Random aneb červenec 2015

Krásný den,
jak přežíváte opět tropické dny? Já jsem tedy nešťastná, kor když přišly teď, kdy mi skončila dovolená a musím v tomhle jezdit mhd, peklo. Dnes se s dětmi odpoledne chystám do kina na film V hlavě, viděly jste? Během následujících dní tedy můžete čekat movie tip a ne jen na tenhle film, ale nechte se překvapit :)

Jinak dnešní článek bude hodně stručný, zjistila jsem, že v červenci jsem nic nefotila.
Přesto byl červenec super, ve druhé půlce jsem se konečně dočkala letní dovči. Volba opět padla na Turecko, nám se tam prostě líbí :D I letos to bylo skvělé, krásné počasí, teplé moře a vyšel nám i parádní výlet. Více ale psát nebudu, jelikož plánuji samostatný článek plný fotek.

No a zatímco jsem byla na dovče, tak z jedné mojí králičí holčičky se stal chlapeček. Moje krásná malá holčička..Zítra ho tedy čeká kastrace a rovnou prohlídka Belly, zda už není březí. Už aby to bylo za náma, oba jsou teď rozdělený a Lol to nese špatně. Z mazlivého králíka je najednou úplně jiný, ohání se po mě, škrábe, kouše.. Doufám, že ho to zas přejde :(

A konečně jsem sehnala mimoní tictac a to není vše. Nemohla jsem si pomoct, v mekáči jsem si vzala dvě hračky a hned na to jsem v Bille objevila poslední krabici Ciniminis s tančícím mimoněm v akci :D
 Nehty / Světozor s mamčou / Tictac / Mimoní rodinka :D

 Dovča v Turecku / Výlet do Aspendos / Suvenýry

Bella a Lol(a)

Jak jste si užily červenec vy?
Byly jste někde na dovolené?

8 komentářů:

  1. Povedene fotky. Ja na dovolene nebyla ja zatim jen pracuji. :))
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. moc pěkný článek a ty králíčci jsou užasné

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem ráda, že v takových vedrech můžu být doma u bazénu a nemusím jezdit MHD :D To je za trest.. A jinak super fotky :)

    Beauty Products | Summer 2015

    OdpovědětVymazat
  4. "Lol", to je super! :D Znám ten pocit, když se spleteš v pohlaví, z našeho morčičáka najednou byla březí morčice ;) Držím drobkům palce, ať je všecko v pořádku :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  5. Mimoňi.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/08/makeup-10x-jinak-paletka-e-style-charm.html

    OdpovědětVymazat
  6. Banánový Tic tac bych ráda ochutnala :-) Před pár dny jsme se vrátili z Chorvatska a bylo tam teda dost vedro, ale nádherně. Když jsem se dozvěděla, že u nás má být 37, tak bych radši spíš těch 25, co tady bylo před týdnem.. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Mimoní rodinka je skvělá! :) a králíčci jsou moc roztomilí ♥
    Na mém blogu právě probíhá první giveaway, pokud se ti bude balíček líbit, budu ráda, když se zapojíš http://beautyna-cz.blogspot.cz/2015/08/letni-giveaway.html :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásný nehtíky a králíčci :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...