Avon - Řada Planet Spa s bílým čajem

Hezký den,
milé čtenářky. Dnešní den patří hlavně maminkám, čím jste té svojí udělaly radost? :)
Dnes tu pro Vás mám recenzi hned na tři produkty a to od firmy Avon ze řady Planet Spa. Avon mám strašně ráda, patřil mezi úplně první značku, kterou jsem vyzkoušela. Jelikož mamča dělala dříve Avon lady, měly jsme toho doma spousty a to mám vlastně i teď.

Řada Planet Spa se podle mě povedla, mám doma hlavně pleťové masky a jsou super. A i když nejsem čajová, tak vůni čaje mám v kosmetice ráda. Proto když jsem v balíčku od Avonu našla novou řadu s bílým čajem, byla jsem nadšená a ihned se vrhla do testování.

Čistící pleťový gel s výtažky z bílého čaje
Již jsem to tu několikrát zmiňovala, tyhle čistící gely jsou něco, bez čeho se neobejdu. Proto jsem byla fakt ráda, že řada obsahuje i právě čistící gel. Bílý čaj má antioxidační účinky, chrání pleť proti volným radikálům a dodává ji mladistvý vzhled.

Tento gel má redukovat viditelnost pórů, obnovovat rovnováhu pleti a odstraňovat make-up. Používá se ráno a večer na vlhkou pleť, kde se jemně vmasíruje a poté opláchne. Prostě klasika, já tedy používám ale jen večer. Gel má hustou konzistenci a na pleť ho stačí použít docela malé množství. Má výraznou parfemaci, ostatně jako i další dva produkty. Mě voní, ale myslím, že to nebude úplně pro každého, protože vůně je to vážně silná, nic jemného.

Sice má odstraňovat make-up, ale rozhodně není vhodný na oční okolí. Na to vážně pozor, oči nijak zvlášť citlivé nemám, ale stačí se jen trošku přiblížit a začnou mě pálit, takže opravdu jen na pleť. Make-up ale odstraňuje dokonale, zbaví Vás naprosto všeho, takže za mě super. Přesně tohle od čistících gelů žádám.
Jediné malé mínus je to, že po aplikaci máte menší pocit pnutí, ten ale během minutky mizí, přesto je určitě vhodné to zmínit.
Obsah: 150ml
Cena: 169Kč
Hodnocení: 4/5


Osvěžující pleťový peeling s bílým čajem
Stejně jako čistící gel, tak i peeling má antioxidační účinky, pleť vyhlazuje a zbavuje odumřelých kožních buněk, povzbuzuje unavenou pleť, čistí póry a osvěžuje. Je vhodný pro všechny typy pleti.

Peeling má hustou, krémovou konzistenci a obsahuje úplně malá peelingová zrníčka. Za mě je peeling hodně jemný, pokud nechcete pleť drhnout něčím drsným, tak tenhle je podle mě vhodný. Pro mě to je snad nejjemnější peeling, co jsem kdy měla. Přesto ale musím uznat, že to mu nijak nebrání v tom, aby byl účinný.

Krásně pleť zjemní, po použití je nádherně hebká a vyčištěná. Naprosto bez problémů ale zbaví pleť odumřelých buněk. Mě hodně pomáhá na suchý nos. Když mám suché šupinky, stačí sáhnout po tomhle peelingu a té suché kůže mě zbaví a dále pleť nevysušuje. Na to, jak je jemný, tak funguje na jedničku.
Obsah: 75ml
Cena: 169Kč
Hodnocení: 5/5


Povzbuzující slupovací pleťová maska s bílým čajem
Já tedy dávám přednost spíše hydratačním maskám a takovým, které se nemusejí sloupávat. Ale sem tam je třeba sáhnout po nějaké čistící, jenže já na ty slupovací jsem docela levá a nikdy mi nejde pořádně sloupnout. Z řady Planet Spa jednu slupovací mám ještě doma a s tou bojuji, během slupování mi až tečou slzy, takže jsem z téhle měla také obavy.

Opět, pleť čistí, odstraňuje nečistoty a odumřelé kožní buňky. Pleť osvěžuje a obnovuje její rovnováhu. Na pleť se nanáší tenká vrstva, která se nechá pár minut zaschnout a poté se sloupne. Má velmi husou, gelovou konzistenci,takovou až lepivou, takže k pleti se jakoby přicucne.

Tahle maska je pro mě snad tím nejmilejším překvapením. Maska zaschne přibližně za deset minut, také záleží, jakou vrstvu na pleť dáte. Jakmile zasychá, tak už se pomalu sama odlupuje, což je za mě super. Jde krásně z pleti dolů. Pleť tedy nemám pak červenou a citlivou ze slupování, ale jen krásně hebkou a vyčištěnou. Masku velmi chválím.
Obsah: 75ml
Cena: 159Kč
Hodnocení: 5/5


Jaký máte názor na kosmetiku Avon?
Co Vaše oblíbená řada Planet Spa?


Moc děkuji Avon za poskytnutí produktů k recenzi.

13 komentářů:

  1. Ten gel mám doma, ale ještě jsem ho nevyzkoušela :) Redukuje opravdu ty póry?

    JIJINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ty já netrpím, takže to Ti bohužel neřeknu, ale snad Ti sedne a budeš spokojená :)

      Vymazat
  2. Řadu planet spa od Avonu mám ráda. Měla jsem masku a byla skvělá.
    Nyní mám jinou a ta není nic moc.
    Zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě jsem nic na pleť od Avonu neměla, ale tohle vypadá fakt dobře :) Hlavně mě zaujala maska a peeling.

    OdpovědětVymazat
  4. Planet spa mám ráda, i bíločajovou řadu (měla jsem masku :). Moje nejoblíbenější je asi lotosová řada (myslím, že to byl lotos... taková růžová :D), nevím, jestli se ještě prodává, já dopotřebovávám masku :) A nesedla mi ta s olivovým olejem.

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  5. Přemýšlela jsem o koupi toho čistícího gelu, ale nakonec jsem si řekla, že ho nepotřebuji škoda, může být dobrý. Od Planet Spa mám doma několik masek a příjdou mi celkem fajn:)

    OdpovědětVymazat
  6. Čistící gel jsem si objednávala, zatím jsem ho nezkoušela, protože dodělávám jiný. Ale možná bych se dala nalákat na ten peeling, přesně tyhle peelingy, které jsou hodně jemné, ale přitom účinné mám ráda:-)

    OdpovědětVymazat
  7. vypadá hezky, přemýšlela jsem o koupi :)
    http://inspirationbypett.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Peeling vypadá hodně dobře :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  9. Řadu Planet Spa mám také moc ráda. Měla jsem ten gel, ale příliš mě nezaujal, oční okolí mi bohužel také dráždil :(

    Spotřebováno: Duben 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  10. Tahle řada je skvělá :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/maminko-ja-se-vcelicek-nebojim.html

    OdpovědětVymazat
  11. Zrovna teď jsem si z Avonu objednala 2 třpytivé laky na nehty, 2 krémy na ruce, 2 parfémovaná tělová mléka a čisticí vodu :D Avon kosmetiku mám ráda, samozřejmě už jsem měla i produkty, které mi nevyhovovaly.
    Na tuto sadu jsem se také koukala, nalákali jsi mě na masku :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj,
    Avon je jedna z mých nejoblíbenějších značek a zrovna gel a peeling z této řady používám. Asi nejraději mám masku s výtažky z Mrtvého moře.
    Hanka z www.ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...