Koupelové rozmazlování s krémovo-pěnivými solemi Tetesept

Přeji Vám krásný poslední den tohoto roku,
jaké máte plány na večer, slavíte Silvestr? U mě bude poklidný pouze ve dvou, již máme připravené šáňo, nějaké občerstvení a prskavky na půlnoc. Od příštího týdne se můžete těšit na různé statistiky, ale dnes tu mám ještě jeden malý restík v podobě recenze.

I když zima doteď byla slunečná a hodně teplá, ochlazovat se bohužel začíná a i přes hezké počasí (tedy alespoň pro mě, nemám totiž ráda zimu a sníh) se nic nemění na tom, že období podzimu a zimy je spíš depresivní, brzy se začíná stmívat a my jsme unavené. A právě na únavu a možná i nějakou tu malou depku je skvělé dát si večer po práci vanu plnou horké vany, například se solemi Tetesept.

Jedná se o krémovo-pěnivé soli, které seženete ve čtyřech variantách. Já Vám dnes ukáži tři z nich, z toho i nejmladší přírůstek v podobě soli medové. Článek berte spíše jako takový tip, jak si zpříjemnit koupel. Přece jen, k těm solím toho není zas tolik co říct.

Všechny soli jsou bez minerálních olejů, silikonů a konzervačních látek. Naopak obsahují pečující oleje, mořskou sůl, aloe vera, která je známá pro svoje zklidňující účinky a v neposlední řadě proteiny z kokosového/mandlového/medového mléka.

Soli je třeba dát do vany ještě při jejím napouštění, aby napěnily a dobře se rozpustily.  Rozpouštějí se naprosto bez problémů. Na povrchu vytvoří jemnou mléčnou pěnu, rozhodně není nijak výrazná, opravdu jen jemná. Podle popisu má být dlouhotrvající, což není. Vydrží poměrně chvilku, ale za to krásně koupelnu provoní a celkově koupel udělají příjemnější.

Díky olejům a proteinům z mléka pokožku vůbec nevysušují. Co se mi líbí, že voní přesně tak, jak mají a slibují. Všechno to jsou čisté, příjemné vůně. Milovníci medu budou jistě nadšení z nové medové soli, pro exotičtější koupel určitě sáhněte po kokosové a mě osobně nejvíce voní mandlová.

U nás doma vždy zmizí rychlostí blesku, třeba mamča si je naprosto zamilovala. Soli koupíte kolem čtyřiceti korun a již v drogerii si je můžete očichat, jelikož jsou cítit i přes sáček.

Znáte soli Tetesept?
Jak Vás zaujaly?

Moc děkuji e-shopu kupkosmetiku.cz za poskytnutí solí k recenzi.

9 komentářů:

  1. O týchto soliach som nikdy nepočula, ale ja mám doma takýchto vecičiek naozaj dosť:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Achjo, škoda, že nemám doma vanu :D Už dlouho po těch koupelových solích toužím... nehledě ještě na koupelové bomby Lush... bez vany je srandy málo.. :/

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. tyhle soli jsou opravdu užasné nejradši mam kokos

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem 2 tyto soli měla a báječná koupel :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já nemám vanu ani doma, ani u muže... když jsem nemocná, tak se občas stavím k mamince se vykoupat, ale na tu jednu příležitost za půl roku asi nemá cenu kupovat koupelové soli. Je to ovšem škoda, protože už jsem k nim v drogerce čuchala a voní božsky :/

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  6. Už jsem se na ně v drogerce dívala a vidím to na nákup, jestli v zimě něco miluji, tak je to voňavá, horká koupel, takže se určitě budou hodit:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ja bych je rada vyzkousela ja si kupuji jen penu do vany no.:-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  8. Dneska jsem na ně zrovna koukala v Dmku a ani mě nenapadlo z dálky že to je sůl :-) Skvělý tip, určitě vyzkouším.

    OdpovědětVymazat
  9. Dobrý článek. Já moc věcí do koupele nepoužívám, na většinu mám alergii, ale kouknu na složení a třeba i vyzkouším.
    http://fancy-ss.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...