Nákupy a novinky za prosinec 2014

Krásnou sobotu,
jaké máte plány na víkend? Ještě dodělám resty týkající se minulého roku a ihned poté Vám ukážu oblíbenou kosmetiku a propadáky roku 2014. Dnes to ale budou novinky za prosinec. Těch není mnoho, kosmetiky je opravdu minimum a většinu část novinek jste mohly vidět v článku Co mi letos Ježíšek nadělil. Přesto tu pár věcí mám, ať už kosmetických, nebo dekorací či oblečení.

Kosmetika
Kosmetiky je opět docela minimum. Zvládám návštěvu drogerií bez toho, abych odcházela s plným košíkem a peněženkou o pár stovek lehčí. Ale kdoví, jak dlouho mi to vydrží :) Možná by jste čekaly hromadu kosmetiky pod stromkem, ale tu já si většinou koupím sama.

Jako vždy začnu Ladyboxem, což je i moje jediná koupě v rámci kosmetiky. Článek už jste mohly vidět zde. Z obsahu jsem bylas hodně zklamaná, na to, že se jednalo o vánoční vydání, tak velká slabota.

Dostalo se ke mně i pár věcí na testování. Hned na začátku měsíce dorazil AHA cream od Karin Herzog, recenze zde. Dále tu je bahenní maska a pleťový krém od značky For Life & Madaga, o které již na blogu byla párkrát řeč. Produkty testuji a recenze určitě časem bude.

Tyhle tři produkty dostala mamča k Vánocům, ale jelikož má svoje stálice, tak z podobných dárků mám vždy radost spíše já :D

Tyhle tři produkty jste již mohly vidět v dárcích, je to jediná kosmetika, která se objevila pod stromečkem. Parfém jsem dostala od Honzy a voní naprosto úžasně, ihned jsem si ho zamilovala. Laky a tvářenku jsem dostala od tety.

Po nějaké době se mi také povedlo vyhrát giveaway a to u Janičky. Z výhry jsem byla nadšená, jelikož se jednalo o krém a sérum od Estée Lauder, navíc ještě vzorky make-upu.

Z ebay mi konečně dorazil další stojánek na rtěnky. Jeden už mám, ale jelikož do něj dávám i balzámy a nějaké lesky, tak jeden už zkrátka nestačí.


Oblečení
Dlouho jsem přemýšlela nad tím, zda jsem si něco koupila kromě šatů nebo ne. Na nic jsem nepřišla, všechno byly vánoční dárky. Na Vánoce jsem sháněla nějaké krásné šaty, narazila jsem na ne v Tally Weijl, na naprosto úchvatné, to by v tom ale nesměl být háček. Normálně nosím XS a zde jsem nezapla přes prsa ani S a M neměli. Jela jsem pro ně tedy do jiného obchoďáku a doufala, že budou. Byly, ale všechny šaty měly rozbitý zip, ostatní byly dokonce je ještě větší slevě, jen na ty moje se sleva nevztahovala, i když zip taky špatný a ještě jim chyběly ramínka. No nic, stejně jsem si je vzala, zapnout jdou, jen dole zip vždy vyjede, ale opravit to půjde.



Od mamči jsem po Vánocích dostala další šaty, tentokrát modro-černé.


Ježíšek
Dárky od Ježíška jsem Vám ukazovala v tomto článku.

Zapomněla jsem Vám ale ukázat, co jsem dostala v práci. Poukaz do Van Graaf, tam tedy normálně nechodím a žertovala jsem, že si tam koupím za ty peníze možná tak pásek :D Hlavně jsem ale nadšená z difuzéru Ralph Lauren, který nádherně voní.


Ostatní
V práci jsem jsem ještě dostala vánoční svíčku a od mamči pistácie s kávou.

Minulý měsíc jsem si nakoupila spousty nových, vánočních dekorací a v prosinci jsem pokračovala. Když jsme s Honzou jeli do Electroworldu v Čestlicích, tak hned vedle byl nějaký obchod, kde vše bylo za 10 a 20Kč. No nedalo nám to, aby jsme se nepodívali. Tolik věcí, ale hlavně těch dekorací, to jsem fakt nečekala. Odnesla jsem si soba a andělíčka na svíčku, jeden kus za 20Kč. To jsem tam nechat nemohla. Doufám, že to funguje i normálně a zajdu tam zas jindy :D

Sobíky jsem dostala, puntíkovaný je od mamči a stříbrný od jedné paní od mamči z práce.

No a tenhle velký Rudolf je od mamči jako předčasný dárek k Vánocům. Je božský, jen nevím, kam ho během roku schovám :D

Jako poslední tu mám formičky na vajíčka či palačinky, které mi koupila babička v Lidlu.


Co Vaše novinky za prosinec? 
Koupily jste si něco, nebo jste vše nechaly na Ježíškovi? :)

29 komentářů:

  1. Krásné ! :) Ani jsem nemohla dorolovat jak toho je tolik ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, jo je tam hlavně spousta maličkostí a dekorací :)

      Vymazat
  2. Všechno je moc hezké :) Stojánek na rtěnky bych potřebovala, mám všechno v krabičce, ale stačí jednu rtěnku vyndat a už se systém zbortí :D A moc se mi líbí ty černé šaty, škoda, že mám široké boky, takže takové věci nosit nemůžu :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stojánek je opravdu super, doporučuju :) Tak to je škoda :-/

      Vymazat
  3. Oboje šaty jsou krásný :) Ty formičky na lívance by se mi taky líbily. Sprchový gel od Dermacolu a ten od YR jsem dostala úplně stejné
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Krasne novinky :) Tenhle stojanek na rtenky se mi taky libi, nejdriv si ale musim udelat poradnou zasobu rtenek :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stojánek je skvělý :) I postupně se do něj skvěle nakupuje :D

      Vymazat
  5. Krásné věci :)) stojanek z ebay vypadá super :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty svíčky vypadají lákavě:-) A černé šaty jsou dokonalé. Stojánek na rtěnky bych si ráda taky pořídila:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné věci :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Ty černé šaty jsou naprosto boží! Vůbec se ti nedivím, taky bych je vzala i s rozbitým zipem :) Fakt nádherné, moc ti sluší.

    OdpovědětVymazat
  9. V Ladyboxe sa mohli naozaj viac pochlubit, keď to bolo vianočné vydanie. Šatičky ti veľmi pristanú :) a veľký Rudolf od mamči je božský :)
    #myBeautygram

    OdpovědětVymazat
  10. Krásne nákupy ^^ hlavne ten krém french vanilla ♥

    OdpovědětVymazat
  11. šaty jsou naprosto dokonalé :) a moc ti sluší

    OdpovědětVymazat
  12. Neuvažovala jsi někdy, že si LB jednou nekoupíš? :D Já už jsem byla mockrát zklamaná a i když mě to láká, přestala jsem ho objednávat. Jinak Dermacol limetka a hrozen jsou moji oblíbenci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neuvažovala, kdybych ho nekoupila, tak to určitě bude skvělá edice :D

      Vymazat
  13. WOW, ty šaty jsou opravdu překrásné. Taky bych je tam nenechala :)
    .. a small miracle CZ

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...