Mix recenzí - Dove, Philip B, Ziaja

Krásné sobotní ráno,
co plánujete na víkend? Dnes si dáme opět mix recenzí na produkty, kterým se mi nechce věnovat samostatný článek, jelikož se jedná pouze o miniaturní balení a jednu limitku

Dove tělové mléko Indulgent Nourishment
Upřímně netuším, zda se tohle mléko dá sehnat, jelikož jsem ho na stránkách Dove nenašla, ale na netu dostupné je, tak si o něm něco málo napíšem. Mám pouze cestocní balení, které bylo v jednom časopise, takže na klasickou recenzi to nebude. O značce Dove jste si ale nedávno mohly přečíst zde.

Obsahuje bambucké máslo, mléko je krásně hutné, dobře se ale roztírá a téměř okamžitě se vsákne. I když se jedná o malé balení, přibližně týden mi vydrželo. Pokožka byla po použití neskutečně hladká a příjemná. Stejně jako u mléka, které jsem měla předtím od Dove, i zde cítíte, jak super hydratuje. Navíc mléko krásně voní, vůně je úplně omamná a já si ji hned zamilovala.
Obsah: 250ml
Cena: cca 100Kč
Hodnocení: 5/5

Philip B - African Shea Butter Gentle & Conditioning Shampoo + Creme Rinse
Tato značka vznikla v roce 1991 ve Spojených státech a založil ji hollywoodský kadeřník Philip B. Značka nabízí vlasovou, ale i tělovou péči, která kombinuje vzácné rostlinné a esenciální oleje a bylinné extrakty. Produkty nejsou testovány na zvířatech a neobsahují parabeny a ftaláty

Tuhle dvojku jsem si brala na dovču a musím říct, že jsem se trochu bála, co mi to s vlasy provede. Šampon dodává vlasům lesk a objem bez zatížení. Obsahuje bambucké máslo, chmel, kopřivu a kostival a je obohacen o panthenol. Hydratační kondicionér obsahuje bambucké máslo, proteiny z pšeničných klíčků a sóji, které zbraňují třepení konečků.

Když jsem si vlasy umyla a sundala turban z vlasů, vůbec jsem neměla pocit, že by byly umyté. Naštěstí ráno mě čekaly objemné a moc hezky vzdušné vlasy. Bohužel takové jsou převážně jen ten první den, druhý den po umytí už trochu objem ztrácí a vidím, že to není úplně ono. Měla jsem ted asi kliku na šampony a i po čtyřech vlasy byly nádherný. S tímhle jsou po třech dnech už měla vlasy bez života, splihlé. Takže za mě ne. Šampon má řidší gelovou konzistenci, mění poměrně málo, balzám je naopak krémový. A oba produkty mají divnou vůni, cítím v tom pánský šampon, i když by šampon měl být bez parfemace.
Obsah: šampon 220ml / kondicionér 178ml
Cena: 789Kč /  769Kč
Hodnocení: 2/5


Ziaja sprchový gel Lime-citrus exotic coctail
Ziaju mám ráda a proto mě sprcháč v boxu moc potěšil, bohužel ale není tak super, jako ostatní produkty, které jsem již od značky zkusila. Navíc se jedná pouze o limitovanou edici pro Ladybox, takže sprcháč jen tak neseženete.

Má řidší gelovou konzistenci, líbí se mi i barvička gelu, která je stejně zelená jako obal. Sprcháč super pění. Když jsem k němu čichala v tubě, krásně voněl po citronech. Bohužel na těle je trochu cítit jako nějaký čistící prostředek. Znáte Duck Island, který silně připomíná Jar? Sice Ziaja není tak zlá, ale přesto to není svěží citronová vůně.
Obsah: 270ml
Hodnocení: 3/5

3 komentáře:

  1. Super, zrovna všechny výrobky jsem měla :D. Minuaturku tělového krému jsem dostala od kamarádky a byl super :). Vzorečky od Phillip B jsem měla v Ladyboxu a ty mi vůbec na vlasy nesedly, ani bych si plné balení nekoupila. A sprcháč od Ziaji jsem taky našla v Ladyboxu, byl sice fajn, ale vadila mi ta citrusová vůně, takž už bych si ho nekoupila taky :).
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké recenze :) Nezkoušela jsem teda ani jeden produkt, ale Ziaju mám moc ráda.

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ty poslední 2 (teda vlastně 3) produkty vypadají opravdu zajímavě, ale po přečtení recenze bych do nich asi ani nešla. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...