Blistex - Lip Relief Cream

Troufám si říct, že značku Blistex většina z Vás zná, pokud nemáte osobní zkušenost, tak jste o ní alespoň slyšely či její produkty zahlédly v drogerii. Blistex k výrobě používá jen ty nejkvalitnější suroviny a právě díky svému složení rty chrání před popraskáním, hydratuje je a co víc, zvýrazňuje jejich přirozenou krásu.

Kromě pečujících balzámků, které jsou určeny i pro velmi popraskané rty, najdete v nabídce i tónované, které obsahují přírodní pigmenty a rtům dodávají šťávu. Blistex jsem chtěla hodně zkusit, doma mám snad desítky balzámků, ale téměř žádný vyloženě extra hydratační a pečující. Nakonec jsem se rozhodla pro Lip Relief Cream a to z jednoho prostého důvodu.

Nikdy jsem netrpěla na opary, ale za poslední rok jsem ho měla snad už třikrát. Jakmile cítím, že se mi dělá začínám být nešťastná a připravuji se na to, že budu vypadat jak kačer. A právě tenhle balzám pomáhá při výskytu oparů.

V době, kdy mi balzámek dorazil, jsem sice už opar neměla, ale stále jsem po něm měla nepříjemně napnutý ret a nic nepomáhalo, takže jsem se na Blistex vrhla s nadšením a velkými nadějemi. Kromě toho, že ulevuje od bolesti při výskytu oparu, tak samozřejmě slibuje i dlouhodobou hydrataci, úlevu pro rozpraskané rty či popálené rty od sluníčka. Obsahuje ochranný faktor SPF 10.

Balzám má výraznou mentolovou vůni, já tedy mentol nesnáším, celkově pálivé věci nemám ráda. Jakmile i více pálí zubní pasta, nejsem schopná si vyčistit zuby, nejraději bych jahůdkovou pro děti. Takže jsem se velmi obávala, že tohle bude docela boj. Při první aplikaci mě rty neskutečně pálily a balzám šel dolů. Po druhé jsem ho na rty dala v menší vrstvě, jen tak lehce a dalo se to, už nepálil tolik.

Přesto ho na rtech cítíte. V té tenké vrstvě ale pálí opravdu malinko, spíše cítíte, že chladí a rtům ulevuje. Ihned mě zbavil nepříjemného pocitu pnutí, což nezvládl žádný jiný balzám. Co je také super, že není třeba mazat stále dokola, ale po jednom použití jsou rty ve viditelně lepším stavu. Namažu jednou a jsem bez suchých šupinek. Za mě naprosto super, velmi kvalitní balzám, který vážně pomáhá.
Obsah: 6ml
Cena: 89Kč
Hodnocení: 4/5

Moc děkuji e-shopu kupkosmetiku.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Máte zkušenosti se značkou Blistex?
Jaký je Váš oblíbený balzám?

16 komentářů:

  1. já blistex ještě nezkoušela, mám ráda obyčejné baby lipsy, ale chtěla bych zkusit carmex, ten mě láká víc :) super recenze
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Mám Blistex v kalíšku a je to nejlepší, co na rty mám. Trpím hodně na popraskané rty a Blistex je jediný, co mi na to pomáhá. To "pálení" mi vůbec nevadí, poprvé jsem se teda lekla, ale je to spíš takový pocit, že se ta kůže uzdravuje :) Mám i ten tónovací Blistex, ale ten mi nepřijde kvalitově tak dobrý. Pokud někdo nemá moc problémy, tak ok, ale já si ho znovu už nekoupím.

    Zkoušela jsem i Carmex, protože někdo říká, že je lepší.. A není :) Měla jsem v tubě i v kalíšku. Nejsou to špatné balzámy, ale Blistex vede. Takže i když stojí balík, tak ho mám doma pořád :)

    OdpovědětVymazat
  3. Miluji Blistex.. a tohle je můj top ze všech :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Diky za tip na tento se podivam. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Od Blistex jeden balzámek mám, vysunovací a lehounce zabarvuje. A teda vždycky, když si ho nanesu, tak mě začnou rty štípat a nemám pocit, že by je hydratoval

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem ze všech variant zvolila tenhle. Je opravdu dobrý, jen ten chladící efekt mi teď při chladném počasí moc nevyhovuje.

    OdpovědětVymazat
  7. Jasně že jsem tento produkt viděla a četla na blozích. Pro mě je to trochu zbytečnost, na opary a suché popraskané rty netrpím ani nikdy netrpěla.

    OdpovědětVymazat
  8. mna blistex láka vyzerá to byt super produkt :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mám tři Blistex balzámy a jsem s nimi velmi spokojená :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  10. Blistex jsem ještě nezkoušela, ale tohle vypadá vážně dobře :) Na opary sice netrpím, ale občas se mi trhají koutky, tak by mohl taky pomoci :)

    OdpovědětVymazat
  11. Značku tedy popravdě neznám, ale balzám by se určitě hodil mamce, ta má opary každou chvíli. :D :D

    OdpovědětVymazat
  12. Na pery je najlepší obyčajný kokosový olej. Hydratuje, krásne vonia a nevadí frajerovi pri bozkávaní :D Keď som používala balzamy na pery alebo lesky na pery, tak sa sťažoval, že je to ako lepidlo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Tak to tomu mýmu nevadí. Rtěnky, lesky, nic, nebo si alespon nestěžuje :D

      Vymazat
  13. Blistex je nejlepší, mám teda "jen" obyčejné balzámy, ale nedám na ně dopustit ♥

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  14. Na produkt na pery má dosť zvláštnu a zaujímavú konzistenciu. Rada by som ho však určite vyskúšala :). Ja momentálne používam Carmex a ten tiež chladí, ale vyhovuje mi.

    OdpovědětVymazat
  15. tento balzam som mala tiež ale myslím že som ho uplne neminula lebo neviem kde sami ani podel to je môj problém strácania balzamov:)) inak bol velmi dobry

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...