Essence - Like an unforgettable kiss

Hezké pondělí,
jak jste si užily víkend a jak jste oslavily Valentýn? U tohoto tématu dnes ještě lehce zůstanu, protože se podíváme na limitku značky Essence, kterou momentálně najdete v drogeriích a která souvisí právě s tímto svátkem. Snad jako v každé limitce, i zde najdete oční stíny, laky na nehty nebo balzám či rtěnky. Mě ovšem nejvíce zaujala srdíčková tvářenka a štětec. Na limitku jsem se opravdu těšila, jelikož Valentýn mám ráda a zamilovaná edice je pro mě zajímavá.

Tvářenku jsem si vzala v odstínu 02 pink me. Obsahuje dva ladící odstíny růže, druhá varianta je zas kombinace meruňky a broskve.

Nachází se v papírovém balení, které je opravdu roztomilé a velmi romantické. Srdíčkové tvářenky viditelně teď letí, sama toužím po srdíčku od Too Faced, ale zatím se spokojím s touto variantou, mě se zkrátka líbí. Sice je balení opravdu hezké, ale na druhou stranu bych si na něm dala více záležet. Někde papír malinko odstává, jinde je lehce pomuchlaný.

Když jsem po tvářence sáhla, překvapila mě její velikost, je strašně maličká. Když jsem ji prvně vyzkoušela, přišlo mi, že je naprosto nulově pigmentovaná, na tvářích nebyla vůbec vidět. Trošku jsem koupě litovala, cena tvářenky je poměrně vyšší. Pak jsem ale sáhla po jiném štětci, menším, který si lépe rozumí s malým balením tvářenky a pigmentace je na světe.

Pigmentovaná není nijak extrémně, určitě nemá vysokou pigmentaci, jak Essence uvádí. Přijde mi tak akorát, nemusím při jejím nanášení dávat pozor, abych nevypadala jak Marfuša. Přesto tvářím dodá krásnou barvičku, která vypadá přirozeně. Práší minimálně, barvy míchám dohromady a zatím se neslily. Koupě nakonec nelituji, jsem s ní spokojená. Krásná barva, roztomilé balení.

Obsah tvářenky je 5.1g a cena 95Kč.


O štětci jen ve zkratce. Na štětce nejsem asi moc náročná, nemám žádné drahé, bohatě si vystačím s těmi od Essence, ty mám už dva a jsem s nimi spokojená.

Má syntetické štětiny a je prostě rozkošný. Fialová rukojeť, výrazné růžové štětiny a fialové srdíčko uprostřed. Rukojeť drží, štětinky jsou krásně měkké a nepelichají. Sice to má být štětec na tvářenku, ale na tu mi přijde velký a spíše mi vyhovuje jako štětec na pudr. Seženete za 85Kč.
 


Jak se Vám líbí tahle limitka?
Pořídily jste si něco?

19 komentářů:

  1. Tu tvářenku nechápu, i když jsem si vzala jiný štětec, tak musím dát minimálně 5 vrstev, aby šla na mě vidět :D tady se vyplatí být pořádnou bledulí, aby šla na tváři vůbec vidět :D s tím štětcem jsem taky spokojená a taky ho používám na pudr :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak bledule teda nejsem a hezky je videt uz po prvni :)

      Vymazat
  2. Tvářenka je moc pěkná, i když toužím po originále, tahle by mi zatím taky stačila. Ale růžovou tvářenku už mám, zajdu prozkoumat tu broskvovou variantu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne vecičky, škoda len, že táto limitka k nám nedorazí :(
    http://bynicka.blogspot.sk/2015/02/kiko-prve-dojmy.html

    OdpovědětVymazat
  4. Tvářenka vypadá hezky, ale ně mě by odstíny nebyly vůbec vidět. Zkoušela jsem pouze vůni, která mě mile překvapila.

    Radu - Giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Já furt zvažuji, zda-li jí koupit nebo ne, ale nakonec asi odolám. Ale pro ten štětec si nakonec stejně asi skočím.

    OdpovědětVymazat
  6. Tvářenka se mi moc líbí hlavně ten obal, ale ty barvy by mi neslušely..:-(

    OdpovědětVymazat
  7. Limitku jsem zatím naživo neviděla, ale jak zamířím do drogerky, tak ji okouknu :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  8. u nás tato limitka nie je :/ a obávam sa ,že ani nebude :(

    OdpovědětVymazat
  9. Jéé, měla bych se kouknout do Rossmana, líbí se mi tvářenka, má krásný tvar! :)
    Beautiful while

    OdpovědětVymazat
  10. Dvakrát jsem ty tvářenky měla v ruce, ale nakonec nekoupila. Jsou fakt maličké. No vlastně jsem je nekoupila proto, že mám doma těch tvářenek už nějak moc, takže jsem nemohla. Jinak bych si jednu vzala už kvůli tomu obalu. Z této limitky jsem si koupila aspoň tu vůni, tak je moc příjemná. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Obě věci vypadají moc hezky, ale spíš mě zaujaly vzhledově, jsou roztomilé :-D Co se funkčnosti týče, tak si myslím, že to není nic, co už by tady milionkrát nebylo...

    OdpovědětVymazat
  12. Limitka mě nezaujala, včera jsem koukala na tvářenku, ale obejdu se bez ní :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  13. Taky jsem přemýšlela, že si jej koupím, nakonec jsem však dala přednost srdíčkům od I<3makeup. Nevím proč, ale mně tyto dvě tvářenky, respektive jejich odstíny přijdou tak nějak "jedovaté" :D. Ale těžko soudit, jelikož jsem je neviděla na tváři v reálu :).
    GIVEAWAY o dva balíčky Essence: http://laleitr.blogspot.cz/2015/02/giveaway-o-2-balicky-essence.html

    OdpovědětVymazat
  14. Já na jejich limitku koukala a nějak mě nic nezaujalo. Tu tvářenku jsem u nás ani neviděla, ale asi by mě odradil ten papírový obal.

    OdpovědětVymazat
  15. Jé, ten štětec je neskutečně sladký. :3 Musím na tuhle limitku mrknout. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Do téhle tvářenky jsem se zamilovala hned, jak jsem jí zaregistrovala na stránkách Essence, ale bohužel jsem tuhle limitku u nás ve městě ještě nikde neviděla :-/

    OdpovědětVymazat
  17. Bohužel jsem nic nepořídila, ale líbil se mi ten štětec (i když není 2x kvalitní no) :)

    Sweet&Chilli

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...