Ladybox - Leden 2015

Dnes budu hoodně naštvaná, opravdu hodně. Podle nápověd mi přišlo, že Ladybox by mohl být fajn. Sice opakující se značky, ale to by mi tolik nevadilo. Co mě ale vůbec nenapadlo, tak to, že Ladybox se rozhodl zbavit skladových zásob a do boxů dát produkty, které se již v boxu objevily. Prý bilance, o bilanci vědět, tak tenhle box s radostí vynechám.

Krabička je sice narvaná k prasknutí, ale pro někoho, kdo objednává pravidelně je obsah na nic. Krom jedné věci jsem vše měla a většinu ještě doma mám. Tři stovky za stejně produkty, je to sprosťárna a Ladybox měl podle mě o tomto informovat. Když je krabička slabší, tak to ještě jde, ale tohle?
Dnes tedy velmi stručně, nemám ani chuť o tom psát.

  • Dermacol - Aroma Ritual tělové mléko pistácie
Hezky voní, pistácie miluji, mám doma ale ještě celé balení.

  • Dermacol - Denní krém Lift & Matt
Zmatňující, ne dostatečně hydratující. Nedávno jsem spotřebovala, po dalším balení určo netoužím.

  • Rituals - sprchová pěna Yogi Flow
Pěny Rituals jsou skvělé, ale opět, doma mám stále plné balení

  • Catrice - make-up Nude Illusion
Tady mě s*re, že se ani Ladybox neobtěžoval poslat ani vyhovující odstín, přišel mi světlý 010 Nude Ivory.

  • MeMeMe rtěnka
Krásná růžová barvička, ale opět mám.

  • Jelly Pong Pong 2in1 tužka a stíny
Jediná věc, kterou nemám. Sice v černých tužkách mám svoji stálici, ale říkám si, že aspoň něco.

  • Fashionista Primer
Tohle je myslím báze pod make-up, kterou opět mám a nepoužívám.

  • Colgate Maximum Cavity Prostection Fresh Mint
A vlastně ještě jeden produkt, který jsem neměla :D

  • Vzorky
Keims stále mám, Barefoot také, Laveru vyzkouším, ale vzoreček krabička nezachrání.


Také jste objednaly tuhle úžasnou edici? Jestli vyprazdňovat sklad hodlá Ladybox i příští měsíc, tak ruším předplatné, tohle je zlodějna. Ale pro Vás třeba fajn, že něco může skončit v giveaway.

25 komentářů:

  1. Tak to je docela průser... Já jsem se v prosinci zařekla, že už neobjednám a kdyby náhodou bylo něco, co by se mi hodilo, tak to zkusím s někým vykšeftovat. Tohle mi dorazit, tak mě trefí :-D
    Kdyby ses náhodou chtěla zbavit makeupu Catrice, tak já bych ráda vyměnila/odkoupila (stejně jsem měla v plánu pořídit si nové balení).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krtomě tužky a pasty se hodlám zbavit nějak všeho. Make-up klidně vyměním, pokud máš zájem. :)

      Vymazat
    2. Ja mám 020 rose vanilla z ladyboxu, ale na mňa je tmavý, ak by si chcela, rada vymením :)

      Vymazat
  2. Škoda toho make-upu, že to líp nepromysleli, nebo nebyl odstín personalizovaný :-/ Jinak já LB neobjednávám už pěkně dlouho, takže by mě krabička asi potěšila v tom smyslu, že jsem většinu věcí ještě neměla, ale chápu, že pro předplatitelky je to vážně na houby.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak toto už je vrchol všeho, myslím, ze tento měsíc můžou očekávat hodně negativních ohlasů a stížností :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já, která předplatné nemám bych možná byla potěšená všemi výrobky. :) Ale naprosto chápu tvé rozhořčení, pokud předplatné máš a sama vidíš, že se produkty v krabičce pořád opakují. Je to celkem ostuda, s Ladyboxem to jde pěkně z kopce si myslím.
    W.

    OdpovědětVymazat
  5. Neobjednala jsem si protože jsem přesně tohle tušila. Všechny produkty kromě pasty mám, některé dokonce ještě stojí v řadě na otevření. Řádně by mne to naštvalo tohle dostat do rukou.

    OdpovědětVymazat
  6. LB jsem nikdy neměla a ani toho nelituju. Ani se nedivím, že jsi naštvaná. Docela mě láká to pistáciové mléko. Už jsem ho sice měla, ale vybavila jsem si tu vůni a klidně bych si ho ještě koupila. Ale mám tolik zásob, že to musí počkat.

    OdpovědětVymazat
  7. Ja som nikdy box nemala. Tento sa mi zda fajn :).... Ale chapem ze je to nuda ked ti posielaju to iste

    OdpovědětVymazat
  8. Za tu dobu co tenhle box sleduju na blozich tak me nikdy nenalakal abych si ho za ty penize objednala. Uplne chapu, ze pro nekoho kdo ho odebira pravidelne je na nastvani kdyz dostane skoro vsechny produkty znovu. Mne zaujal Catrice make-up, od teto znacky musim konecne neco vyzkouset a taky ta baze vypada dobre :) Ja si zkousela akorat zasoutezit o DM box, ten mi pripada fajn ale bohuzel jsem zatim nemela to stesti, tak snad nekdy priste :)

    OdpovědětVymazat
  9. Takhle vymetat se stálými předplatitelkami, no že jim není hanba....předplatitele by si měli na rukou nosit. Jde to do kytek. Myslím, že jim tenhle kšeft už dlouho nevydrží.

    OdpovědětVymazat
  10. já Ladybox už minimálně rok neobjednávala a po tom, co vždycky kouknu na recenze, tak mě to ani vůbec neláká. Mě by osobně asi strašně vadilo, že v každém druhém balení je zubní pasta.. ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat
  11. já být tebou, tak se jim už na to vyprdnu ;) tím, že tam všechny furt sypete peníze, tak jim to nedojde ;)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  12. Kdyby ses náhodou chtěla zbavit(=prodat :)) toho make-upu od Catrice, ozvi se mi prosím na ungrovalenka@gmail.com. Marně sháním vyhovující make-up v odstínu 010 a Catrice u nás nikde není. Děkuji.
    Jinak by mě taky naštvalo, že poslali stejné produkty. Vyprdla bych se na ně.
    http://slawarehouse.blogspot.cz/
    YouTube kanál

    OdpovědětVymazat
  13. Ještěže už si LB neobjednávám :) udělalo by mi radost jen tělové mléko a ten krém od Dermacolu
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  14. No taky jsem rikala, ze uz tam vsechno bylo, docela hnusne to je asi se toho potrebovali zbavit. Ale zase kdo si tento box objednal poprve tak myslim, ze by byl spokojeny.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. S LB jsem už dávno skončila, a když vidím tohle, tak jsem znovu ráda :D za tohle bych je hnala, hajzly, prej nové, neokoukané v ČR nedostupné značky. Si můžeš zajít rovnou do drogérky a koupit si tam to samý. Vůbec nechápou koncept beauty boxů.

    OdpovědětVymazat
  16. já už si snad také ten lady box objednám!

    OdpovědětVymazat
  17. Vidím, že produkty sa stále opakujú :D Krém, ceruzku aj penu (síce v inej vôni) som mala v balení pred vyše rokom. Som rada, že som si ho prestala objednávať, lebo za tie peniažky radšej zainvestujem hoc len do jednej veci, ale poriadnej :)
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  18. Já si box sice objednala, ale naštěstí nezaplatila, tímhle by mě totiž pořádně naštvali :/

    Zdravě krásná pleť s tónovacími krémy a nejen jimi...

    OdpovědětVymazat
  19. Co vždycky čtu ty diskuze na netu, tak si každý na Ladybox stěžuje.

    Mě by udělala radost akorát ta pěna od Ritual, protože všechny ty jejich pěny miluju a možná ještě ten make-up od Cartrice, i když záleží jak na tom je.

    Škoda, že jdou skoro všechny tyhle krabičky do kytek. Na začátku to byl super nápad, ale teď už to vážně stojí za prd.

    OdpovědětVymazat
  20. Já kupovala posledních 8 boxů. Kdyby se alespoň opakovalo to, co bylo kdysi..ale tohle všechno mám i já - to je skoro vše z podzimu. Naštěstí jsem tentokrát vynechala..takže velká úleva. Nemít ale všechny produkty, tak by to bylo fajn. Třeba Catrice mě úplně nadchnul a poslali mi i přesný odstín..ale jeden Catrice mi stačí.

    OdpovědětVymazat
  21. Proto jsem zapátrala a rozhodla si objednat box ze zahraničí. Jedná o box lookfantastic - https://www.lookfantastic.com/

    Za 15 liber si můžete koupit boxík a poštovné máte zdarma. Box zasílají 1. února, samozřejmě, že jsem to nevydržela a musela si najít, co v něm je a už se na něj moc těším, je to příjemná změna od ladyboxu, ve kterém nebylo skoro nic. Naposledy jsem koupila box pro sebe někdy v červnu a k Vánocům jsem koupila hero box. Ale pro mě je beauty box nabídka produktů, které neseženu v drogerii nebo jsou něčím speciální a to bohužel Ladybox už dávno není.

    OdpovědětVymazat
  22. LB je v poslední době katastrofa. Kdybych měla podnikatelského ducha, založím si vlastní firmu a budu jejich konkurence. Takhle jenom doufám, že se na trhu časem nějaká konkurence objeví a LB spláče nad výdělkem.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...