Brandnooz box - Květen 2015

Krásný den,
milé čtenářky. Jaké máte plány na víkend? Počasí by mělo být poměrně hezké, neplánujete nějaký výlet? Před dvěma dny dorazil jako každý měsíc Brandnooz box, který vždy netrpělivě očekává celá rodina, jelikož každý si vždy něco vybere. Tentokrát mi box přijde laděný jakoby letně, mrkněte níže a dozvíte se proč.

  • Maggi BBQ Marináda na kuře a krkovičku - 40g a 30g, 18,90Kč
Na fotce vidíte snad to nejlepší z celého boxu, šest pytlíčků s marinádami, takže box vážně ideální na grilovací sezónu. Marinády sklidil největší úspěch u nás doma, jelikož  u nás se griluje neustále.

  • Maggi BBQ Marináda + marinovací sáček - 40g a 30g, 27,90Kč
Ty samé varianty, kuře a krkovička, jejíž součástí je i marinovací sáček.

  • Maggi Marináda + směs na bylinkové máslo a Marináda + směs na kečup - 35g a 47g, 27,90Kč
Škoda jen těch samých variant, ale jinak paráda a směs na bylinkové máslo ochutnám ráda. Jak jsem psala, tyhle marinády sklidily úspěch.

  • Smarty White - 250ml, 39,90Kč
Jedná se o nealkoholický nápoj, který poskytuje relaxační, ale i koncentrující účinky. Byl v boxu ve dvou variantách -Black nebo White. Black má plnější chuť granátového jablka, White je lehčí, takže jsem ráda za něj. Smarty je založen především na látkách přírodního původu.

  • Jumex mango, broskev - 125ml, 18Kč
Jumes už určitě všichni znáte, v boxu se objevuje poměrně často. Mě osobně to nevadí, i když ne každá příchuť mi chutná. Mango mi nejede, takže si pochutnala mamča a já si dala broskev. Příště bych ale opět ocenila spíše větší balení, než tohle malé pítíčko, které je hned pryč.

  • Spak Gourmet jemný - 900g, 49,90Kč
Kečup zrovna došel, takže se nové balení hodí. Já kečup nemusím, ale brácha je naopak kečupový, takže tohle je něco, co rozhodně najde uplatnění.

  • Strongbow Gold apple- 330ml, 18,90Kč
Jablečný Cider, který nejlépe chutná na ledu. Obsahuje 4,5% alkoholu, je jemně perlivý a má svěží hořkosladkou chuť. Cider jsem ještě neměla, takže určitě ráda ochutnám.

  • Fernet Stock Hruška - 0,2l, 70Kč
Tohle mě pobavilo, panáky Ferneta. Já tohle tedy vůbec nepiji, ale tohle malé balení, které je mimochodem jinak neprodejné, se mi líbí a využije se nejspíše při nějaké oslavě.  

  • Chupa chups Big babol - 27,5g, 11,90Kč
V boxu jsem našla dvě příchutě - jahoda a jablko, trošku mě tedy mrzí, že ne tutti frutti. Žvýkačky dělají velké bubliny, krásně voní, jen škoda, že chuť se hned vytrácí.

  • Corny Big fruit - 40g, 14,90Kč
Již potřetí za sebou, ale to mi absolutně nevadí. Tyhle Corny jsou totiž vážně výborné. Je bez čokolády, za to se spoustou ovoce. Varianta lesní plody bude jistě výborná.


Jak se Vám obsah líbí?
Grilujete v létě?

11 komentářů:

  1. Už se na grilování těším a tolik koření to je super :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kečup se mi nelíbí, ale panáky co vypadají jako mlíčka do kávy jsou super :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Opět skvělé věci jsi v něm našla :))) Ty marinády by se mi líbili :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé..ferneta hruškového a mátového jsem popíjela zrovna včera na Beerfestu (to jsou ti, kteří chodí na pivní festival a nepijou pivo:) Jsou fakt dobří :D
    ...///Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  5. Já teda musím říct, že mě ještě ani jedno balení Brandnooz boxu nezaujalo :( Mám dost vyhraněný jídelníček a nic z toho bych nejedla. No jo, vegan :D.

    OdpovědětVymazat
  6. Ačkoli je Jumex dost populární, já ho ještě nevyzkoušela ale určitě ho někdy ochutnám. Corny Big Friut mi chutnají, fajn na svačinu do školy. Cider jsem ještě neměla ale chtěla bych ochutnat. Za mě bych si box asi nekoupila protože třeba pár věcí nemusím, nebo mi přijdou zbytečná. Zas je ale hezký pocit toho překvapení co uvnitř bude.

    OdpovědětVymazat
  7. Kurňa, ty panáky by byly dobrý jako dárek pro tátu, škoda, že jsou neprodejné :-( Jinak mě nezaujalo nic, nic z toho nejím, takže pro mě by byl takový box k ničemu.

    OdpovědětVymazat
  8. Jumex super a ta panáky mě dostaly :-))
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...