Avéne - Zklidňující hydratační maska

Krásný den,
jak užíváte návratu tepla a jaké máte plány na víkend? Dnes tu pro Vás mám recenzi na zklidňující hydratační masku od značky Avéne, kterou jsem měla možnost otestovat díky výzvě na serveru blogerky.cz.
Podobné výzvy se na blogerkách objevují poměrně často, mě ale vždy nějak unikly, proto jsem měla radost, když jsem na tuhle narazila. Navíc s Avéne jsem doposud neměla žádnou zkušenost, o to více mě tato výzva zaujala.

Pleťové masky používám velmi ráda.. Určitě nejčastěji sahám právě po těch hydratačních, jelikož moje pleť je suchá a bez pravidelné hydratace se na ní tvoří ošklivé šupinky. V létě díky sluníčku a opalování může být pleť také dehydratovaná a napnutá, určitě to znáte a není to nic příjemného. A třeba v tomto případě Vám může pomoct zklidňující maska od Avéne.

Obsahuje až 72% termální vody Avéne, která pleť zklidňuje, zjemňuje a působí proti podráždění. Kartamový olej vyživuje a další hydratační složky obnovují kožní bariéru. Výsledkem má mít tedy hydratovaná, zklidněná a projasněná pleť. Je bez parabenů.

Maska má poměrně hutnou konzistenci, přesto na pleti působí velmi lehounce a dobře se nanáší. Na pleti je strašně příjemná. Nanáší se silnější vrstva, která se nechá 10-15 minut působit, zbytek masky pak stačí setřít vatovým tamponkem. Tohle mi naprosto vyhovuje, jednoduché použití.

Hydratovanější pleť jsem zaznamenala již po druhém použití, žádné suché šupinky, ale jen hezky jemná pleť. Já jsem s maskou maximálně spokojená. Ještě zmíním vůni, mám ráda hodně sladké vůně a parfemace u této masky jsem se zpočátku trochu lekla. Je hodně výrazná, něco mi připomíná, je v tom cítit lékárna, ale překvapivě mi začala maska vonět, i když tenhle typ vůní nevyhledávám.
Obsah: 50ml
Cena: od 398Kč
Hodnocení: 5/5

Používáte pleťové masky?
Jakou máte zkušenost se značkou Avéne?

7 komentářů:

  1. Taky jsem měla to štěstí a tuhle masku mohla zkusit :-) Zítra bude recenze ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Hydratační masku mám od Origins a je super, od Avene jsem měla jen termální vodu :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  3. Ta maska vypadá suprově a hydrataci vždy požaduji, takže se na ni určitě juknu! Od Avene jsem měla jen čistící gel a byl fajn, ale nic extra. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. Ta vypadá super :) Od této značky jsem ještě nic nezkoušela :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  5. Maska vypada dobre.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. tuhle masku používám pravidelně. Hydratuje skvěle, vůně se mi moc nelíbí. Dávám si ji nejen na obličej ale na všechna suchá místa na těle

    Giveaway Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  7. užasní článek a ta maska nevypada špatně určitě vyzkouším

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...