Dermacol - Make-up 24control

Krásný den,
jak jste si užily víkend? U mě byl pohodový, odpočívala jsem, sledovala seriály, zkrátka pohoda. Snad i Vy jste si víkend užily a do nového týdne vkročily tou správnou nohou :)

Dnes si dáme recenzi na produkt od značky Dermacol. Tahle značka se u mě na blogu objevuje poměrně často, mám ráda jak dekorativku, tak i pečující. Dnešní recenze bude o make-upu a zanedlouho Vám ukáži i micelárku, kterou momentálně používám a pomalu mi dochází.

Make-up nemám poprvé, tohle je asi moje třetí balení. Konkrétně se jedná o odstín 02, který mi naprosto sedí i teď v zimě, kdy nejsem nijak zvlášť opálená. Make-up obsahuje koenzym Q10, který pleť chrání po dobu 24hodin. Kdo z nás má ale make-up na pleti celý den, že. Zvyšuje pevnost pleti a zabraňuje známkám únavy. Je hypoalergenní.

Make-up má hutnější konzistenci, myslím, že spíše vhodnější na zimu než na léto. Ale používala jsem ho v létě. Je dlouhotrvající a dotekuodolný. V létě se ve vedru neroztéká a opravdu vydrží déle než jiné make-upy. Poprvé jsem ho měla snad před více než dvěma lety, kdy jsem začala pracovat a hlídala jsem mimčo, které mě neustále oťápkávalo, tudíž dotekuodolný make-up byl jasná volba a musím říct, že obstál dobře. Make-upy mám většinou hned pryč na nose, jelikož mám celoroční rýmu a kolem pusy. Sice se lehce kolem nosu sestře, ale oproti jiným make-pům je to fakt minimálně a nemusím furt upravovat.

Krytí je vyšší, přitom ale nevytváří dojem masky. Má praktickou pumpičku, kterou vymáčknete tak akorát množství, nestalo se mi, že by mi vyteklo příliš mnoho.

Teď ale i trošku kritiky. Určitě bych ho nedoporučila vyloženě suché pleti. Moje pleť je sušší a zvýrazňuje suchá místa. Určitě není hydratační, naopak mám pocit, že občas má tendence vysušovat. Na podzim jsem ho musela na nějakou dobu přestat používat, jelikož mi při každodenním používání šíleně vysušil pleť a já ji dávala dohromady docela dlouho. Takže pro suchou pleť podle mě vhodný není. I přes tohle mínus ho ale zařadím mezi moje nejoblíbenější make-upy.
Obsah: 30ml
Cena: 279Kč
Hodnocení: 4/5

Znáte make-up? Jaké máte zkušenosti s make-upy od Dermacolu?

13 komentářů:

  1. Určitě se na něj kouknu, ale hledám spíš make up s nižším krytím. Láká mě ta dotekuodolnost. Jinak od Dermacolu jsem vyzkoušela jen Imperial make-up, který mi vyhovoval a ten v té zlaté tubičce, který používám jako korektor. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja mam naopak rada kryci, i kdyz nemam akne, tak prirozene pouzivam max na doma. Make-up Cover je skvely, ten kryje az extremne :)

      Vymazat
  2. dotekuodolnost je opravdu velmi lakava !!
    nicméně ja bych asi taky hledala meně krycí. at pokožka lepe dýchá (:
    PinkPomegranate

    OdpovědětVymazat
  3. Tak na tento makeup jsi mě nalákala :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Já už mám druhé balení a jsem spokojená :) hrozně se mi líbí vůně :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá hodně dobře :-) Mě se hlavně líbí ta balení s pumpičkou.. vypadá to hned víc luxusně!
    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám make-upy od Dermacolu moc ráda, nejraději mám Caviar LONG STAY. Tento vypadá také moc pěkně.

    OdpovědětVymazat
  7. tento Dermacol mám ráda, používám ho jen občas, ale jsem s ním spokojená!

    OdpovědětVymazat
  8. Toto je momentálne môj najobľúbenejší make-up, nanášam ho štetcom vďaka čomu zvládne aj náročný deň v práci, nepôsobí dojmom masky a odtiene sú krásne svetlé, sedia aj môjmu bledému typu pleti. Navyše make-up nie je nejaký extra drahý.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...