Lirene - Lehký osvěžující krém třešeň a citron

Krásný den,
jak jste si užily víkend? V neděli bylo venku nádherně a podle předpovědi to má i vydržet, což jsem ráda, jelikož zimu fakt nesnáším. Naopak když je sluníčko a teplo, hned mám lepší náladu.

O značce Lirene jsem se na blogu zmiňovala již několikrát, posledně tady, kde jsem vychvalovala micelární gel. Pleťový krém jsem od této značky ještě nezkoušela, ale lákal mě. Poměrně dlouho jsem se ale rozhodovala, který to vůbec chci zkusit. Nakonec zvítězil lehký osvěžující hydratační krém s třešní a citronem.

Krém obsahuje citrónovou šťávu, která je významným zdrojem vitamínů. Pleť regeneruje, vyhlazuje, osvěžuje a dodává jí zdravý tón. Barbadoská třešeň má v sobě nejvíce vitamínu C z ovoce. Působí jako antioxidant, zabraňuje předčasnému stárnutí pleti, hydratuje a rozjasňuje.

Je určen na denní i noční použití. Měl by být vhodný pro všechny typy pleti, ale s tím budu trošku nesouhlasit. Určitě bych ho nedoporučila velmi suché pleti. Krém je hodně lehoučký, má až takovou vodovější konzistenci. Dobře se roztírá, rychle se vstřebá a na pleti nezanechává ulepený pocit, takže tohle za mě super.

Krém přesně odpovídá názvu, lehký a osvěžující. Je poměrně dost cítit po citronech, nakyslejší osvěžující vůně. Mě přijde naprosto dokonalý na léto. Na to, jak je lehký, tak i dobře hydratuje, přesto pro tu velmi suchou pleť nebude. Já osobně mám pleť sušší, po létě ještě ale v poměrně dobrém stavu, takže mi krém vyhovoval. Počasí venku ale trochu přituhlo a mě krém přestává stačit, už se najednou začaly na pleti objevovat suché šupinky, hlavně v okolí nosu. Na zimu potřebuji něco výživnějšího, hlavně tedy na noc.

Sečteno podtrženo, pokud sháníte lehký krém a máte rády citronové vůně, určitě na tenhle od Lirene mrkněte. Navíc je za skvělou cenu. Já jsem spokojená, mile mě překvapil, ale na zimu ho schovám, protože hydratačně mi přestává stačit.

Obsah: 50ml
Cena: 69Kč
Hodnocení: 4/5

Moc děkuji e-shopu kupkosmetiku.cz za poskytnutí produktu k recenzi. 

Co vy a krémy Lirene?

9 komentářů:

  1. Já mám pleť smíšenou a myslím že tohle by mi sedělo, hlavně je super že nedělá ulepeny film a není vůbec drahý

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na smíšenou by mohl být super a cena je vážně parádní :)

      Vymazat
  2. Krem vypada velice dobre.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. ja měla vzoreček byl skvělí a podle toho co píšeš asi si ho taky koupim pěkní článek

    OdpovědětVymazat
  4. Citrusy já ráda mám, ale v kosmetice moc ne :).

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám suchou pleť, takže si o teda pořizovat nebudu, ale možná o něm budu uvažovat příští léto :)
    Double Infinity

    OdpovědětVymazat
  6. Na krémy od Lirene jsem ještě nečetla nic negativního :). Já jen nebyla před roky spokojená s jejich micelární vodou, to byl propadák :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Micelarka mi take nesedla, ale videla jsi uz micelarni gel? Ten je skvely :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...