Dermacol - Glitter Lip Gloss

Krásný začátek nového týdne,
kromě dalšího týdne tu máme i nový měsíc. Včera byla první adventní neděle a Vánoce už se tedy opravdu blíží. Máte již nakoupené dárky?

V poslední době se stal velmi oblíbeným a in matný efekt, ať už na očích, tak právě i na rtech. Pokud tedy dáváte přednost matným produktům, dnešní článek pro Vás asi moc nebude, jelikož bude řeč o lesku na rty Glitter Lip Gloss od Dermacolu.

Hned na první pohled mě upoutalo moc hezké balení, které dohromady se třpytivým leskem uvnitř působí luxusně. Takže za vzhled dávám hned palec nahoru. Jakmile jsem je vytáhla z balíčku, tak jsem byla naprosto nadšená a mamča, která lesky přímo miluje, mi je pomalu zabavila.

Lesky jsou opravdu extrémně lesklé, obsahují spousty malých třpytek, na světle hází krásné odlesky. Lesky by měly rtům dodat plnost, s čímž naprosto souhlasím, rty působí plnější, i když je fakt, že zrovna úzké rty nemám. Rty ale hezky zvýrazní, dodává jim ,,mokrý" efekt.

Měly by být k sehnání v osmi odstínech, já mám jeden přirozenější hnědý a dva růžové. Tmavšího růžového jsem se zpočátku trošku bála, když ale lesk vyzkoušíte, tak hned poznáte, že není plně krycí, jak by se mohl zdát. Lesky dodají rtům pouze přirozenou barvu, sice malé rozdíly v odstínech jsou, ale rozhodně ne nijak velké.

Lepí naprosto minimálně, což je skvělé, jelikož lepivé lesky nemám v lásce. Na rtech vydrží přibližně hodinku, což sice není kdovíjaká doba, ale mě vydrží málokterý lesk déle. Co se mi líbí, že ze rtů vymizí celý a nezanechává na nich pouhé třpytky. Lesky by měly vonět po borůvkách, což tedy potvrdit nemůžu, ale vůně je příjemně sladká.

Lesky mají delší, úzký aplikátor, se kterým se dobře pracuje a ulpívá na něm tak akorát barvy. Moc se mi líbí výsledný efekt, nejen, že nádherně zvýrazní rty, ale celkově rozzáří celý obličej. Já jsem s nimi naprosto spokojená, zamilovala jsem si je a určitě je řadím mezi nejlepší a nejhezčí lesky, které jsem kdy měla.
Obsah: 5ml
Cena: 111Kč
Hodnocení: 5/5

Moc děkuji e-shopu parfemy-elnino.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Máte rády lesky na rty?
Dáváte přednost třpytkám, nebo matnému efektu?

9 komentářů:

  1. Odstinove jsou vazne moc pekne.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Lesky mají hezký balení :) Já lesky občas používám, ale spíš možná už i častěji ty rtěnky. A mně se právě matný finish líbí hodně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rtěnky zbožňuji, ale nosím převážně výrazné a ráno nemám čas si s nimi pohrát a na den raději stejně něco decentnějšího :)

      Vymazat
  3. Obal aj odtiene sú skvelé, len ja s leskami nemám dobré skúsenosti. Tie čo som mala vždy hrozne lepili a teraz ma to odrádza od kúpy akéhokoľvek lesku :D

    Sár z worldstyleandme.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak opravdu lepivých lesků jsem měla naprosté minimum, ale tyhle jsou fajn. Určitě bych lesky nezavrhovala.

      Vymazat
  4. Mám lesky jen dva, ale používám je celkem ráda, takže tyhle aspoň omrknu :) I když je fakt, že mám raději jen lesk bez třpytek.

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzerajú vážne skvelo! A perfektné odtiene!

    Pozývam ťa na vianočnú Giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  6. Já na lesky moc nejsem, vlastním 1 od dermacolu ale jiný, je docela dobrý, ale raději mám rtěnky :) super článek.
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...