Nákupy a novinky za říjen 2015

Hezký začátek nového týdne,
je to naprosto neuvěřitelný, vůbec se mi nechce věřit, že je už listopad a příští měsíc Vánoce. I když víkend byl krásně prosluněný a sluníčko hřálo, nic to nemění na tom, že zima se blíží a na mě z toho padá depka, nesnáším zimu a ještě více sníh. Nejraději bych celý rok měla jen jaro léto a stále dokola.

Říjen byl hodně bohatý a to nejen na kosmetiku, ale přibylo mi i pár věcí do šatníků či bytové doplňky. Jak se mi v uplynulých měsících dařilo šetřit a nekupovala jsem produkty do syslích zásob, tak v říjnu jsem si to vše vynahradila. Na druhou stranu jsem nekupovala žádné drahé položky, kromě veletrhu tedy. Listopad ale doufám, že zas bude skromnější, penízky poputují jinam než do kosmetiky a oblečení.

Kosmetika
Uznávám, že hromada to je veliká. Něco jsem si koupila, něco dostala, takže se to malinko vyváží. Takže kosmetické zásoby narostly, hlavně dekorativky. Bohužel říjen byl hodně špatný na spotřebu, takže článek o spotřebovaných produktech ani nebude a počkáme si až na další měsíc.

Drogerie už jsou zaplněné vánočními balíčky, mě tedy nechávají poměrně chladnou, nepřijde mi, že by byly výhodnější. Přesto jsem si jeden odnesla a to od Balei, jelikož miluji brusinky. Brzy se vrhnu na testování, aby se článek objevil, dokud balíček najdete v drogerii. Dalším produktem je opět Balea, tentokrát kondicionér. Momentálně používám šampon od Syoss, ale jelikož ho mám bez balzámu a nechtěla se mi dávat stovka za balzám téže značky, tak jsem sáhla po tom nejlevnějším, po Balee. Postrádám ale na produktu český popis, ani v drogerii nebyl, tak jsem sáhla po tomhle a až doma zjistila, že je na suchý vlasy a tyto produkty mi nesedí. Naštěstí balzám je v pohodě, mile překvapil. 

Krém od Dermacolu s vůní belgické čokolády byl dárek k časopisu Žena a život. Mě se tedy obal strašně nelíbí, ale důležitý je obsah a vůně je úžasná. V drogeriích najdete nové zimní Baby Lips balzámky od Maybelline. Já zrovna natrefila na akci 2+1, takže jsem si vzala všechny tři. Už pečlivě testuji a vy se můžete těšit na recenzi.

Od mamči jsem dostala spousty produktů značky Gabriella Salvete, rovnou Vám řeknu, že hromadu jsem jich schovala a plánuji je dát do giveaway. Na fotce vidíte dva pudry, bronzer, rtěnku a tvářenku.

A dostáváme se k veletrhu, poslední dva roky jsme s mamčou odcházely v podstatě s prázdnou, max se dvěma produkty. Letos jsme si řekly, že si uděláme radost a nakoupíme si. Moje první kroky směřovaly ke stánku Makeup Revolution, kde jsem chtěla srdíčkovou tvářenku, ze které jsem nadšená, je prostě nádherná. Největší nákup proběhl ale u Milani/Jordana, které mají naprosto super ceny a produkty jsou též moc dobré. Já sáhla rovnou po třech očních stínech, malinové rtěnce a dlouho jsem toužila po růžičkové tvářence, která sice byla dražší, ale nevadí.

A jako poslední jsem si z veletrhu odnesla něco od Bomb Cosmetics, které má ten nejhezčí stánek vždy. Značka nabízí hromadu balistik, u těch mě vždy mrzí, že mám raději sprchu. Vzala jsem si ale třpytivé tělové máslo, které nádherně voní po ananasu. A svíčky, první voní jako cukroví a druhá po makronkách. Obě vůně jsou naprosto úchvatné a vypadají také rozkošně, takže asi jen na ně budu koukat, protože je mi líto je zapálit, možná teprve až budu mít náhradu příští rok.

O novince značky Avéne, hydratačním sjednocujícím krému, jste si mohly přečíst zde. Recenze je to velmi pozitivní, protože mě produkt mile překvapil a dokonale mi sedl.

Od e-shopu kupkosmetiku.cz mi přišla provoněná obálka se solemi od značky Tetesept. Testovat bude celá rodina, jak jsem psala, dávám přednost sprše a kdybych je používala sama, tak se recenze jen tak nedočkáme.

Nádherný balíček k testování mi přišel od parfumerie Elnino. Značka Frais Monde je pro mě naprosto neznámá, o to více mě zaujala a jsem na ní zvědavá. Z lesků od Dermacolu mám velikou radost a nejen já, zkoušet bude i mamča, která je hodně lesková, takže je nadšená. A tvářenka značky Makeup Revolution vypadá na první vyzkoušení naprosto božsky, hlavně ta pigmentace.


Oblečení a další
Snad v každé nové kolekci New Yorkeru se objeví alespoň jedno tričko s motivem Paříže. Paříž je můj velký sen a doslova nemůžu odolat jejím motivům. Jen za poslední dobu jsem si v tomhle obchodě koupila pět trik. Červený je takový obyčejnější, ale přesto mě zaujalo a musela jsem si ho vzít. A to druhé jsem měla vyhlídnuté už dlouho, jen jsem čekala, až bude ve slevě.

Opět nákup hlavně z New Yorkeru. Nejsem kabelková, nějaké luxusní kabelky jdou naprosto mimo mě. Nosím hlavně látkové, prostě pytle. Tuhle černou jsem měla také vyhlídnutou dlouho, ale pětikilo nejsem ochotná do tašky dát, za tři stovky ale už šla se mnou. Kytkovaný kruhový šátek byl tuším kolem stovky, na jaře a na podzim šátky nosím neustále, ale mám vlastně jen jeden, takže nějaké nové kousky bych ještě ráda.

Stále nemám boty na zimu, žádné kozačky se mi nelíbily ani loni a letos je to snad ještě větší bída. Sháněla jsem i černé podzimní a to samé, hrůza děs. Hnědých mám několik, přesto jsem si tyhle vzala. Jsou od Vietnamců a jelikož je to malá velikost, tak byly dokonce v akci, za 250Kč. Celkově mi teď přijde, že velikost 36-37 je hodně ve slevách.

Miluji svíčky a vosky, pálím je celoročně. A i když jsem propadla Yankee Candle, nebráním se ani jiným značkám. Tyhle rozkošné, srdíčkové vosky prodává mamča v práci. Z těchto konkrétně jsem zkoušela zatím jen černý rybíz a vůně je tedy překvapivě hodně silná, super.

Veletrh probíhá na Výstavišti, kde se nachází i pouť a moje oblíbená střelnice, kde mi Honza pokaždé vystřelí Ijáčka, tam stojí po celý rok. A i teď na mě z dálky koukal Ijáček. Honza se mnou nebyl, ale mamči přítel s tím tak nějak počítal a já odcházela kromě kosmetiky i s novým oslíkem :D A strašně se líbí i hafanovi, který na něm lehá.

Hrozně ráda nakupuji tématické doplňky třeba na Velikonoce, ale hlavně Vánoce. Loni jsem koupila poměrně dost vánočních dekorací a letos pokračuji. Mamča ví, jak tohle můžu a jsem z nich nadšená, že mi koupila v Obi tohohle rozkošného jelínka.

Po jednom obědě s kamarádkou jsme musely zajít mrknout i po obchodech. Kamarádka také miluje Vánoce a všechny možné kýče, takže s ní se nakupuje jedna radost. Prvně jsme zavítaly do Levných knih, kde těch vánočních dekorací mají opravdu dost. Já si vzala dva malé kalíšky na svíčku za pouhých 9Kč a hvězdičky na stromek také za 9Kč. Největší radost mám ale z velkého svícnu, to byla láska na první pohled a nemůžu se dočkat, až ho vyndám a zapálím. Je tuším z Luxoru kolem 180Kč. 

A jsme u konce, jak se Vám mé novinky líbí?
Co nejvíce potěšilo Vás?

17 komentářů:

  1. Taky jsem se včera tak zastavila a říkám si, že už za chvilku budou Vánoce, už abych vymýšlela dárky, do toho ještě moje 2 ségry mají v prosinci narozky, tak to bude utrácení :D.
    Novinek Ti přibylo spousta a všechny se mi líbí i oblečení a dekorace do domácnosti :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky by mě mrzelo ty svíčky zapálit, vypadají moc hezky. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super. Největší radost by mi udělal nákup Milani. Soli Tetesept jsou skvělé

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné nákupy, hlavně ty z veletrhu:-) Zimní Baby lips jsem dostala a to rovnou všechny tři a krém na ruce ze Ženy a život mám taky:-) Jinak mně asi nejvíc potěšil víkendový nákup v Ikee, kde jsem se pořádně vyřádila:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Hodně pěkné nákupy, já také miluji Vánoce takže musím také si něco najít a pokupovat :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  6. Baby lips mám také, ty vůně se jim velmi povedly :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat
  7. Jéé, páni, tolik hezkých věcí, nevím, co komentovat dříve :)) Ale Bomb cosmetic je božííí :) zatím jsem vždy zkoušela jen jejich přípravky do koupele, ale svíčky bych také moc ráda zkusila :)

    OdpovědětVymazat
  8. Baby Lips jsem si taky musela pořídi všechny, když byla ta akce :D. Ta vůně je opravdu úžasná :)
    Double Infinity

    OdpovědětVymazat
  9. Ta baleácká dárková kazeta vypadá dobře!

    OdpovědětVymazat
  10. Tvářenky od MUR jsou nejlepší :3 Líbí se mi kabelka a boty, super vkus!:)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  11. jeej to je kozmetiky ale v každom pripade to určite poteši, a krasne trička a kabelka s ami velmi pači:))

    OdpovědětVymazat
  12. Na ten krém od Dermacolu jsem ještě nenarazila:( Ale na ty babylips koukám pořád. Mám už doma asi 4, tak se snažím krotit a nepořídit si je, ale hrozně mi voní:)

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  13. To jsou skvělý věci, na svíčky od Bomb Cosmetics mám zálusk, zrovna jsem je koumala na Parfumsu. .) A celkově strašně pěkné věci, já se teď docela krotila, co se týče kosmetiky, chtěla bych do konce roku už nic nekupovat, ale nevím nevím... :D

    OdpovědětVymazat
  14. Pekné vecičky :) Páčia sa mi najmä vianočné dekorácie.
    Nechcela by si sa navzájom sledovať? :)

    Nicol
    http://nicolland.blogspot.co.at/

    OdpovědětVymazat
  15. Wow! Kosmetiky ti tedy přibylo opravdu dost. Co se týče svíček a vosků, asi jsme na to podobně, prostě to neskutečně miluju, takže ti tvé nové kousky přímo závidím :-))))
    Ketrin Fl ~ CALL ME KETRIN BLOG

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...