Ladybox - Únor 2015

Hezký večer,
milé čtenářky. Článek jsem chtěla zveřejnit již ráno, ale včera jsem vůbec nějak nestíhala. Asi nemá cenu psát, jak jsem doufala, že tentokrát bude Ladybox super. Zvláště po lednovém vydání, které bylo naprosto katastrofální a  přišlo mi jako výsměch, jelikož box obsahoval samé opakující se produkty.

Když jsem boxík otevřela, byla jsem zklamaná, opět. Krabička je to hodně chudá, samé malé produkty, jen jedna větší krabička. Rovnou říkám, že ani tentokrát si u mě Ladybox nešplhl. Navíc valentýnská edice, čekala jsem třeba hodně dekorativky, rtěnku, řasenku..Sice produkt na rty tu je, ale pro mě téměř nevyužitelný.

  • Head&Shoulders tonikum Thick & Strong - Plné balení, 125ml
Krabička, která zabírala největší část boxu obsahuje tonikum, které má posílit vlasy a dodat jim hydrataci. Používá se na mokré či suché vlasy, neoplachuje se. Tohle určitě ráda vyzkouším

  • Postquam konturovací tužka Color trend Soft touch line - Plné balení, 4g
Zástupce dekorativky, bohužel já asi nevyužiji. Konturovací tužky nepoužívám, což mě mrzí, konečně nějaká nová značka a zrovna produkt, který není pro mě.

  • Artégo kondicionér - Cestovní balení, 25ml
Další produkt na vlasy a další nová značka. Kondicionér neobsahuje sůl ani agresivní látky, které by vlasy vysušovaly. Naopak obsahuje rostlinný olej lisovaný ze semen amazonského stromu Pentaclethra macroloba. Kondicionér je tak maličký, že sotva asi stačí na jedno použití..kdyby k němu byl alespoň i šampon.

  • Olay krém proti vráskám 3 Point Treatment Cream - Testovací balení, 7ml
Další značka, která se tuším v boxu ještě neobjevila a zrovna krému bych ocenila i trošku větší balení. Redukuje vrásky kolem očí, rtů a na krku. Hydratuje a vypíná ochablou pleť.
  • Olay zpevňující sérum 3 Point Super Serum - Testovací balení, 7ml
Sérum téže značky a řady. Také zpevňuje pleť, pokožku krku a dekoltu.

  • Beauty bird gel na chodidla Fly high - Cestovní balení, 50ml
Tuším, že zde se produkty lišily. Někdo mohl najít tento gel, někdo zase suchý šampon Batiste. Značka opět neznámá, což chválím, ale tohle nebude asi úplně ideální pro mě. Má hodně silnou vůni mentolu a ten já nerada, chladí, osvěžuje a regeneruje unavené nohy. Ovšem mamča už se o něj přihlásila.

  • Dara bags parfémovaná voda - Vzorek, 1ml
Tyhle vzorečky já nemám ráda, vždy skončí nevyužité v koši. Mám vůni 4, která voní tedy krásně když se rozleží, ale jak říkám, tyhle vzorky nemusím, ale jako bonus ok.

  • Green Energy Organics testovací balíček Le rituel extra doux - Vzorky, 3x3ml
Sada obsahuje odličovací krém, ultrahydratační pleťový krém a hydratační sérum na kontury očí, rtů. Vzorky časem určo vyzkouším, ale z toho moc nepoznám.


Co tentokrát oceňuji, tak nové značky. Bohužel jejich složení a kombinace mi už tak šťastná nepřijde a za tři stovky mít v podstatě samé vzorky je dost málo.
Co vy a únorový boxík?

26 komentářů:

  1. Ne Ladybox už fakt ne. Jde to s ním kopce. Potřeboval by mít opět konkurenci, aby se zase trošku vzpamatovali a začali dělat zajímavé krabičky. Je pravda, že zrovna toto mohla být zajímavá krabička zaměřená trošku jinak - valentýnsky. Toto je vážně propadák, jsem ráda, že už více jak rok a půl neobjednávám.

    OdpovědětVymazat
  2. Hodně dlouho už mě Ladybox nezaujal...bohužel. Únorový aspoň přináší celkem neokoukané značky, ale ve srovnání se zahraničními boxy (např. Glossyboxem) je to pořád velká bída. Sama od sebe bych si ho zatím nekoupila...škoda, myslím si, že spojení Senzaboxu a Ladyboxu potenciál celkem mělo :-(

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se obsah celkem líbí. Ne že bych do něj chtěla vrážet 3 stovky, ale kdybych ho vyhrála nebo dostala, tak bych byla spokojená :-D Nové značky jsou fajn, konturka se mi líbí a i ten vzoreček parfému bych využila, mám je ráda ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem opět ráda, že jsem odolala. Pro mě naprosto nevyužitelný obsah.

    OdpovědětVymazat
  5. Teda, to by mě asi dost zklamalo, přijde mi že s postupem času se z Ladyboxu více a více vytrácí zajímavá kosmetika.. :(

    OdpovědětVymazat
  6. Som rada, že si už LB neobjednávam lebo čím ďalej tým väčšia hrôza! :/ Bohužial, mám pocit, že to nieje už to čo to bolo kedysi...

    OdpovědětVymazat
  7. Musim rict, ze Ladybox me teda nikdy nezaujal, jak to tak mesic od mesice u tebe sleduji, je to posledni dobou hruza za tu cenu :-)

    OdpovědětVymazat
  8. 25 ml kondicioner ti nevydrzi ani na jedno pouzitie? Chces povedat ze normalne velke 250 ml balenie ti vydrzi na cca 10 pouziti?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem mrkla na vzorky, co jsem mela a 25ml mam tedy tak na dve pouziti no.

      Vymazat
  9. Tohle je prostě za 340 Kč slabota, mně by se s tímhle do vkusu netrefili, mám ještě ten gel na nohy od Ryoru, párkrát použitý, konturky používám jen bezbarvé, a kdo už boxy nějaký čas odebírá, tak má vzorků krémů, sér, kondicionérů plné šufle. Jsem zvědavá na tu novou změnu, kterou avizovali na FB a kterou prý tato krabička předznamenala, myslím, že to bude tak podobně jako v zahraničí, že se budou jednotlivé výrobky v krabičkách lišit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak o zmene jsem snad vubec nic necetla a lisici se krabicky podle me vyvolaji jeste vetsi nespokojenost, pokud si LB neda praci s personalizaci.

      Vymazat
  10. Box neobjednavam, ale v doterajsich recenziach som si vzdy nasla nieco co by sa mi hodilo. Tentokrat nic.
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
  11. Ladybox jsem si nekoupila, ani nepamatuju (a to jsem dříve objednávala pravidelně) a vždycky, když vidím obsah, říkám si - žádná škoda. Dřív jsem se vždycky rozhodovala podle nápověd, které už ani nechodi - a vzhledem k tomu, že i tak je edice vždycky celkem brzo vyprodaná, řekla bych, že rapidně snížili počet krabiček, které jdou do prodeje.

    OdpovědětVymazat
  12. Aspoň tam nejsou zase ty samé značky. To se musí nechat, že snaha byla. Ale krabička by mne nenadchla. Asi už jsem rozmazlená, ale já ze sprcháčů, krémů na nohy ani šamponu fakt odvázaná nejsem. Eko edice byla asi nejlepší, teď už to nestojí za nic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak eko za me byla hrozna, do te doby jedna z nejhorsich edic. Vyber znacek je ale fajn no.

      Vymazat
  13. Vůbec nic mě nezaujalo. Ladybox už nestojí vůbec za nic, daleko lepší je DM box (jen škoda, že ho nemůže mít každý kdo chce).
    Recenze kosmetiky

    OdpovědětVymazat
  14. Tak toto je teda sklamanie :D naozaj to nie je to čo bývalo

    OdpovědětVymazat
  15. Obsah vypadá pěkně, ale mě už asi Ladybox na objednání nenaláká :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  16. Já jsem si objednala dva ladyboxy už dříve a musím říct, že další mě už nelákají. Za 300 si půjdu koupit do drogerky to, co potřebuju. Ale jako překvapení to je pěkné. Jen by mohli dávat míň vzorků.
    http://www.vmemzivote.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  17. To je hrozný jak ty boxy jdou do kopru.. Mohli by být nápaditý a víc se snažit, brát si něco ze zpětné vazby. Zatím to tak nevypadá :( Jediný co se mi líbí je ta konturovací tužka, nedokážeš ji využít ani tak že by jsi ji dala na celé rty?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdepak, navíc je to červená a to já nepoužívám :)

      Vymazat
  18. Nezaujal mě taky :-) A přitom jsem na LB stránkách četla docela pochvalu, ale pro mě to tedy není.
    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
  19. Opět jedna nepoužitelná krabička pro mě, kdy už konečně prijdou s něčím lepším, to už bych uvažovala o objednávce :)

    OdpovědětVymazat
  20. LB jsem přestala objednávat po zklamání z Gold boxu. Tady ten únorový bych brala, kdyby stál 120kč :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...