Random aneb duben 2014

Krásný den,
máme za sebou první týden května a je tedy nejvyšší čas podívat se na to, jaký byl u mě vlastně duben. Duben byl u mě bohatý a vážně jsem si ho užila. Vlastně je to můj měsíc, jsem opět o rok starší. Ale vše postupně..

Jako první zmíním Velikonoce. Velikonoce mám ráda, ale třeba vajíčka jsem barvila posledně snad ještě jako dítě. Letos vše ale bylo jinak. Poprvé jsem pekla beránka, tedy vlastně zajíce. Udělala jsem rovnou čtyři a musím říct, že se vážně povedly, moc dobrý. Recept jste mohly najít tady. Dokonce jsem se vrhla i na ta vajíčka. Samozřejmě jsem dostala pořádně pomlázkou, což si Honza neodpustí :D, ale pak mi to vynahradily dobroty, které jsem dostala.

V dubnu jsem také měla v práci dva týdny dovolenou, která tedy šíleně utekla, ale přesto jsem si ji užila. První týden jsem sice byla doma, ale další týden jsme využili a vyrazili s Honzou na výlet do Berlína, kde jsme pobyli čtyři dny a ještě jeden den v Ústí, kde jsme spali v nádherném zámečku, ale o tom v samostnaných článcích. Cestou domu jsme ještě zajeli do Terezína, ale ten chce někdy samostatně, aby jsme si ho pořádně prošli. V Berlíně jsme kromě památek a zoo zašli i do Primarku, kam jsem se šíleně těšila. Sice jsem si pár maličkostí odnesla, ale jinak mě celkem zklamal. Články z Berlína teprve chystám, ale fotek je strašně moc.

Po návratu z dovči jsem hned měla narozeniny, které jsem slavila na několikrát. Přímo v den narozenin s přáteli. Sice jsem si oslavu užila a ráda všechny viděla, na druhou stranu jsem odpadla už někdy po desáté :D Jooo, to je tak, když skoro nepijete a pak jednou ročně pijete více :D
Druhý den byla menší rodinná oslava, dostala jsem naprosto skvělý marcipánový dort s Ijáčkem. Až za týden poslední z oslav, tentokrát s Honzou. Sám měl totiž narozeniny, má přesně týden po mě, takže většinou je oslavíme až společně. Zašli jsme do oblíbené restaurace a dali si výborné jídlo. Jinak moje dárečky jste mohly vidět v New in článku.

A jako poslední nejzajímavější věc je muzikál Mamma mia, což mi připomíná, že jsem na něj nesepsala článek. Lístky na muzikál dostala ode mě mamča s jejím přítelem k Vánocům. Ten to bohužel kvůli práci nestíhal, takže jsem šla místo něj. Joo, krásný dárek jsem si dala. Muzikál mě mile překvapil, nejlepší za poslední dobu, určitě doporučuji.

 Velikonoční dekorace / Nadílka

 Velikonoční zajíci / Pokus vyfotit velikonoční fotku :D

 Berlín / Nákupy v Primarku / Nutrie v Terezíně

 Úžasný narozeninový dort / Růže / Kytička od Honzy

 Nehty / Víno a chlebíčky před muzikálem / Mamma mia

 Moje lásky - Lola a Bella a na poslední Bobeš

Malinový cheesecake / Dortíky / První letošní grilovaný hermelín / Čarodějnice


Jak jste si užily duben vy?
Slavíte Velikonoce a pálení čarodějnic?

21 komentářů:

  1. Králíčci jsou fešáci opravdu!! :))

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Všechno nejlepší k narozeninám. Vypadá to, že dovolenou jste si užili :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Všechno nejlepší k narozeninám. Ti králíčici jsou best :-)

    Zvu tě na blog :-)
    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. To jídlo vypadá skvěle :) A asi nutně musím mít králíka :) Na Mamma mia chci jít taky, tak jsi mě potěšila, že je to dobré :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten dort s iáčkem je rozkošný! .:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Jééé skvělé fotky :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  7. Berlín je úplně skvělej, byla jsem tam minulý rok v březnu a určitě to nebyla zdaleka má poslední návštěva :) Jinak ten dort s ijáčkem ♥ aaach jo, úplně bych nejradši olízla obrazovku notebooku, jak vypadá úžasně!

    Jinak všechny fotečky krásný ♥ Tyhle shrnutí mě vždycky tak baví číst.. těším se na další :)

    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No skvělý bych neřekla, hezký je, ale zas tolik mš asi neuchvátil. Vídeň se mi loni líbila více.

      Vymazat
  8. Na Mamma mia jedu třiadvacátýho, to už jsem myslím zmiňovala, už jsem se dokopala nám zařídit i dopravu do Prahy a teď už se jen nemůžu dočkat :) Ijáččí dort je super!

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  9. milujem takéto články proste :D všade to píšem, ale zabijem sa, keď sa mi páčia takéto zhrnutie plné fotiek? :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  10. Ti králíčci jsou tak náádherní!! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jééé, ten dort je teda krásnej :) A králíčci roztomilý
    Velikonoční nadílku bych Ti hned zabavila :D
    Na Velikonoce k nám chodí kamarádi a na čarodkách jsme ani tento rok nikde nebyli, jen jsme si s rodičema a přítelem udělali na grilu makrely :)

    OdpovědětVymazat
  12. Dortík se moc povedl a vypadá roztomile, úplná škoda ho sníst :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...