Random aneb říjen 2014

Hezký čtvrteční večer,
říjen utekl jako voda, přijde mi, že až extrémně rychle. A jelikož už je listopad, je načase mrknout se na shrnutí října v podobě randomu. Ten jsem chtěla publikovat už včera, ale bohužel jsem neměla všechny fotky a dnes až takhle pozdě, jelikož v práci končím čim dál tím později. Mám pocit, že brzy už si tam vezmu pyžamo, protože je zbytečné jezdit domu.

Ale zpátky k říjnu a dnešnímu článku. Moc fotek tentokrát nemám, moc jsem nefotila a to hlavní Vás teprve čeká. V říjnu jsme si s Honzou udělaly další výlet, vzaly si dovču a vyrazili. Minulý rok jsme touhle dobou byli v Plzni, letos to byla dovča delší, pětidenní. Mrkli jme se jak po ČR, tak i k sousedům a až na počasí to bylo úžasný a já si výletování opět užila. Moc se rozepisovat nebudu, jelikož výletní články Vás čekají snad od víkendu. :)

Na začátku měsíce jsem po dlouhé době byla fotit a zároveň si zalíčit. Bohužel fotky nevypadají vůbec profi, ale i tak jsem si den užila a fotky se mi líbí. Článek zde.

Také jsem s rodinnou byla na Václavské pouti, tou dobou již většina atrakcí tam nebyla, vlastně jsme byli jen na horské dráze, nakoupili dobroty a mamči přítel mi vystřelil plyšáky, jak jinak než Ijáčky :)

V říjnu se konal kosmetický veletrh Interbeauty Prague, na kterém jsem nesměla chybět. Lístky jsem vyhrála u Alice, o to větší radost jsem měla. Pár fotek z veletrhu jste mohly najít zde.

Focení u koní

 Po focení jsme s mamčou zašly na kafe a horké maliny / Takhle spí zahrabaná mezi plyšákama / Miluji tyhle ochucená mléka

 Matějská pouť / Plněný marcipán, mňam / Plyšáci se střelnice / Interbeauty Prague

 Mikulov / Lednice / Vídeň / Bratislava

Brno / Suvenýry v podobě hrnků nesmí chybět / Mince ze zoo


Jaký byl Váš říjen? Také Vám tak utekl?

5 komentářů:

  1. Krásné fotky :) Hrnečky suvenýry se mi líbí
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. U mňa nemôže chýbať suvenír magnetka, v Ledniciach som bola je to tam ako v rozprávke :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty mlíka bych mohla pít pořád :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak veletrh ti upřímně závidím, ja se tam snad dostanu za rok. :) Ochucena mleka mam take moc rada a foceni u koni se vydařilo. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...