Brandnooz box - Únor 2015

Krásnou sobotu,
venku nádherně svítí sluníčko a podle předpovědi má být opravdu moc pěkně. Tak doufám, že to vydrží a zima už nenastane, nemůžu se dočkat tepla.

Únorový Brandnooz box přišel se zpožděním, ale omluvný email přišel hned několikrát, takže s tím vůbec nemám problém. Chybět tam produkt, na který se čekalo, tak zas většina bude remcat, že je box chudý. Na druhou stranu, v březnu tedy budou rovnou dva boxy :D A u tohohle se čekání rozhodně vyplatilo.

  • Seraf Energy drink - 0,5l, 34,90Kč
Účinek je posílen o bylinné extrakty a složení je bez zbytečné chemie. Určitě ochutnám, ale zbytek nejspíš si vezme brácha. Energy nepiji běžně, možná také z důvodu, že to na mě nemá absolutně žádný vliv, takže vždy jen ochutnám od bráchy.

  • Kitl Syrob mátový - 0,5l, 119Kč
Jedná se o velmi hustý sirup, který je vyráběn podle tradičních domácích předpisů. Vyrábí se za studena z čerstvých bylin v BIO kvalitě. Na ten jsem hodně zvědavá, i když si nejsem jistá, zda mi bude chutnat, ale vypadá skvěle. Mohly jste najít ve verzi máta nebo zázvor. Jsem ráda za tu mátu.

  • Jumex mango - 0,5l, 39Kč
Ladybox má Palmer`s, Brandnooz box zase Jumex :D Tahle značka je v boxu už po několikáté za sebou, takže čtu na to hodně negativní recenze. Mě osobně to nevadí, i když mi tedy nijak zvláště nechutná, zatím byl super jen ananas. Mango bylo dokonce už v minulém boxu, to mi také moc nejelo, ale naopak mamča je z džusů nadšená, takže pro mě za mě, klidně i do dalších boxů.

  • Kotányi Tomato mix - 20g, 19,90Kč
Směs sušených rajčat v 57% obsahu, vybrané byliny a česnek. Koření je vhodné na italské speciality, omáčky, do salátů, na masové a rybí pokrmy, k sýrům, ale i do pomazánek. Koření se nikdy neztratí a tohle jsme ještě neměli.

  • Lipton Blueberry Muffin - 28g, 49,90Kč
Nějak se nám plní skříňka s čaji, už není kam je dávat :D Píšu to pořád, nejsem čajová. Minule jsem se rozplývala nad makronkovým čajem a víte kolikrát jsem si ho udělala? Ani jednou, proto skříň přetejká čaji. Tahle novinka vypadá také skvěle, když já si raději udělám kafe, asi se musím naučit pít i čaje.

  • Emco ovocné tyčinky - 3x30g, 39,90Kč
A přesouváme se k dobrotám. Zrovna z těchto mám opravdu radost, tyčinky jste mohly najít ve variantě malina, grep či ananas. Mám malinové, takže super a ani bych nepohrdla ananasovými. Ovesné vločky a 40% podílu ovocné složky. Už jen při pohledu na obal se mi sbíhají sliny.

  • Tuty Krekry grahamové - 85g, 18Kč
Ty byly i minule, akorát v jiné příchuti. Mě chutnaly, takže s dalšími nemám opět problém. Obsahují celozrnnou mouku a mají ocenění národní značky Klasa.

  • Bertyčky Opravdu sýrové - 100g, 12,90Kč
Tak ty padly včera večer a byly moc dobré. Na nějaké to zobání podobné produkty jen vítám a podobné tyčinky já ráda. Upečené dle vlastní receptury a bez zbytečných éček a konzervantů.


Za mě je box maximálně povedený, i když si někdo může stěžovat na opakující se značky, mě to nevadí.
Zrovna v tohle využijeme naprosto všechno, snad i ty čaje.

Jak se obsah líbí Vám?

11 komentářů:

  1. Můžu se zeptat, na kolik jeden brandnooz box přijde? Mě by také jeho obsah potěšil.. :) Jsem "čajová", takže všechno, kde je krabička od čaje, mi udělá radost. :D Ten mátový sirup také vypadá moc dobře! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni sem http://www.brandnooz.cz/, já myslím, že se cena liší podle toho, jaké předplatné si zvolíš.

      Vymazat
  2. Nejvíc mě teda zaujal ten čaj (na čaje jsem hrozný blázen, piju je pořád - jenom mým zubům se to moc nelíbí :D ) a malinové tyčinky:) Ale jinak bych si na své moc nepřišla :(
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  3. Mě tenhle box nepotěšil ani neurazil.
    Já jsem milovník čajů ale tenhle čaj je pro mě mega hnus nedoktnu se ho, voní jak jogurt s muffinama a to mi extra nechutnalo :D Mangový Jumex je taky nejhnusnější co jsem kdy měla :D divně mi to i voní :D Ostatní příchutě mi nevadili. Jo a mrkni schválně do kdy máš spotřebku na Jumexu..

    Ještě k tomu, že se emailem omlouvali, že box bude mít zpoždění. Né tak docela hodně lidí si stěžovalo, že jim žádný email nepřišel. :D

    Jahoda

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo, tak ty čaje bych já naopak ocenila :-D V práci mi vydrží krabička tak na týden a ráda zkouším nové a nové příchutě. Škoda, že nebydlím v Praze, hned bych je od tebe odkoupila :-D
    Ten Jumex mě pobavil :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Tak s tímto obsahem bych byla spokojená :-))

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to vypadá opravdu dobře! :) Hlavně ten čaj a to mango :3

    OdpovědětVymazat
  7. Pro mě by box moc nebyl. Jsem v jídle dost vybirava a mam rada osvědčené věci, u kterých jsem si jistá složením. Ale zpestření jednou za čas, proč ne :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mňam, ten čaj a müsli tyčinky vypadají skvěle! Pro ten čaj si asi zajdu, čaje piju nonstop :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...