajn a potěší. Horní Sleek paletka je poměrně novinkou, která obsahuje dvě tvářenky a čtyři stíny. Dolní je paletka s tvářenkami, která se mi už dlouho líbí. A dole vidíte brusinkový The Body Shop.

8. Naušnice Claire`s - Naušnice se sobama je další infantilností na mém seznamu přání. Až půjdeme s kamarádkou na vánoční nákupy, už máme naplánovaný i nákup právě vánočních doplňků v Claire`s.

9. Krabička na kapesníky - Vidíte tu překrásnou krabičku na kapesníky? Tu jsem viděla u vietnamců, slintala nad ní a já blbka si jí nevzala, přitom jsem z ní byla hotová. Mají ji tam v jednom velkoobchodě, kam když přijdu, tak jsem v ráji. Spousta doplňků stylu Provence, levandule, no krása. Doufám, že příště ještě bude a jde se mnou domu.

10. Aromalampa a misky - Hezkou aromalampičku chci už dlouho, ale stále jsem nenarazila na tu pravou, takže se na mém wishlistu objevuje již podruhé. Nepotřebuji ji nijak nutně, takže nekoupím hned první, která se mi bude zdát ucházející. Misky ve tvaru srdíček jsem viděla v katalogu Tchibo a protože jsem na srdíčka ujetá, tak mě zaujaly.

11. Vaflovač - O vaflovači mluvím již nějakou dobu, nepotřebuji také nějak nutně, jen mě láká udělat si někdy vafle. Musím zjistit, zda mi ho nemůže paní v práci sehnat.

12. Ijáček - Wishlist bez Ijáčka? To by nešlo, Ijáčky a oslíky stále zbožňuji. Mám jich ale už tolik, že nové kousky plyšových Ijáčků je těžké sehnat. Oslík v jakékoliv podobě mi ale udělá strašnou radost.

13. Notebook - A největší přání na konec. Po notebooku toužím už dlouho, tohohle Ježíška si ale budu muset nadělit sama :D

Tak nakonec je seznam poměrně dlouhý, co myslíte?! :)
Co si přejete Vy?

13 komentářů:

  1. Tvůj seznam je super :) S těma oslíkama to musí být těžký, sama jsem viděla tak 2. Jéé, ten svetr se sobem by se mi líbil
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Me se hodne libi ty svetry s vanocnim motivem.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Oh, ten vaflovač bych taky brala! Výborný nápad na dárek. Vafle mám moc ráda a domácí jsou ještě lepší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tiež som si robila tento WL na blogu a veru na pyžamko a spodné prádlo som pozabudla:)

    OdpovědětVymazat
  5. zajímavý wishlist :) já se asi inspiruju s pyžamem a vaflovačem, to je fakt super :)

    fashion-lists.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Taky sháním kozačky. Na podpatku mám dvoje, ale ty do školy nevyužiju. Už mě ale to shánění nebaví, když už se mi líbí, cena je šílená. Pyžamo určitě dostanu od mamky, ale snad se tentokrát trefí, v minulých letech se jí to moc nedařilo :D

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný wishlist! :) Bez váhání bych brala Íjáčka, teplé ponožky, elegantní svetr a nějaký pěkný komplet spodního prádla. Nejčastěji vybírám buď v H&M nebo případně Intimissimi, ale v New Yorkeru jsem už opravdu hrozně dlouho nebyla, takže děkuji za tip a kouknu i tam. :)) MIRACULOUS STYLE

    OdpovědětVymazat
  8. Super! Svatební noc jsem četla a můžu rozhodně doporučit, protože to je super zábavná kniha :). Mám jí doma (sice docela pomuchlaný paperback) v angličtině, tak kdybys chtěla, můžu ti jí půjčit.
    Jinak jsem asi před hodinou dostala od přítele k zítřejšímu svátku sadu miniaturek přesně brusinku od Body shopu, to je náhoda :) Voní nádherně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dekuju, ale anglicky bych si moc nepocetla :D Krom tehle a jeste jedny mam od Sophie vsechny:)

      Vymazat
  9. Moc pekny wishlist :) Me delaji takove seznamy hrozne problemy, protoze je tolik veci, co bych chtela/potrebovala, ze nedokazu najit ty nej, co tam dat :D Jinak notebook mam na seznamu taky a taky si ho budu muset nadelit sama, ale bohuzel az o prazdninach, kdyz budu mit nejakou brigadu :/ :D

    OdpovědětVymazat
  10. Super Wishlist, shodneme skoro na všem :) Jinak je to i dobrá inspirace čím obdarovat jiné ženy a dívky :)

    Victoria´s Secret - Vánoční Giveaway

    OdpovědětVymazat
  11. Užasný :D máme skoro stejná vánoční přání :) jen tedy mně se poštěstilo a notase k vanocum už mám doma :) a ty svetry chapu :D v patek jedu do Primarku a svetry jsou na mém seznamu na prvním místě :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...