Dove - Šampon a kondicionér Color Care na barvené vlasy

Krásný den,
po delší době jsem tu s novým článkem. Poslední se tu objevil více jak před týdnem, takováhle odmlka není u mě běžná, ale zkrátka nějak nebyl čas. Od příštího týdne to ale vše vynahradím, jelikož mám na dva týdny dopředu naplánované články.

Značku Dove mám velmi ráda, hlavně tedy co se týče sprchovým gelů, ty jsou za mě naprosto super a podle mě už taková klasika, která nezklame. Totéž platí o tělových mlékách, to je slast pro pokožku. Dlouho mě lákala vyzkoušet i vlasová kosmetika této značky a nakonec jsem sáhla po řadě Color Care, která je určená pro barvené vlasy.

Šampon i kondicionér nádherně voní, vůně je dá se říct sladká, ale nevtíravá, moc příjemná. Jak už to tak bývá, šampon má řidší konzistenci a skvěle pění. Oproti tomu balzám je naopak krémovější, vlasy jsou po něm jemnější a dobře se rozčesávají. Oba produkty obsahují UV filter, který chrání vlasy před negativním vlivem ultrafialového záření. Díky tomu barva déle vydrží, je zářivá a lesklá.

Bohužel jsem se šamponem hodně dlouho bojovala, už jsem ho dokonce spotřebovala a teprve na posledních pár použití byl v pohodě. Vlasy po umytí byly hezké pouze první den, to byly nadýchané, vzdušné, jemné. Ale hned druhý den naprosto zplihly a hlavně se šíleně mastily. Vydržím bez mytí klidně čtyři i pět dní, ale s Dove jsem je měla po dvou dnech vážně hnusný. S tímto výsledkem se stal Dove vlasovým propadákem roku a vlastně i jedním z nejhorších šamponů vůbec. Poslední ale tři, čtyři umytí už s vlasy takovou neplechu nedělal, sice to nebylo úplně dokonalý, ale tři dny se s vlasy nějak vydržet dalo.

S kondicionérem větší problém nebyl, vlasy šly dobře rozčesat, takže za mě v pohodě, přesně to očekávám. I přes tuhle špatnou zkušenost ale vlasovku Dove neodsuzuji, naopak chci ještě vyzkoušet Advanced Hair Series, na kterou jsem četla naopak pozitivní recenze.

Šampon i kondicionér seženete kolem 50Kč.
Šampon
Kondicionér

Zkoušely jste vlasovou péči od Dove?
Jak jste byly spokojené?

12 komentářů:

  1. Já moc Dove nemusím. Po šamponech mě svědí hlava a moc se mi nezamlouvají ani parfemace produktů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda, tělovka mi přijde super.

      Vymazat
    2. Mně ta kosmetika přijde strašně chemická... Nemám dobrý pocit, když ji používám, nebo jak to říct :-)

      Vymazat
  2. Já Dove taky nemusím, hlavně mi nevyhovuje parfemace, ale vlasovku jsem od nich ještě nezkoušela. (Naštěstí.) Ty to s těma vlasovýma produktama vždycky schytáš, chuděro :/ ale tak aspoň nás varuješ. Šampon po téhle recenzi zkoušet po téhle recenzi asi vážně nebudu... :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem měla teď dvakrát po sobě smůlu na šampon, předtím naopak ale zase několik, se kterými jsem byla max spokojená :D

      Vymazat
  3. Já jsem od Dove ještě neměla žádný produkt, který by mě zklamal, já jsem s touto značkou hodně spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám ráda šampony od Head and Shoulders :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám Dove všeobecně docela ráda :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  6. Já měla vždy po šamponech moc krásné vlasy i klidně tři dny a vůbec se mi nemastily:) Vážně záleží na člověku, ne každému sednou:)

    OdpovědětVymazat
  7. Dove mam moc rada, ale sampon jsem jeste nezkousela.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...