Brandnooz box - Duben 2016

Krásný den,
máme tu poslední dubnový den, což znamená i pálení čarodějnic. Počasí dnes přeje, chystáte se večer někam? Dodržujete tento svátek? Konec měsíce znamená i nové vydání Brandnooz boxu. Tentokrát mi box přišel poměrně lehký a při otevření i poloprázdný. Jakmile jsem ale se ale pořádně podívala na produkty, tak tenhle pocit hodně rychle zmizel.

  • Chio Chips Absolutely Barbecue - 65g, 23,90Kč
Jak už jsem se několikrát zmiňovala, různé chipsy mám v boxu ráda. Myslela jsem, že na tyhle se vrhnu hned večer k nějakému filmu, ale podle popisu mají být pikantní, což já nerada. Ale uvidím no, jsou smažené na slunečnicovém oleji.

  • Nescafé 3in1 Choco Hazelnut - 160g, 54,90Kč
Konečně kafe a ne čaj, díky bohu za to. Pytlíčky 3v1 má ráda mamča, ale jelikož se jedná o kafe s příchutí, tak si pochutnám já. V boxu byly dvě varianty, oříškové či kokosové. No musím říct, že kokos by mě zajímal, ale i oříšek je fajn. Za kafe velké plus.

  • Korunní Vitamin sirup - 0,75l, 49,90Kč
Na první pohled jsem myslela, že se jedná o vodu, ale je to sirup, což také nevadí. Zajímavá kombinace malina s granátovým jablkem je přesně pro mě, ráda ochutnám. Tyhle sirupy by měly být výživově hodnotnější než sirupy klasické.

  • Krušovice Desítka - 0,4l, 13,90Kč
Tohle je jediný produkt, který mě nechává naprosto chladnou. Piva nepiji, pokud se nejedná o nějaká ochucená. Navíc mi přijde, že piva jsou v boxu nějak často. Blíží se mistrovství světa v ledním hokeji, takže limitovaná edice plechovek.

  • Alpro Coconut cuisine - 250ml, 49,90Kč
Jedná se o alternativu ke smetaně. Je hustý, krémový, ideální na přípravu asijských pokrmů, ale i různých moučníků. V letáčků jsou hned dva recepty jak využít tento produkt, takže určitě něco vyzkouším.

  • Vitana Jedlá želatina na sladké i slané - 18g, 16,90Kč
Tohle mě moc potěšilo. Jedná se o novinku, želatina je bez chuti, takže se dá použít jak na slané pokrmy jako jsou různé aspiky, tlačenky, tak i na sladké dezerty.  Želatina rozhodně zkusím.

  • Vitana Staročeské sypání - 35g, 8,90Kč
Dalším produktem od Vitany je směs třtinového cukru se skořicí, citronem a badyánem. Hodí se na všechna sladká jídla, například na kaše, lívance, palačinky, ale i koblihy apod. V letáčku i zajímavý tip na použití ke kafi.

  • Kotányi Rajčatový dip - 17,90Kč
Tahle se novinka se má v obchodech objevit teprve v květnu, jsou vhodné na přípravu studených omáček. Stačí smíchat s jogurtem, smetanou či něčím podobným a máte hotový dip k masům, zelenině a tak dále. V nabídce ještě barbecue a česnekový dip. Zde bych ocenila spíše česnekový, to já ráda, ale ani rajčatový se neztratí.

  • Dr. Oetker Ovesná kaše brusinka - 56g, 14,90Kč
Přesuneme se k dobrotám. Tou první je ovesná kaše s brusinkami. Brusinky miluji, takže tahle varianta mě potěšila. Obsahuje vysoký podíl celozrnných ovesných vloček a sušeného ovoce.

  • Bebe Na měkko - 50g, 10,90Kč
Tyhle Bebe Na měkko jsou naprosto výborné. A opět varianta brusinka, takže super.

  • Pedro Ovopecky - 80g, 14,90Kč
Malé bonbony s ovocnými příchutěmi, bez palmového oleje. Podobné gumové bonbony doma milujeme  a nikdy dlouho nevydrží. A Pedro má vážně dobré bonbony, takže opět super.

+ bonus časopis Dieta
Časopisy mám hrozně ráda, je to takový příjemný bonus, takže za mě palec nahoru. Někomu vadí, já s tím nemám nejmenší problém, právě naopak.

Až na pivo jsem se vším spokojená. Tenhle obsah je naprosto super, pití v podobě kávy a sirupu. Něco na vaření a samozřejmě i nějaké to mlsání. Využiji naprosto všechno. Jsem spokojená, nemám, co bych vytkla.

Jak se Vám obsah líbí?

9 komentářů:

  1. tak to je super takýto boxík :))) vidím ho prvýkrát :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem naprosto nadšená :-) Překvapily mě Bebe, byly výborné. Ochucené kávičky miluju, taky mám oříšek. Staročeské sypání a rajčatový dip mě taky potěšily, určitě ráda vyzkouším. Z kokosového Alpra mám radost, pivo vypiju, želatinu jsem dala mámě :-D Zužitkováno vše.
    P.S. Pokud by ses, Peti, chtěla podívat na moje hodnocení, tak jukni na instagram, tentokrát ho budu psát tam, ne ve formě článku. Vím, že insta nemáš, ale mám když tak veřejný profil ;-)
    Čarodějnice neslavím, není mi dneska dobře, tak budu ležet.

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím že celkem povedený, kromě toho piva z něj bych též nebyla nadšena. Pedro bonbony miluji, měla jsem medvídky, opičky a pásky. Alpro v balíčku taky udělalo dost, normálně si ho člověk málokdy koupí protože cena není zrovna super. Brambůrky Chio mám taky ráda akorát ne pálivé. Na čarodejnice budu letos doma, pouze na zahradě si opečem buřt a zítra do práce :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych byla nadšená :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Já dnes nikam nevyrážím a obsah boxu se mi moc líbí. Ráda bych vyzkoušela ty Pedro ovopecky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Me tyhle boxiky moc neberou, ale obsah neni spatny :-) Od Alpra mam moc rada ta mala sojova piticka nebo kokosovou vodu :-)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  7. Me tyhle boxiky moc neberou, ale obsah neni spatny :-) Od Alpra mam moc rada ta mala sojova piticka nebo kokosovou vodu :-)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...