Bourjois - Rozjasňující make-up Happy Light

Hezký den,
v jedenáct mě čeká nemilá návštěva zubaře, u kterého jsem nebyla zas pěkné dva roky. Navíc jdu k nové zubařce, tak jsem zvědavá, ale zároveň se šíleně bojím. Zubaře fakt nesnáším. Ale pojďme k něčemu milejšímu.

Make-up je produkt, bez kterého si nedokáži představit líčení. Prostě make-up je pro mě základ. I když netrpím na akné a v podstatě nepotřebuji žádní vysoké krytí, krytí požaduji. V poslední době mi ale přijde, že buď mám kliku na make-upy, nebo přestávám být tak náročná a stačí mi i menší krycí schopnost spíše k sjednocení pleti.

Kdysi dávno jsem jeden make-up od Bourjois měla a byla jsem s ním maximálně spokojená. Když jsem proto vyzkoušela poprvé Happy Light, zrovna dvakrát nadšená jsem nebyla. Jedná se o rozjasňující make-up pro zdravou a zářivou pleť. Pleť má sjednotit a hydratovat.

Měla jsem odstín 51 Vanille Rosée, který je tedy docela světlý a nejlépe mi sedl v zimě či v době, kdy jsem nebyla vůbec opálená. Začnu ale balením, které se mi líbí. Skleněné lahvičky mám ráda, působí luxusnějším dojmem a praktickou pumpičku jistě ocení většina z Vás. Určitě se nestane, že by jste produktu vymáčkly zbytečně hodně. Oranžová barvička navíc působí svěže a vesele.

Make-up má řidší konzistenci. Je poměrně lehoučký a když jsem ho prvně vyzkoušela, moc nadšená jsem nebyla, nelíbila se mi jeho krycí schopnost. Ta je nižší střední, určitě nezakryje větší nedokonalosti. Časem jsem si ale zvyklá a používala jsem ho fakt ráda. Pleť hezky sjednotí, netvoří masku a vypadá přirozeně.

S mojí suchou pletí si rozuměl velmi dobře, nezvýrazňoval suchá místa, ani nevysušoval a nezalézal do vrásek. Myslím, že pro pro suchou či normální pleť bude nejideálnější. Mastné pleti bych ho nedoporučila, hlavně bych řekla, že by pořádně ani nedržel. Bohužel ta výdrž nebyla úplně ideální, po sedmi hodinách jsem ho měla už poměrně pryč. Jinak jsem ale spokojená, jak jsem na začátku byla zklamaná, tak ke konci mi bylo i líto, že došel.
Obsah: 30ml
Cena: cca 350Kč
Hodnocení: 4/5

Jaké máte zkušenosti s make-upy Bourjois?
A jakou krycí schopnost preferujete?

8 komentářů:

  1. Značku Burjois tolik nevyhledávám a nemám ještě žádnou věc. Make up vypadá dobře ovšem já požaduji o trochu větší krytí. Přeci jenom se mi občas udělá akné a moje pleť není stoprocent hladká.

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně tenhle makeup, plus ještě nějaký další od bourjois mám na wishlistu, ale vzhledem k tomu, že za poslední 3 týdny se u mě nějakou záhadou objevily 4 nový makeupy, takže jich mám dohromady asi 12 :D tak si teď hoodně dlouho žádnej nekoupím :D

    OdpovědětVymazat
  3. Od této značky jsem kdysi měla makeup a byl skvělý. Ten tvůj bych rada zkusila. Požaduju spíše sjednocení než krytí.

    OdpovědětVymazat
  4. Od teto znacky bych rada zkusila nejaky makeup.:-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. S make-upem od Burjois nemám zatím žádné zkušenosti. Ale miluji jejich tekuté rtěnky z Rouge edice, ty jsou naprosto perfektní!!! :)

    http://lifewithveronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Měla jsem od Bourjois jednou taky make-up ale už přesně nevím který to byl...nicméně taky moc nekryl což jsem v té době celkem požadovala takže už jsem se k nim nevrátila...

    OdpovědětVymazat
  7. Měla jsem od Bourjois jednou taky make-up ale už přesně nevím který to byl...nicméně taky moc nekryl což jsem v té době celkem požadovala takže už jsem se k nim nevrátila...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...