Spotřebováno za listopad 2015

Krásný den,
jak si užíváte hezkého počasí? Venku deset stupňů, přesně takhle si představuju ideální zimu. V tuto dobu jsem pravděpodobně na cestě do Drážďan, kde máme v plánu mrknout na adventní trhy, kam se tedy strašně těším a samozřejmě nevynecháme Primark, i když se obávám, že to bude pořádný masakr. Ta hromada lidí mě tam štve i normálně, natož teď před Vánoci.

V říjnu jsem spotřebováno nepublikovala, jelikož se mi povedlo doplácat snad jen sprcháč. V listopadu jsem to ale dohnala a spotřeba je slušná, i když se tu najde pár vzorků a dekorativka, která letí do koše nedodělaná. V prosinci to určitě také nebude zlé, už teď se začíná krabice plnit.

1. Syoss šampon Color Protect (Recenze) - Se šamponem mám jak dobrou, tak špatnou zkušenost. Vlasy nemastil, byly hezky objemné a nadýchané, bohužel po čase mi šíleně začal vysušovat pokožku hlavy, mohla jsem se udrbat.
Koupila bych znovu: NE

2. Balea hydratační balzám s kokosem a broskví  (Recenze) - Balzám je určen pro suché vlasy, tyhle produkty mi většinou nesedí, ale s balzámem jsem problém neměla. Vlasy hezky zjemnil, šly moc dobře rozčesat a nádherně voněl. Vadila mi jen příliš řídká konzistence.
Koupila bych znovu: ANO

3. Gliss Kur sérum Total repair 19 - Podobné spreje jsem si v poslední době hodně oblíbila a na vlasy je používám pravidelně. Tohle ale žádné výsledky nepřinášelo a hlavně už jsem začínala být zoufalá, že ho nespotřebuji, stále v něm bylo dost a i ten zbytek byl bezedný
Koupila bych znovu: NE

4. Dermacol tělové můléko pistácie (Recenze) - Mléko nádherně vonělo, vůni pistácii mám fakt ráda. Je řidší, pomaleji se vsakuje, ale nelepí. Hydratace je fajn, ale s velmi suchou pokožkou by si neporadilo. Já ale byla spokojená a mrzí mě, že pistácie byla vyřazena.
Koupila bych znovu: ANO

5. Oriflame sprchový gel Chocolate dream (Recenze) - Dobře pění, nevysušuje, je středně hutné a silně voní po kakau, což já nemusím. I když mi vůně tolik nevadila, znovu bych si sprcháč nekoupila.
Koupila bych znovu: NE  

6. For Life & Madaga čistící duobase 2Derm (Recenze) - Tak tohle byl skvělý produkt, dokonale pleť zbavil veškerého make-upu a pleť byla navíc úžasně hladká a moc příjemná na dotek.
Koupila bych znovu: ANO

7. Himalaya Herbals pleťový peeling s nimbou (Recenze) - Peeling je sice určen pro mastnou pleť, ale moje suchá s ním byla také spokojená. Má krémovou konzistenci, obsahuje spousty malých zrníček. Je poměrně jemný, ale přesto pleť hezky vyčistí a ta je následně hebká a navíc peeling příjemně voní.
Koupila bych znovu: ANO

8. B.U. sprchový gel Pistachio Macaron (Recenze) - Obrovské zklamání, vůně, která naprosto nepřipomíná pistácie a ani makronky. Je hodně sladká, ale těžko říct, čím je cítit. Málo pění a zajímavý je snad jen barva.
Koupila bych znovu: NE

9. Olay 3 Point Treatment Cream (Recenze) - Sice tahle dvojka od Olay je určená pro starší pleť, ale vzorečky jsem spotřebovala sama a jsem spokojená. Krém je lehoučký, dobře se vstřebává a překvapivě i super hydratuje.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

10. Olay 3 Point Super Sérum (Recenze) - Sérum bylo také fajn, navíc oba produkty nádherně voní, tak zvýkačkově. Pleť byla rozzářenější, méně unavená a zašedlá. Produkty jsou super, ale spíše pro vyšší věkovou kategorii by mohly být ještě lepší.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

11. Avon lesk na rty Sweet twist - Lesk byl poměrně dost pigmentovaný, takže se jednalo spíše o tekutou rtěnku. Hezky voněl, dobře vypadal, ale už jsem ho měla šíleně dlouho a zkazil se a po takové době i omrzel.
Koupila bych znovu: Možná

12. Miss Sporty lesk na rty Hollywood (Recenze) - Těchto lesků jsem měla hned několik. Obsahují hodně třpytek, takže určitě nebudou pro každého. Krásně ale vypadají a snad ještě lépe voní. Stejně jako předchozí se ale už zkazil.
Koupila bych znovu: Ano

13. Yves Rocher lesk na rty vanilka - Jedná se o průměrný lesk, na rtech je bezbarvý. Poměrně hezky voní, ale že bych cítila vyloženě vanilku, to asi ne. Na takové obyč přetření určitě stačí a klidně bych vyzkoušela další příchutě.
Koupila bych znovu: Ano

Co se povedlo spotřebovat Vám?
Znáte některý produkt?

8 komentářů:

  1. Mně za poslední měsíc došly naráz 2 pleťové vody a 2 odličovače (zrovna na školním bytu i doma :D). Takže jsem ráda, že konečně se můžu pustit do dalších výrobků, spotřebovávala jsem je od léta a nějak dlouho vydržely :). Šampon od Syoss jsem taky dopotřebovala a mně tedy vyhovoval, ještě u žádného produktu se mi nestalo, že by mě po něm svědila hlava, to mám štěstí.

    OdpovědětVymazat
  2. Já měla za listopad taky slušnou spotřebu, ale za prosinec to nebude nic moc, vidím to jen na masku na obličej a na vlasy, jinak se nic ke dnu neblíží :( Láká mě kondicionér Balea, nějak si nevybavuju, že bych k němu čichala v drogerii. A měla jsem to tělové mléko Dermacol a taky jsem byla hodně spokojená :) Od Himalaya jsem měla a ještě mám v zásobě masku, ale peeling vypadá taky dobře :) Jen škoda toho složení, v masce byly snad tři parabeny :(

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, pistácie od Dermacolu skončila? :-( To je škoda, ty produkty nádherně voněly.

    OdpovědětVymazat
  4. Ten sprcháč od Oriflame má hrozně pěkný obal, i když celkově produkty od Oriflame a Avon moc nemusím. Dřív jsem na nich ulítavala skoro pořád, teď mi přijde, že se neskutečně zhoršily kvalitou.

    Přeju hezký víkend:)
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  5. Měla jsem šampon od Syossu, sprcháč od Oriflame i miniauturku od B.U., nic z toho bych si znovu rozhodně nekoupila. A pistácii od Dermacolu jsem měla coby sprchový gel a vůně byla nádherná, škoda, že už není k dostání.

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné vypotřebováno, já z tvých produktů vyzkoušela jenom čokoládový sprcháč a shodnu se s tebou že už nikdy více. Prostě mě celkově čokoláda v kosmetice smrdí.

    OdpovědětVymazat
  7. Mám veľmi rada Himalaya herbals.....špeciálne tú ich nimbovú radu.

    OdpovědětVymazat
  8. Jé pistácie už nebude, to je škoda, krásná vůně.
    Je vidět, že máš ráda lesky. Zaujal mně ten Miss Sporty.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...