Maybelline - Řasenka The Rocket Volum`Express

Krásnou neděli,
jak si užíváte víkend? Měsíc se chýlí opět ke konci a příští týden se můžete těšit na klasické články typu spotřebováno či novinky, ale jelikož jsem pozadu s některými recenzemi, tak dnes se podíváme na zoubek řasence, kterou už mám dokonce i spotřebovanou.

K Maybelline řasenkám jsem si zatím vztah moc nenašla. Zkušenosti mám špatné a ty mě bohužel od další koupě odrazují. Přijde mi, že buď mi daná značka s řasenkami sedí, nebo naopak nesedí. Rocketka je hodně oblíbená, alespoň podle recenzí, co jsem četla, já mám ovšem na ní rozporuplné pocity.

Řasenku jsem měla doma už pěkně dlouho. Na začátku používání jsem z ní byla nešťastná. Šíleně řasy slepovala, jelikož má řidší konzistenci, efekt byl opravdu ošklivý. Při aplikaci se obtiskávala a během se mazala pod očima. Když mi řasenka tolik nesedí, přesto je mi líto ji vyhodit a používám ji alespoň doma, ale tuhle řasenku jsem zahodila do šuplíku a pěknou chvilku ji tam nechala.

Řasenka má gelové složení, díky kterému má dosáhnout až osmkrát většího objemu, přesto ale být k řasám šetrná a jemná. Kartáček je z pevného jádra s rovnoměrně rozmístěnými štětinkami, kterými má i rovnoměrně nanést barvu od kořínků až ke konečkům.

Moc se mi líbí balení, které určitě nepřehlédnete. Kombinace modré s růžovou se povedla. I kartáček mi přijde fajn, je větší, ale zase ne nějak extra a dostane se dobře ke každé řase.

Jak jsem ale psala výše, na začátku jsem vůbec nadšená nebyla. Po nějaké době jsem řasenku ale opět vyndala a nestačila jsem se divit. Trochu vyschla, už nebyla tak řídká a nezanechávala na řasách velké množství barvy. Naopak tak akorát, přestala se obtiskávat a výsledkem byly nádherně objemné řasy. Ten objem byl fakt super. Navíc ani během dne se nemazala a zvládla i moje menší slzení bez toho, abych vypadala jako panda.

Na řasenku mám rozporuplné pocity. Zpočátku byla děsná, jakmile ale trochu proschla, tak jsem si ji nemohla vynachválit. Jestli bych koupila znovu? Těžko říct, pokud by byla super zase až po nějaké době, tak určitě ne, jelikož čekat, až řasenka vyschne a bude se dát používat, to je nesmysl.
Obsah: 9,6ml
Cena: cca 150Kč
Hodnocení: 3/5

Co vy a řasenky Maybelline?
Vyhovuje Vám Rocketka?

13 komentářů:

  1. http://cosmeticsgabriss.blogspot.cz/ - kukni :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám podobnou zkušenost, ze začátku se mi hrozně obtiskávala, po delší době trochu vyschla a bylo to lepší, řasy dělala hezké, ale nějak nemám potřebu ji kupovat znova :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  3. Já tuto řasenku měla velice ráda, když vyschla v uvozovkách, tak byla asi nejlepší :-))

    OdpovědětVymazat
  4. nedavno jsem na ni psala recenzi u mě na blog (která ještě nevyšla), ale jsem s ní na tom tak nějak stejně. Osobně mám řasenky Maybelline ráda, ale z téhle nadšená moc nejsem.
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Já tuhle řasenku zase ráda nemám .... zajímavé nedělá mi s řasama vůbec nic:(

    Sleduj mne také na :

    www.lucieglam.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Taky tuhle řasenku mám a nesnáším, když se kousky odlupují, vypadám potom jako klaun. :D

    OdpovědětVymazat
  7. Já to měla přesně naopak - ze začátku boží, v průběhu používání průměr.

    OdpovědětVymazat
  8. Mně dělala přesně to samé, takže jsem ji ani neskladovala a prostě hned vyhodila, řasenky Maybelline mám jinak hodně ráda, ale tahle se nepovedla.

    OdpovědětVymazat
  9. Ja mam Rocketku ve vodeodolne verzi a byla jsem s ni spokojena uz od zacatku, i kdyz mi rasy dela prirozenejsi nez Colossalka, ktera mi dela rasy opravdu moc pekne a vyrazne, ale zase se behem dne trochu rozmazava pod ocima. I tak ji mam ale moc rada a pouzivam ji prakticky denne :)

    OdpovědětVymazat
  10. Me se samotny karatacek moc nelibi, jsem zvykla na jine. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  11. Já ji zkoušela párkrát, ale nijak mě nechytla.. a řasy mi hodně slepovala..

    OdpovědětVymazat
  12. Řasenku jsem měla a řasy byly hezké, ale fakt do těch 3 měsíců od otevření mi vyschla

    OdpovědětVymazat
  13. Tato riasenka bola pre mna jedna velka katastrofa! uz od zaciatku ledy som si z regalu vybrala tmavohnedu miesto ciernej, zlepovanie, pichala v oku, potom drolenie, no proste sme nwboli kamosky, ale to s tymito kartacikmi vseobecne. Za mna z mejbeliniek topka bola illegal lenght, skoda ze ju prestali predavat

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...