For Life & Madaga a další úžasné produkty

Přeji Vám hezkou neděli,
jak si užíváte víkend? Na mě něco leze, takže se láduji vším možným, aby se mi to nerozjelo. Dnes si dáme slibovanou recenzi na dva produkty od značky For Life & Madaga, o které jste si již párkrát na blogu mohly přečíst. Články hledejte zde. Na blogu se objevila oblíbená kosmetika roku 2014 a kdybych do ní zařadila i ,,Objev roku", tak by to bez váhání byla právě For Life & Madaga.


Remodeling Cream Biological
Prvně se mrkneme na pleťový krém, který chtěla vyzkoušet především mamča. V poslední době začala používat ty kvalitnější krémy a podle našich zkušeností je nabízí právě i tato značka. Tahle řada je určená právě pro zralou pleť. Krém má remodelační, hydratační, liftingový či protivráskový účinek.

Má hodně lehkou texturu, zároveň je ale poměrně mastný. To ale nebrání jeho rychlému vstřebávání. Používá se ráno i večer na vyčištěnou pleť. Mamča je z něj nadšená, jeho účinky jsou ale poznat až po nějaké době používání. Skvěle hydratuje, pleť je jemná a vypnutá. Navíc ho používá i na dekolt a to tvrdí, že je naprosto úžasný, nádherně pokožku vypne.
Obsah: 50ml
Cena: 795Kč
Hodnocení: 5/5
Krém najdete zde.


Bahenní maska
Kosmetika se solí nebo bahnem z Mrtvého moře je velmi oblíbená. Minerály jsou jemné a bez problémů pronikají do pokožky, hydratují jí a zpevňují.

Maska je určená pro všechny typy pleti, obsahuje minerální bahno z Mrtvého moře, kaolin, oleje a stimulační přísady. Odstraňuje nečistoty z ucpaných pórů, čistí a obohacuje pleť minerály.

U normální a suché se pleti se aplikuje 1x za 14dní  po dobu 5-15 minut. U smíšené a mastné pleti 1x za týden na dobu 10-20 minut. Poté se smyje. U citlivé pleti můžete mít pocit štípání, to je naprosto normální, způsobuje to působení minerálů. Štípání pak zmizí.

Citlivou pleť nemám, takže u mě se žádné štípání neprojevilo. Pleť mám suchou, masku jsem používala vždy mezi týdnem až dvěma týdny po dobu deseti minut. Aplikuji ji v silnější vrstvě, když jsem prvně dala malé množství, tak se mi většina do pleti vsákla a vypadalo to, jako bych ani masku na sobě neměla. Takže já jí dávám více, během chvilky začne tuhnout, takže máte pocit pnutí. Po deseti minutách masku smyji. Toho odstranění jsem se docela bála, čekala jsem, že od ní bude šíleně bordel, ale vůbec to tak zlé není.

Po aplikaci mám pleť úžasně jemnou a hebkou jako dětská prdýlka :D No opravdu, kam se na ní hrabou kdejaké peelingy. Ta maska je naprosto dokonalá.
Obsah: 50ml
Cena: 314Kč
Hodnocení: 5/5
Masku seženete zde.

Už jste vyzkoušely tuto značku? Láká Vás něco z jejich sortimentu?

Moc děkuji For Life & Madaga za poskytnutí produktů k recenzi.

8 komentářů:

  1. Krém má pěkný balení :) Já jsem vyhrála u jedné blogerky krém a tónovaný krém, ten jsem dala kamarádce, protože to bylo něco na bázi makeupu a to já nepoužívám a kamarádce moc vyhovuje. A pak ještě vyhlazující krém a ten je fajn
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten tonovací mám také, ale pro mě to je zas na make-up málo krycí, takže ho používám fakt jen jako krém :)

      Vymazat
  2. Vyzkoušela jsem nějaké vzorečky a skvělé mi přišlo odličovací mléko. I cena je příjemná... Na druhou stranu bych za poštovné musela platit 100 a to se mi u produktu, který stojí necelé 200 fakt nechce. Takže prozatím kupovat nebudu a občas kouknu, jestli neudělají např. osobní odběr někde v Praze, nebo aspoň doručení přes Zásilkovnu atd., kde se platí do 40 kč.

    OdpovědětVymazat
  3. O značce jsem nikdy neslyšela, ale ty obaly těch produktů vypadají docela luxusně ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Značku nepoznám, ale vyzerá veľmi zaujímavo ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. O tejto značke som už počula, a len samé dobré veci :) Určite si od nich niečo objednám :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...