NevO Dead Sea Spa - Hand & Body Lotion

Krásný pátek,
jak Vám utekl pracovní týden a co Vaše plány na víkend?
Dnes si dáme recenzi na značku NevO, která obsahuje minerály z Mrtvého moře. Konkrétně se mrkneme na krém, který je určen na ruce a tělo. Od značky NevO jsem již měla tělové máslo Milk & Honey, které bylo naprosto úžasné, proto jsem na mléko byla poměrně zvědavá.

Krém obsahuje minerály z Mrtvého moře, proteiny a hydratační složky. Pokožku pomáhá hydratovat, zvláčňovat a vyhlazovat. Je ideální pro každodenní použití. Sice se jedná o krém na ruce i tělo, já ho ovšem používala pouze na tělo.

Krém seženete v pěti variantách, já mám French Vanilla. Není to typická, sladká vůně vanilky, naopak vůně je poměrně výrazná. Francouzská vanilka zkrátka voní jinak. Zpočátku mi krém moc nevoněl, mám ráda sladké vůně a tohle úplně sladké není. Nakonec jsem si na vůni zvykla a nebyla mi až tak protivná.

Krém je hodně hutný, spíše jsem měla pocit, že se natírám máslem. Určitě super na zimu, kdy pokožka žádá pořádnou dávku hydratace. Je poměrně mastný, takže hydratace je opravdu skvělá. Stačí ho fakt malinko, při větším množství se hodně špatně vstřebává a roztírá, takže pozor, kolik ho vymáčknete.

Po použití na pokožce nelepí, hezky jí provoní a zanechává ji perfektně hydratovanou a a jemnou, moc příjemnou na dotek.

Obsah: 230ml
Cena: 350Kč
Hodnocení: 4/5

Znáte kosmetiku NevO Dead Sea Spa? Máte zkušenosti s jejími produkty, nebo Vás něco láká?

4 komentáře:

  1. Vypadá to moc dobře, ale ta cena je na můj vkus trochu moc :( Od téhle značky mám nějaký kus soli dohromady s bahnem na čištění obličeje, ale ještě jsem to ani nerozbalila.

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá dobře, na zimu a suchou pokožku bude ideální :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  3. Vypada fajnove.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna jej používám a jsem spokojená, ale je pravda, že na vůni jsem si musela zvyknout, je malinko netradiční a taková jakoby "chlapská" :D

    Victoria´s Secret - Vánoční Giveaway

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...