Nákupy a novinky za říjen 2014

Krásný začátek týdne,
jak jste si užily víkend? Máme tu další měsíc, strašné, jak rychle to letí. Tenhle rok až extrémně rychle a za měsíc tu máme Vánoce, ale to mě zatím nechává chladnou, na mě je ještě brzo.

Tentokrát žádné řeči o tom, jak jsem se snažila šetřit. Houby, nesnažila, utrácela jsem jako divá a to jsem ale šetřit chtěla, jelikož v říjnu jsem byla na dovolené a hodně peněz šlo právě do ní. Ale když už utrácet, tak pořádně. Přibylo mi dost nové kosmetiky, něco málo z oblečení a ještě nezařaditelné věci jako suvenýry z dovolené a plyšáci z pouti, ale to Vám ukáži až v randomu :)

Kosmetika
Jak jsem psala, kosmetiky mi přibylo docela, tedy ne docela, ale opravdu hodně a to převážně díky Beauty bag. Jak tak na to koukám, pečující a dekorativní kosmetika je poměrně ve stejném počtu, dokonce mám rovnou tři nové kosmetické taštičky.

Tentokrát zančeme již zmiňovanou Beauty bag, kterou jste si mohly objednat na kosmetika-usa.cz, bohužel se jednalo pouze o promo akci, takže více již nebudou. Článek o první jste mohly najít zde. Na další nákup mě nalákala značka Too Faced, ovšem lákadlo pro mě nakonec bylo zklamáním, avšak s obsahem jsem jinak celkově byla velmi spokojená, článek zde. V BB se ještě nacházel štěteček, ale ten se mi povedl už někde ztratit :D Konečně vyzkouším Carmex a EOS, obrovskou radost mám také z paletky Clinique.

Další tu máme jako každý měsíc Ladybox, článek zde. Tentokrát se obsah opravdu povedl a já využiji vše, největší radost mám z bronzeru od značky W7, se kterou zatím nemám žádné zkušenosti.

Na FB stránce značky Eveline jsem vyhrála fanouška měsíce a přišel mi úžasný balíček, který obsahoval velkou kosmetickou taštičku, spousty vzorečků, ale především těchto šest produktů. Je tu tělové mléko, peelingový sprcháč, krém na ruce či něco na rty. Balíček mě strašně potěšil a tolik jsem toho fakt nečekala.

Začaly mi docházet moje železné zásoby šamponů, tak jsem naběhla do DM. Řadu Ultra Doux od Garnier jsem chtěla už dlouho vyzkoušet, takže jsem šla hned mrknout po ní. Některé byly v akci a zrovna i tahle s brusinkami a arganovým olejem, dokonalá kombinace a naštěstí pro moje vlasy, takže bez váhání byla v košíku.

V říjnu se také konal veletrh Interbeauty Prague, většinou koupím jen nějakou maličkost, pokud vůbec. Tentokrát jsem si odnesla dva produkty na rty od značky Milani a Jordana, na které jsem se chystala. Pastelka Jordana má úžasný odstín a jsem z ní nadšená.

A jako poslední tu máme podzimní novinku od Yves Rocher, která mi přišla na testování a tou je zelená paletka. Recenzi jste již mohly přečíst zde.


Oblečení
Za oblečení jsem neutrácela, těchto pár kousků mám opět od paní z práce. Největší radost mám ze saka, které se mi strašně líbí, celkově saka já opravdu můžu a do skříně se mi pomalu už nevejdou. Potěšil mě ale i svetřík, kterých nemám nikdy dost.


Co jste si koupily Vy?
Už teď Vám prozradím, že již něco málo mám pokoupeno na listopad a doufám, že seženu zimní kozačky, takže o listopadové nákupy určitě nepřijdete :D

11 komentářů:

  1. Jé, ty máš ty nákupy pěkně sladěné do růžova:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty bláho, to jsou vyloženě nakupovací orgie :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Téda skvělé věci! :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. Moc fajn novinky. Já jsem taky objednávala BB, ale jako dárky pro kamarádky a to právě taky kvůli zmíněné značce Too Faced. Zklamaná jsem z obsahu nebyla, říkám si, že na zimu a plesovou sezónu jsou třpytky na tělo fajn.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  5. Ty modré šaty jsou moc krásné! Budou Ti slušet :o) Pastelku od jordany, mám červenou a je úžasná!

    OdpovědětVymazat
  6. Ty eos věcičky bych také moc ráda vyzkoušela, jinak parádní nákup :)

    OdpovědětVymazat
  7. Oblečení se mi líbí a kosmetika taky super :) Moc pěkné nákupy
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  8. Doufám, že příští rok už na interbeauty budu osobně :))
    http://allys-cook.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  9. To duo od Garnier je naprosto super:)

    OdpovědětVymazat
  10. radši si tyhle reporty nedělám, protože bych e zděsila =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...