Spotřebováno za únor 2015

Hezký večer,
pracovní týden se pomalu blíží ke konci, co plánujete na víkend? Má být prý krásně, sice nic zvláštního v plánu nemám, ale nemůžu se víkendu dočkat.

V lednu jsem avizovala, že to moc nadějně nevidím, ale jak jsem zjistila, moje tipy u spotřeby bývají hodně mimo. V únoru jsem čekala opravdu minimální číslo a nakonec jsem na čísle sedm, což není tak špatné. Většinou mám osm a tentokrát jsem spotřebovala samá plná balení. Snad každý měsíc mám spotřebované nějaké tělové mazadlo, to tu není, jelikož v únoru jsem měla načaté rovnou dvě.

1. Garnier Ultra Doux šampon pro barvené vlasy (Recenze) -  Šampon nádherně voněl, konkrétně tenhle byl s arganovým olejem a brusinkami. Měl poměrně řídkou konzistenci, dobře pěnil a vlasy po něm byly nádherný. Nadýchaný, objemný, provoněný a nemastily se.
Koupila bych znovu: ANO

2. Garnier Ultra Doux balzám pro barvené vlasy (Recenze) - S balzámem jsem také neměla nejmenší problém. Vlasy nezatěžoval, nemastil a daly se krásně rozčesat, což je pro mě podstatný.
Koupila bych znovu: ANO

3. Marks&Spencer hydratační sprchový gel aloe vera (Recenze) - Nádherně sladce voní, má příjemnou, docela hustou gelovou konzistenci a pění. Bohužel hned od začátku používání jsem se mohla udrbat, jak jsem měla vysušené ruce.
Koupila bych znovu: NE

4. Lirene krém pro zpevnění poprsí (Recenze) - Podobné krémy mám ráda a tenhle byl super. Sice se svojí velikostí nepotřebuji nicmoc zpevňovat, ale krém pokožku hezky zjemní, hydratuje, navíc mi výsledek minimální byl. Určo Vám podobné krémy nezvětší prsa o několik čísel, ale s tímhle byly pevnější a o trošku plnější. Super krém na prsa má i Dermacol.
Koupila bych znovu: ANO

5. Essence krém na ruce Cake pops (Recenze) - Krémy od Essence mám ráda a tahle řada byla super. Konkrétně tenhle byl s vůní mandlí a cookies. Voněl nádherně sladce jako sušenky. Krém byl docela mastný a hutný, takže se pomalu vstřebával, ale skvěle hydratoval.
Koupila bych znovu: ANO

6. Ryor mycí gel s minerály (Recenze) - Recenzi teprve chystám. Tenhle čistící gel je poměrně hustou gelovou konzistenci, hezky voněl a dokonale pleť vyčistil. Nevysušoval.
Koupila bych znovu: ANO

7. Maybelline make-up Affinitoe (Recenze) - Má vůbec cenu něco psát? Affinitone se tu objevuje často, za mě nej make-up a už mám doma další balení.
Koupila bych znovu: ANO

Znáte některý z těchto produktů?
Co Vaše spotřeba za únor?

8 komentářů:

  1. Znám jen ten šampon, balzám a krém od Essence, ale nezkoušela jsem žádný produkt :)
    No o víkendu budu dělat věci do školy a vidím to na procházku :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Hezká spotřeba, ale nezkoušela jsem nic z těchto produktů :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle řadu od Garnier jsem zbožňovala :) make-up jsem měla a byl moc fajn a krém na ruce čeká v zásobách :)

    OdpovědětVymazat
  4. Musím zkusit ten Garnier Ultra Doux a i make-up Affinitone od Maybelline :)

    GIVEAWAY: I Love... Cosmetics!

    OdpovědětVymazat
  5. Já ten Affinitone snad musim taky zkusit!

    OdpovědětVymazat
  6. Makeup od Affinitone jsem si koupila taky, tak nějak namátkově jsem po něm sáhla v drogerii kvůli plesu. Není špatný, jen není podle mě úplně vhodný pro suchou pleť. Nemyslím si, že bych trpěla na nějak suchou pokožku, ale v okolí nosu dost vysušoval. Takže jedině dát pod makeup ještě nějaký krém. Dělal ale jinak pěknou pleť, sjednocenou a neměla jsem pocit, že mám na sobě tunu makeupu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě naopak přijde ideální pro suchou. Mám suchou pleť a nevysušuje, ani nezvýrazňuje suchá místa. No je vidět, že každému sedí opravdu něco jiného :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...