Krásné Vánoce

Milé čtenářky,
a je to tady, konečně jsme se dočkali a Vánoce již klepou na dveře. Dárečky jsem si všechny zabalila již včera, takže dnes mě čeká snad už klidnější den. I když toho dnes máte určitě hodně, trošku se rozepíšu o svých Vánocích a ukáži nějaké ty vánoční dekorace. Budu ráda, když mi do komentáře napíšete, jak Vánoce slavíte Vy...:)

Za chvilku vyrážím s kamarádkou do hospody jako každý rok. Ano, je to poněkud divné chodit na Štědrý den do hospody, ale je z toho již letitá tradice. Psala jsem to již včera ve vánočním tagu. Začalo to již před lety, kdy jsme si chtěly sednout na kafe a předat si dárečky, ale nic kromě jednoho pajzlu tu nebylo otevřeno. Za ta léta už to není takový pajzl a i kafe chutná lépe. Dokonce si nás tam už pamatují a vědí, že chodíme pouze 1x za rok na Štědrý den :) Nemůžu se dočkat, na tohle se vždy hrozně těším.

Odpoledne nastává další tradice a to v podobě sousedky, která chodí popřát a dát si sklenku. U nás se večeří poměrně brzy, bohužel. Oslavujeme společně s prarodiči a strejdou a ti prostě chtějí jíst brzo, což zase my nechceme a každý rok remcáme a oni se vztekají, že zdržujeme :D Takže jakmile přijde sousedka, tak nalejváme, ona odchází lehce opilá a my tím zdržujeme večeři :D Až si říkám, zda by mě to bez toho bavilo...

Na večeři se těším na kapra, bez toho by to nebyly Vánoce. Kapr se podává se salátem a kdo nechce kapra, může si dát řízek. K večeři máme i polévku, kterou já ale nejím a čekám až na další jídlo. Po večeři už přijde na řadu rozbalování dárečků. Pak už budeme jen povídat, koukat na pohádky apod. Ještě jedny Vánoce mě čekají ve čtvrtek, to oslavíme s Honzou, takže se nemůžu dočkat. Letos jsem si usmyslela, že chci, aby mi to slušelo, takže jsem pracně sháněla nějaké šatičky a sehnala jsem naprosto boží v Tally Weijl.


Teď už Vám popřeji krásné a poklidné prožití vánočních svátků. Dnešní den si užijte, jak nejvíce to jde, výbornou večeři, ať Vám nezaskočí kostička a samozřejmě také bohatého Ježíška, ať pod stromečkem najdete to, po čem toužíte. Ale hlavně, ať slavíte s těmi nejbližšími.

Během svátků na blogu určitě nebude mrtvo, snad hned zítra na Vás čeká giveaway :)

11 komentářů:

  1. Krásné šaty! :)
    A taky nejím polívku, ale kapra i salát mám ráda. :)
    Užij si krásné Vánoce!

    OdpovědětVymazat
  2. Máš krásné šaty a pěkné dekorace :) Krásné Vánoce
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Ty šaty jsou úžasné, budeš kočka :)
    Moc pěkný článek i jsem se pobavila ohledně sousedky :D ! Veselé Vánoce kočko :* .

    OdpovědětVymazat
  4. Šaty jsou nádherné a moc ti sluší! :) A dekorace jsou taky moc pěkné :) Krásné Vánoce! ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Ty šaty jsou úžasné, nemají chybu:-) Přeji krásné a pohodové Vánoce:-)

    OdpovědětVymazat
  6. krásné fotky :) přeji Ti šťastné a veselé :)

    OdpovědětVymazat
  7. Take ti preji Krasne Vanoce.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Jéé krásné šaty si měla, já jsem to vyřešila klasicky halenkou se zlatýma flitrama a černýma kalhotama ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...