Nákupy a novinky za červenec 2015

Krásný začátek nového měsíce.
Je to strašné, ale už tu máme srpen a pro studující to znamená půlku prázdnin v čudu. Jak si léto užíváte? Já jsem právě na cestě do Krumlova, kde mě večer čeká Labutí jezero.

Co se týče novinek, tak v poslední době jsou tyhle články trošku chudší. Kosmetiky tu mám opět naprosté minimum a v podstatě většina jsou opalováky :D V létě mě ale nějak více baví kupovat hadříky, takže těch bude krapet více.

Kosmetika
Jelikož v červenci jsem byla na dovče, bylo třeba nakoupit opalováky. Letos jsme sáhly po značce Sun dance, kterou seženete v DM drogerii. Opalovacví mléka jsme vzali s faktorem 20 a s vůní kokosu, která se skvěle na léto hodí. Opalováky krásně voní, jsou ale hodně řídké, takže končí nejen na těle. Přesto jsem byla spokojená.

Také jsem koupila šampon od Balei, který je pro vlasy namáhané sluncem, které chrání a zbavuje je písku a soli. Měla jsem ho již loni a byl skvělý. Jediný, co mě naštvalo, že zrovna tenhle letní šampon neprodávají v cestovní verzi.

A jako poslední tu mám tělový sprej s vůní melounu od značky Naturalium, který mi přišel od e-shopu krasa.cz, na kterém nově tuto značku seženete. Vůně je naprosto dokonalá, bohužel ale na tyhle osvěžující spreje nejsem, takže testování je trošku boj, ale určitě můžete brzy očekávat recenzi.

Oblečení
Oblečení tu mám značně více. Již minulý měsíc byl velmi bohatý na nové kousky, všude jsou letní slevy a letní věci já prostě nakupuji mnohem raději než ty zimní. Tentokrát jsem nejvíce nakoupila v Terranově, kde mají slevy vážně velké a tolik kousků oblečení. Já šla hned po kraťasech, protože již minulý rok jsem vybrala nejlepší právě tam. Co mě ale štvalo, tak číslování, velikost 36 byla označena jako XS apod, takže jsem vůbec nevěděla, co z toho platí a do kabinky odcházela s hromadou věcí. Kraťasy mám nakonec XXS, což mi přijde divný. Také jsem objevila parádní džíny, ze kterých mám velkou radost, opět divné číslování.

A hned z dálky na mě koukalo tričko s Ijáčkem, takže jsem hned po něm sáhla. Terranova nabízí Ijáčkový trička snad každý rok, takže jsem s ním docela i počítala.

H&M mi naopak v poslední době přijde, že nabízí hnusné hadry a ještě za vysoké ceny, většinou odcházím jen se spodním prádlem a nejinak tomu bylo i teď. Objevila jsem tam sladkou soupravu v krásné zelenkavé barvě, vyšla mě tuším kolem 200Kč.

S mamčou jsem zašla mrknout i do sekáče, ale i v sekáči nechávám vysoké peníze, když už si tedy něco vyberu. Nebaví mě hrabání, takže koukám po ramínkách, kde už věci jsou dražší. Mamča odchází kolikrát s plným pytlem triček kolem 10Kč a já za tři věci několik stovek :D

Našla jsem tam naprosto překrásně sako, které jsem tam nechat zkrátka nemohla, jsem z něj naprosto nadšená, bylo tuším za 180Kč. Prostřední šatičky byly za 90Kč a super mi posloužily na pláži. Na dovče i krásně vypadaly šaty s mušlemi, ze kterých přímo sálá pocit léta, cena 170Kč.

A navíc jsem v sekáči objevila sirotka Ijáčka :D Měla jsem na jednoho štěstí i posledně, když jsem tam byla a najednou další. :D

Co jste si koupily v červenci vy?
Co Vám udělalo největší radost?

15 komentářů:

  1. Letos jsem taky vsadila na Sun Dance a vzhledem k ceně spokojenost:-) Jinak já jsem v červenci nakupovala dost málo, jsem v procesu stěhování, takže ani nebyla chuť, ale až se přestěhuji, tak to plánuji dohnat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cena je vážně super a chápu, že během stěhování se moc nenakupuje :)

      Vymazat
  2. Z opalovací kosmetiky jsem si letos koupila též Sun dance. V Terranově taky dost často nakupuji, holt ale ta kvalita nic moc, proto tady kupuji oblečení jen ve slevách. Souprava je naprosto boží.. Krásné jsou i šty s mušlemi, takové bych si oblékla klidně. Za červenec jsem si koupila jen tři věci na které samostatný článek dělat nebudu. Koupila jsem si opalovací sprej od Sun dance 20, tvářenku a lak na nehty. Celé prázdniny jsem brigádničila a neměla vůbec čas se někam dostat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mě kvalita nepřijde nijak zlá, já jsem spokojená, vše mi v pohodě drží.
      No alespoň budou penízky, ty se určo hodí :)

      Vymazat
  3. Máte teda zásobu opalovacích krémů. :D my pouzivame niveu a lilien a nebo pbyc azulenovy olej pro miminka. Ten krasne opaluje. Moc hezke kousky obleceni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zásoby? To vůbec, bylo to na jedenáct dní k moři, takže dva se vypotřebopvaly a třetí načal, bylo to pro oba :) Děkuju

      Vymazat
  4. užasní článek ty šaty jsou nadherné a ta kosmetika užasné

    OdpovědětVymazat
  5. kraaasne šaty, sun dance krem na opalovanie mam jeden 20tku kokosovy niekedymi ta vona kokosu vadi ale čo už dňou:))

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem si včera konečně pořídila vysněné černé slip-ony v Humanicu, tak z těch mám největší radost :)! Jinak jsi mě celkem navnadila na tu Terranovu :).

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělé nákupy oblečení :) Týjo, kolik ty těch Íjáčků musíš mít? :D

    OdpovědětVymazat
  8. Super nákupy! To tričko je moc roztomilé :))

    Freeman - pleťové masky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...