Co jsem našla letos pod stromečkem

Krásný den,
jak si užíváte sváteční dny? A vůbec, jak jste si užili Vánoce? Nechce se mi tomu vůbec věřit, prvně tomu, že jsou tu opět Vánoce, i když si ještě jasně pamatuji ty loňské a teď nemůžu uvěřit, že jsou zase pryč. Hrozně to uteklo. Letošní Vánoce se ale hodně povedly. Vánoce slavím dva dny, což je prima, jelikož po Štědrém dnu se ještě mám na co těšit.

Na blozích se to teď jen hemží články, co kdo dostal. Co si budem nalhávat, jsou to prostě vychloubací články, ale hodně oblíbené, i já se ráda podívám, co Vám Ježíšek donesl, takže ani já Vás o šmírovací článek neochudím. Letos jsem byla vážně hodná, protože jsem dostala spoustu nádherných dárečků. Ještě je nemám ani uklizené, ale na jedné hromadě, kde furt na ně koukám, koumám a kochám se.

Možná čekáte hromadu kosmetiky, ale to Vás zklamu. Z kosmetiky tu mám vlastně jen jednoho zástupce a tím to končí. Asi bych začala vůbec tím prvním, co jsem dostala a to je balíček z práce. Ten já si pod stromeček neschovávala, takže jsem se z něj radovala již v pondělí večer. Paní z práce moc dobře ví, čím mě potěšit. Hrnečky já miluji a tenhle je naprosto sladký a je na něm napsán recept, sice německy, ale to neva. Poukázky do Luxoru jsou klasika a sobí náušnice nepotřebují snad vůbec komentář.


S kamarádkou chodíme asi už sedm let na Vánoce ráno na kafe skleničku, kde si předáme dárečky. Balíčky si schováme vždy pod stromeček, máme tam pak toho více ;D Dostala jsem dva naprosto boží Ijáčky, hlavně ten čarodějnický je parádní. A právě od kamarádky tu mám i kosmetiku a to sadu krémů na ruce od Oriflame, která vypadá moc dobře. Krémy od Oriflame mi vyhovuji a málem bych zapomněla na citronové mýdlo. Posledním kouskem je voňavá svíčka.


O několika dárečcích jsem věděla, jelikož jsem si je sama vybrala, ale přesto spousta z nich pro mě byla překvapením. Pařížské tričko jsem si vybrala za mamču, když jsme spolu byly posledně nakoupit. Noční košilka se mi strašně líbila, ale nechtělo se mi do ní dávat nějakých šest stovek, ale mamča mi ji vzala také k Ježíšku. A červená je v tomto období naprosto dokonalá.

Velkým překvapením pro mě byla alba na fotky s Ijáčkem, která jsou skvělá. Fotky si vyvolávám, takže alba se mi velmi hodí. To mi připomíná, že musím fotky roztřídit a dát zas nějaké vyvolat, už se mi pěkně kupí. Kafe si teď budu dávat s čokoládovými lžičkami. A to dole jsou svíčky, je mi až líto je pálit, ale ten ,,květináček" pak budu moci využít na něco jiného.

Od babičky s dědou a od strejdy dostávám vždy ke všemu penízky, což mi maximálně vyhovuje. V poslední době je vždy využiji spíše na co je třeba, ale tentokrát jsem si koupila pár knížek. Knížky jsem si sehnala v bazaru, takže mě vyšly levně a jak jinak, zbytek peněz šel na potřebné útraty. Koupila jsem si tři díly série Meredith Gentry, doma jsem měla pouze první díl, tak jsem chtěla doplnit sérii a díl mě vyšel na stovku. Bohužel čtvrtý chybí a budu muset dosehnat. Bridget Jones, Zápisník jedné lásky a Zůstaň se mnou jsem sehnala dohromady za dvě stovky. Knihovny už se mi opět plní.


A přesouváme se k mým druhým Vánocům. Druhý den máme společné Vánoce s Honzou. Dáme si také slavnostní večeři, uděláme hezký večer a rozdáme si dárečky. Pod stromkem mě čekala i taška od jeho maminky, která mi přijde, že se letos zbláznila, jelikož i k Mikuláši jsem dostala ohromné množství dobrot a Ježíšek je na tom úplně stejně. Naprosto nadšená jsem ze šály, která se mi strašně líbí a navíc je kruhová, což je super, ty já mám ráda. Na talířek přesunu cukroví, vánoční ponožky teď pomalu nesundám a v plechovce dole se schovávají františci. Elegantní rukavice žádné nemám a porcelánový beránek symbolizuje mé znamení. Úplně se až stydím, co vše mi koupila.

Na dárky od Honzy jsem se fakt těšila. Já vím, že Vánoce nejsou o dárcích, ale zkrátka k nim patří a kdo by nerad dostal něco pěkného. Od Honzy dárečky dostávám moc ráda, nerada ale říkám, co bych chtěla, protože mám od něj ráda překvapení. Letos se mě ani nějak moc neptal, co bych chtěla, takže jsem byla hodně zvědavá, co dostanu. No, bylo toho šíleně moc, až jsem si řikala, zda pod tím stromkem nejsou dárky ještě pro někoho.

Já vím, jsem jak malá, další oslík, ale já je prostě miluji. Ijáčka dostávám snad ke všemu. To vedle je prý takový ještě dárek navíc, který koupil na Štědrý den. Plechovka obsahuje nějaké sušenky, ale co hlavně, hraje a tučňáci u toho mávají. No prostě sladký, tyhle blbůstky já můžu.

Pokud mě sleduje delší dobu, tak víte, že oba s Honzou zbožňujeme zoo a do naší pražské chodíme minimálně dvakrát ročně. Posledně jsem se tam zamilovala do malého hrabáče, který je kouzelný a u tapírka jsme strávili také pěknou dobu. A po téhle nadílce jsem jasný fanoušek. Trička si k Vánocům dáváme každý rok a letos mě fakt mile překvapilo, látkové tašky jsem si v poslední době oblíbila a kalendář mi bude dělat společnost celý příští rok.

Svoji první YC svíčku jsem dostala loni také od Honzy a od té doby  už mám hezkou sbírku, protože jsem si tuhle značku úplně zamilovala. Sice jsem mu posílala, jaké vůně by se mi kdyžtak líbily a hlavně aromalampa jaká je krásná, ale naprosto vážně mi tvrdil, že nic z toho nedostanu a já mu to uvěřila. Takže i tohle pro mě bylo velkým překvapením. Aromalampu jsem chtěla už hrozně dlouho, protože mám ošklivou, ale nikde se mi žádná nelíbila, teď se ale vosky budou pálit jedna radost a svíčka s vůní cukrové vaty? Pohádka.


Letos jsem byla opravdu hodná, protože jsem toho dostala vážně moc. Potěší mě i maličkost, ale mám tam tolik úžasných dárků, že radost mám obrovskou. Těším se, až obléknu nové oblečení, knížky srovnám do knihovny a snad brzy se vrhnu na čtení. Pověsím kalendář, udělám kafe do nového hrnku s čoko lžičkami či jak zapálím novou svíčku a vyzkouším aromalampu. A hned na následující nákup se mnou jde tapír.

Jak jste si užili Vánoce?
Co hezkého jste dostali?
Co Vám udělalo největší radost?

23 komentářů:

  1. Svíčka s vůní cukrové vaty musí být skvělá, já od YA zatím zkoušela jenom vosky
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem dostala krémů na ruce z Oriflamu a vtip je, že i já sama jsem si ji předtím objednala, takže teď mám těch krémů 6 :D.
    Krásné dárečky :)

    OdpovědětVymazat
  3. užasní darečky ty knihy vypadají zajímavě

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásné dárky. Hrozně se mi líbí ty věci z Praž.Zoo a Yankee Candle. Pro mě letošní Vánoce byly skvělé a něco jsem také dostala.

    OdpovědětVymazat
  5. Tolik skvělých dárečků! Také jsem měla ze všech radost :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  6. Dostala jsi super dárečky, já taky dostala knihy. Coco Chanel a Girl Online on tour od Zoelly :)

    Bomb Cosmetics

    OdpovědětVymazat
  7. Jééé, tys byla hodná! Yankee Candle jsem si taky přála, ale počkám si zase na příští vánoce .)

    OdpovědětVymazat
  8. Tolik peknych darecku, super. U me je take dnes clanek.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  9. Moc krásné dárky, je vidět, že jsi veliká milovnice knížek a také Íačka :.))

    OdpovědětVymazat
  10. Moc hezké dárky! Hrozně by mě potěšily ty vosky a svíčka od YC! :) Jinak letos jsem si Vánoce užila strašně moc! :) Dostala jsem župan, hrneček, bačkůrky, nějakou tu kosmetiku, ponožky, svíčku a nějaké maličkosti a ze všeho mám velkou radost! :) Hlavně ten župan úplně miluju!
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné dárečky:-) Hlavně ta nadílka YC:-) Já si pod stromečkem rozbalila především kosmetiku, však jsem si ji taky přála nejvíc:-) Ale nejhezčí dárek a zároveň největší překvapení byl náramek Pandora od přítele:-)

    OdpovědětVymazat
  12. tie tri knižky na spodu ma veľmi zaujali niekedy si rada prečítam knihu hlavne ked si nájdem čas:)

    OdpovědětVymazat
  13. Krásné dárky! Ta YC svíčka by mě hrozně hrozně zajímala jak voní, miluju cukrovou vatu :3

    OdpovědětVymazat
  14. Fúha, u teba bol Ježiško naozaj štedrý:)
    A Zostaň so mnou mám tiež a je naozaj skvelá!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Líbí se mi hlavně YC a zvířecí tričko je boží :) Moc se mi líbí i košilka :)

    OdpovědětVymazat
  16. Pěkné dárečky. Od doby, kdy ježíšek nakupuje outdoorovou výbavu a deskovky těch dárků pod stromečkem ubylo, přeci jen lezecká výbava něco stojí a hry taky nejsou nejlevnější :D Ale ne, že by radost byla menší :D

    OdpovědětVymazat
  17. Zostaň so mnou je skvelá kniha !:) pre mňa bol najkrajší darček lístok na koncert Justina :)

    P.S: Chcela by som ťa poprosiť, či by si sa neskočila pozrieť na blog mojej sesternici: partofnicol.blogspot.sk, je ešte len začínajúca blogerka a veľmi by ju potešila tvoja návšteva :)

    OdpovědětVymazat
  18. No koukam, ze tady byl letos nekdo velmi hodny.. Ta aroma-lampa vypada fakt luxusne...

    OdpovědětVymazat
  19. To je ale nádherná nadílka! Mě by nejvíce potěšily klasicky knihy včetně poukázek a také ten kalendář nebo yankee candle :)))

    OdpovědětVymazat
  20. Krasne darecky ;) ja dostala dost ulitlejch a praktickejch, ale vypichla bych tohle svihadlo, co ti pocita, kolikrat preskocis - http://www.ksporting.cz/fitness-pomucky/lifefit-digital-rope-280cm.html dobra blbustka, ale kazdy den cvicim (zatim). Krasny blog, budu sem chodit pravidelne

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...