3x s kosmetikou Eveline

Krásný začátek nového týdne,
jak jste si užily víkend? V sobotu kamarádka slavila narozky, takže jsem po delší době byla pít a neděle také podle toho vypadala. Unavená s bolehlavem a zralá jedině tak na sednutí si k seriálu :D

Dnes se podíváme na tři produkty od značky Eveline, o které jste si u mě na blogu již mohly párkrát přečíst a kterou mám moc ráda. Tyhle tři produkty jsem našla v balíčku, který jsem jednou vyhrála na FB stránkách Eveline. Stránky určitě doporučuji sledovat, dozvíte se o novinkách, často probíhá nějaká soutěž či se můžete přihlásit na testování nějakého produktu.

Kosmetiku Eveline koupíte na e-shopu kosmetikaeveline.cz, kde najdete i jiné značky, například Ziaju, kterou mám mimochodem také moc ráda či poměrně nově Makeup Revolution. Taková objednávka už se vyplatí, no ne :D


Krém na ruce Glicerini s kozím mlékem a vitamínem E
Krém obsahuje kozí mléko, které zvyšuje pružnost pokožky, hydratuje a regeneruje. Vitamín E navrací mladistvý vzhled rukou. Karité máslo hydratuje a zjemňuje pokožku a glycerin udržuje vlhkost.Kolagen s elastinem se zas postarají o pružnost pokožky, pšeničné klíčky zabrání popraskání a D-panthenol zklidní.

Krém jsem si zamilovala, přitom když jsem ho prvně použila, tak mi přišlo, že absolutně nefunguje. Poté jsem si ale všimla, že stačilo jen jedno použití a popraskané ruce byly hydratované a zahojené. Po jednom použití, prostě paráda. Hydratace je na jedničku s hvězdičkou.

Krém má docela řídkou konzistenci, je téměř až vodový a jako jediné mínus vidím to, že po aplikaci lepí, než se vstřebá, což někomu může vadit. Ale těch pár minut lepivosti podle mě za ten výsledek stojí. Navíc krásně voní, řekla bych že právě po tom máslu karité.
Obsah: 100ml
Cena: 45Kč
Hodnocení: 4/5


Výživné a regenerační tělové mléko
Tady to berte spíše jako první dojmy, než plnohodnotnou recenzi. Mléko je určeno pro suchou až citlivou pokožku. Obsahuje 5% urea a bioHyaluron Plus Complex, díky čemuž pokožku skvěle hydratuje a zabraňuje jejímu vysoušení. Mořské minerály se zas starají o vyhlazení pokožky.

Mléko má poměrně hutnou konzistenci, ale skvěle se roztírá a ihned se vsákne bez pocitu lepení. Hydratace mi přišla fajn, pokožka byla jemná a hebká na dotek.

Jediné, co mi vadí, tak parfemace, která mi přijde až taková lékarénská, což já nemusím. Naopak jsem na sladké vůně.
Obsah: 300ml
Cena: 98Kč
Hodnocení: 3/5


Sprchový balzám a tělový peeling Argan & Vanilla
Tenhle produkt jsem si naopak oblíbila stejně jako krém na ruce. Sprchový balzám a peeling 2v1 je super. Navíc na arganový olej já slyším, takže bylo téměř jisté, že si produkt oblíbím.

Obsahuje 3 regenerační oleje - arganový olej se postará o vyživení pokožky, sojový a mandlový olej obnoví pružnost. Díle obsahuje bambucké máslo, šípkový extrakt, a extrakt z lékořice, které urychlují regeneraci pokožky a citrónový extrakt odstraňuje odumřelé buňky.

Balzám je hustý a obsahuje spousty malých zrníček. Peeling je docela jemný, ale přesto pokožku skvěle vyčistí a zanechává ji úžasně hebkou a moc příjemnou na dotek.

Jako plus také shledávám jemnou, sladkou vůni.
Obsah: 200ml
Cena: 159Kč
Hodnocení: 5/5

Znáte kosmetiku Eveline?
Zaujala Vás?

11 komentářů:

  1. Kosmetiku vůbec neznám, ale obaly se mi líbí a i tak celkově bych se nebránila ji vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  2. Všechno vypadá moc dobře :) Od téhle značky mám už asi dva roky tělové mléko s kokosem a orchidejí v mega balení. Bohužel při aplikaci dost lepí a to já na těle nerada, takže jsem ho ještě nezvládla spotřebovat. Ale až dodělám jiné mléko, musím se na něj konečně vrhnout, tu poslední třetinu nějak zvládnu :D

    OdpovědětVymazat
  3. Značku už jsem párkrát viděla, obaly se mi moc na první pohled nelíbí, ale obsah mě celkem zaujal ;)

    OdpovědětVymazat
  4. značku neznám, ale produkty vypadají dobře :)

    http://lifewithpett.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. S Eveline už jsem měla tu čest, u nějakého časopisu byla kdysi řasenka - to je zatracenej držák. Už ji mám minimálně rok a půl a řasenka nevysychá, nežmolkuje, neblbne, a dokonce nemá ani sedřenej obal. Žasla jsem a přísahala si, že si od této značky ještě něco pořídím, do teď jsem bohužel byla líná hledat kde - díky za tip :D Jinak se mi moc líbí ty obaly, takové lesklé a střízlivé, úplně se mi trefují do vkusu. A ten peeling musím zkusit. Nepáchne po té lékořici? Myslím tu klasickou, silnou, lékořicovou vůni...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to si mě na řasenku pěkně navnadila :) Lékořici necítím vůbec, vůně je fakt jemná, lehce nasládlá :)

      Vymazat
  6. O této značce teda slyším prvně:) Ale vypadá zajímavě:) Kouknu na jejich stránky:)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  7. Docela fajn kosmetika, měla jsem od ní prohřívací krém proti celulitidě a byl moc fajn :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  8. krásná recenze, zaujal mě ten peeling :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...