Lumene - Hydratační tělové mléko Berry Refresh

Krásný den,
venku se otepluje, sníh taje, světla je také více, já jsem naprosto spokojená. Ty mrazy a sníh na mě působily hodně negativně. Na několik dalších dní mám pro Vás nachystanou takovou hromadu článků, že nevím, který dříve. Začnu tedy recenzí na tělové mléko, které mi nedávno přišlo na testování a jelikož už brzy bude spotřebováno, je nejvyšší čas o něm napsat.

S Lumene mám zatím jen dobré zkušenosti, takže když jsem v balíčku našla tělové mléko této značky, moc mě potěšilo. Jedná se o lehké tělové mléko, které se rychle vstřebává a intenzivně hydratuje. Pokožku má zanechat pružnou a sametově hebkou.

Obsahuje více než 90% přírodních složek. Ve složení najdete olej ze semen ostružiníku morušky, který  posiluje přirozenou ochrannou vrstvu pokožky. Naopak neobsahuje parabeny.

Na mléku mě prvně zaujala vůně, do té jsem se okamžitě zamilovala. Vůně je hodně svěží, ale zároveň nasládlá. Já všechny možné ,,berry" mám ráda, takže bylo poměrně jasné, že i tahle vůně mě upoutá a vážně upoutala, dokonalost.

Mléko je hodně lehoučké, má řídkou konzistenci, tím pádem se dobře roztírá. V podstatě okamžitě se vstřebá a nezanechává žádný ulepený pocit, což je moc fajn.  Na to, jak je mléko lehké, tak opravdu moc dobře hydratuje. Pokožka je vyživená, příjemná na dotek, navíc i lehce provoněná. Sice si mléko dokáži představit více léto, hlavní díky jeho lehké konzistenci, ale i tak ho ráda používám.
 
Obsah: 200ml
Cena: cca 199Kč
Hodnocení: 5/5

Moc děkuji e-shopu krasa.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Znáte značku Lumene?
Zaujalo Vás mléko?

6 komentářů:

  1. Mně se s touto značkou zatím moc nedařilo, ale stejně si vždycky koupím jejich další výrobek, protože si říkám že to není možné, aby mi nic nesedělo když všichni tuto značku chválí.

    OdpovědětVymazat
  2. z téhle řady jsem měla krém na ruce a krém na nohy a byla jsem moc spokojená, vlastně myslím že je koupím znovu

    OdpovědětVymazat
  3. Ze stejné řady mám krém na ruce a vyhovuje mi, ale tělová mléka mám radši s hustější konzistencí, takže po tomhle nešáhnu. Každopádně díky za recenzi. :)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Znacku znam, ale nic jsem nezkousela, mleko vypada dobre. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá skvěle. Od Lumene mám zatím jen oční stíny, ale chtěla bych se podívat i na jejich pleťovku nebo právě tělovku. Značka mě hodně láká. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...