Movie tip: Jupiter vychází


Anotace: Když se pod noční oblohou narodila Jupiter Jones (Kunis), znamení napovídala, že je předurčena k velkým činům. Nyní již dospělá Jupiter sní o hvězdách, ale probouzí se do chladné reality uklízečky toalet a nekonečného sledu neúspěchů. Až když na Zemi dorazí Caine (Tatum), geneticky upravený bývalý armádní lovec, jehož úkolem je Jupiter sledovat, začne si uvědomovat naplnění svého osudu - její genetická výbava ji předurčuje jako dědičnou následnici královny vesmíru. Toto neobvyklé následnictví by však mohlo ovlivnit rovnováhu ve vesmíru.

Po nějaké jsem zas zavítala do kina a to na film Jupiter vychází. Na tenhle film jsem se těšila opravdu dlouho, už když jsem viděla první upoutávku v kině, tak mě zaujal a já ho chtěla vidět. Vyrazili jsme rovnou na 4D, jelikož zrovna tenhle film na to vypadal ideální.

První recenze na CSFD ale nebyly nijak slavné, momentálně má film 56%, což je docela málo. Já ale věřila, že film tak špatný nebude, dyť jsem na něj čekala snad půl roku. A ještě k tomu v něm hrají super herci. Milu Kunis mám opravdu ráda, ta mě nalákala na film snad nejvíce. Channing Tatum také není vůbec marný, mám ho ráda, i když v některých filmech se mi líbil méně. Naopak tady mu to seklo.

Mile Kunis to tu sluší jako všude a její postava dodávala filmu humor. Z uklízečky se stala královna, která momentální situaci zvládá vtipnými a ironickými hláškami. Caine v podání Channinga Tatuma je hrdina převážně díky svým gravitačním botám, které ke konci filmu už působily ohraně a nudně.

Docela jsem se ale ztrácela při vysvětlování ras, rodinných vazeb a kdoví čeho ještě. Bylo toho moc a začátek byl pro mě docela matoucí, než jsem se alespoň trošku chytla. Graficky se mi film líbil, stejně tak častá změna vizáže Jupiter, jooo, na filmu mě možná nejvíce upoutalo líčení Mily Kunis, což je docela smutný.

Bohužel film opravdu za to nestojí. Děj je o ničem, Jupiter zjistí, že je reinkarnovaná královna vesmíru. Její potomci ji postupně jeden po druhém unáší a snaží se svést na svoji stranu, každý má svůj vlastní plán co s vesmírem a naší planetou. Takže každou chvilku ji někdo unesl a Caine ji zachraňoval. Stále dokola to samé. Navíc by mě docela zajímalo, zda "dcera" byla kladná či nikoliv a co se s ní stalo, nějak se na ní po jedné scéně zapomnělo.

Přemýšlela jsem, kolik hvězdiček dát. Vypadalo to na tři, dejme tomu slabší průměr, ale jelikož poslednímu kino filmu, na kterém jsem byla, Exodus, dala tři, tak tomuhle musím dát méně, byl horší. Konec mi to trošku zabil úplně. Caine, geneticky upravený vlkodlačí albín a ještě ke všemu s křídly, to už je trošku moc.
Bohužel film je opravdu špatný a pro mě velké zklamání, ty dvě hvězdičky jsou snad jen pouze za hlavní herce.
Hodnotím 2*



Viděly jste film? Chystáte se na něj?

15 komentářů:

  1. Sakryš, zítra jsem měla v plánu na něj jít... tak to to musím ještě přehodnotit :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejsem ten typ člověka, co hned běží do kina skoro na všechno, každopádně na tenhle film jsem se těšila a dokonce mi blesklo hlavou, že bych po x letech kino navštívila. Milu mám ráda, ale radši si počkám, až to bude ke stažení. Ať je to zklamání aspoň zadarmo :D

    OdpovědětVymazat
  3. Na tomhle filmu jsem byla s kamarádkou a musím říct, že mě hodně zklamal, čekala jsem od toho víc :(.. A to obvykle na filmy moc vysoké nároky nemám.
    P.S. Nově jsem si založila blog a udělá mi radost jakákoliv podpora, klidně jen jeden komentář, nebo přidání mezi oblíbené blogy.. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Chystala jsem se jít, ale recenze mě dost odrazují. A netušila jsem, že bude mít Tatum křídla, tos mohla dát do spoiler tagu. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tentokrat s recenzemi souhlasim no, je to spatny film. A o kridlech se v prubehu filmu mluvi, takze s timhle kycem jsem pocitala trosku.

      Vymazat
  5. Přemýšlela jsem, že půjdu, ale na jedno webu měl jen 50 procent tak jsem se na to vykašlala :D
    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Vůbec si nejsem jistá jestli si Tatum tu hvězdičku zaslouží:D

    OdpovědětVymazat
  7. I přes to, že na takové typy filmů moc nejsem, vypadá to zajímavě.

    OdpovědětVymazat
  8. Jé, škoda toho hodnocení.. podle ofic. popisu mě to docela zaujalo. Asi taky počkám na stažení :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...