Brandnooz box - Leden 2016

Hezký začátek nového měsíce,
ještě než se vrhneme na novinky za leden či spotřebováno, tak nahlédneme do prvního Brandnooz boxu letošního roku. Box byl poměrně lehký a při otevření bylo hned jasné proč. Tentokrát nebyl narvaný k prasknutí a na první pohled to bylo lehce zklamání.

  • Březňák 11 - 0,5l, 11,90Kč
Čaje a piva se v boxu v poslední době vyskytují ve velkém. Nepiji ani jedno, na pivu si ale alespoň pochutná Honza.

  • Pure jablko - 0,25l, 27,90Kč
Tohle si dám naopak ráda. Už jednou se v boxu objevila ananasová varianta a byla moc dobrá. Jr to čistá nefiltrová jablečná šťáva, která se vyrábí přímým lisováním kvalitních plodů.

  • Rotkappchen Demi Sec - 0,7l, 139Kč
V boxu je pouze malé, neprodejné balení o velikosti 0,2l. Tato značka je číslo jedna v kategorii šumivých vín v Německu. I když mám raději nešumivá vína, tak plné balení bych klidně brala.

  • Maggi Rajská sladká - 0,75l, 24,90Kč
Nesnáším rajskou, ale tuhle dětskou polévku jsem jako dítě milovala. Určitě si zas ráda po dlouhé době dám.

  • Maggi Písmenková - 0,75l, 24,90Kč
Polévky jsou bez glutamátů a konzervantů, připraveny podle tradičních receptu. Sice polévky děláme spíše domácí, ale s pytlíkem absolutně nemám problém.

  • Kotányi Delikátní maso - 24,90Kč
Tenhle produkt jsem v letáčku nenašla a co tak koukám na obsahy, tak ani v boxíku být neměl. Takže buď se někde stala chyba, nebo to je omluva za poslední problémy s boxem. Když už tu zmiňuji problémy, tak musím tým Brandnooz box moc pochválit, protože hned vše začali řešit, dočkala jsem se několika omluv a opravdu velké ochoty.

  • Vitana Chlazená jíška - 190g, 29,90Kč
V boxu byly dvě varianty, světlá a tmavá. Já našla světlou, jíšky neobsahují žádná éčka ani konzervanty. Jsou vhodné k zahuštění omáček či polévek. Opět produkt, se kterým nemám problém a určitě se doma využije.

  • Ricola Meduňka - 40g, 29,90Kč
Obsahují směs 13 bylin, které pocházejí ze švýcarských hor. Bonbony jsou bez lepku, laktózy, barviv a cukru. Já podobné bonbony nemám ráda, ale mamča se o ně hned přihlásila.

  • Mixitka Třešeň a mandle - 50g, 39Kč
Mě tato značka přijde předražená, musli mi navíc nechutnalo o moc více než levnější značky. Na druhou stranu jsem ale ráda, že se v boxu značka objevila a ochutnám něco dalšího, co bych si zřejmě už sama nekoupila.  A zrovna tuhle tyčinku ochutnám ráda.

  • Mentos Choco - 38g, 19,90Kč
To vůbec nejlepší z boxu jsou pro mě nové Mentos s příchutí karamelu a čokolády. Doufám, že se jedná o stálý produkt a ne jen limitku, protože jsou naprosto božské. Jak vidíte, bílé se ani celé nedočkaly focení.

Ač se mi na první pohled zdál box chudý, tak jsem s jeho obsahem spokojená. Spoustu věcí ráda ochutnám, další se doma rozhodně neztratí a to, co nejím já, si rád vezme někdo další z rodiny. Sice už byly mnohem bohatší obsahy, ale ani s tímto nemám problém.

Jak se Vám obsah líbí?
Co Vás zaujalo?

3 komentáře:

  1. Největší radost bych měla z mixitky a mentosu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych hlavně chtěla vyzkoušet mentosky, mnam :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Mixit určitě není předražená značka, spíš je cena jejich produktů nezvyklá ve srovnání s levnými nekvalitními müsli ze supermarketu :-) Mně tahle třešňová Mixitka úplně extra nejela, už jsem ji měla dřív a radši mám s ovesnými vločkami. Ale jako nápad je to určitě supr.
    Koření jsem v boxu taky neměla :-)
    Jinak jsem též byla ze začátku lehce zklamaná, ale nakonec jsem pro prozkoumání všech produktů spokojená.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...