Figs & Rouge - Krém na ruce French Vanilla

Krásný den,
z jara jsme se opět přehoupli do zimy, je to šílené. Venku taková zima, že bych si nejraději vzala kulich a omotala se svojí huňatou šálou. A bohužel ani dnešní recenze nebude úplně veselá.

Značka Figs & Rouge láká určitě svými krásnými, barevnými obaly. Od této značky jsem již měla kdysi balzámek na rty, sice byl fajn, ale nesedla mi vůně. Nějak na ty vůně nemám u Figs & Rouge štěstí, jelikož ani krém na ruce, o kterém dnes bude řeč, mi moc nevoní.

Krém na ruce mám ve verzi French Vanilla. Francouzská vanilka nepatří mezi moje oblíbené vůně, avšak není to ani vůně, která by mi vyloženě vadila. V krému je ale cítit i něco jiného, což říct co, vůně je sladší, ale poměrně nepříjemná. Krém má být přírodní, ale pro mě je to chemická vůně. Kdyby mi voněl, tak plusem by mohla být výdrž vůně, která se na rukou opravdu dlouhou dobu drží.

Krém obsahuje kokosové máslo, antioxidanty a extrakt z přírodní řasy. Ženšen a glycerin se mají postarat o zjemnění rukou a jejich vyživení.

Krém má hutnou konzistenci, jakmile ho ale začnete roztírat, změní se na lehčí, téměř až vodovou. Bohužel se šíleně špatně vstřebává, někdy ho vmasírovávám hrozně dlouho, než se pořádně vsákne. Prostě ne a ne se do pokožky vsát.

A hydratace také není vůbec dobrá, v podstatě je nulová. Po namazání žádné hebké, vyživené ruce, ale naopak mám spíše pocit, jako by je více vysušoval. Na krému je dobrý snad jen ten obal, vše ostatní je špatně.
Obsah: 80ml
Cena: 232Kč
Hodnocení: 1/5

10 komentářů:

  1. Tak to je pěkně drahý propadák. Vodové konzistence nemám ráda, pokud je to napřed hutné, tak to je úplná šílenost :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to bych ani nerekla, ze neco tak drahe bude tak zle🙈🙉🙊

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  3. Teda za tu cenu bych čekala hotový zázrak a on je to naprostý propadák. Zlaté oříškové máslo Balea :) Neznám na noc na ruce a chodidla nic lepšího :) Samozřejmě do kabelky nic moc, ale přes den tomu mazání stejně moc nedám :D

    OdpovědětVymazat
  4. Nejako mi to nejde dokopy že ťažko sa vstrebava a aj tak necháva ruky suche? Pri tažkom vstrebavani si predstavujem hustý krem na ruky ktorý je mastný a ostáva ešte chvíľu na rukách a to sa mne osobne pozdáva ale keď sa ma potom stratiť a ruky ostanu suche to nie je teda nič pre mňa:)

    OdpovědětVymazat
  5. Koukám že ani ty peníze nestojí za to. Nezkoušela jsem ale podle tvé recenze nic moc. Hezké na povrchu, špatné uvnitř.

    OdpovědětVymazat
  6. Cekala jsem zazrak, skoda!!
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem ho měla a byla jsem docela spokojená. Ale je pravda, že krémy na ruce používám převážně jen na noc. Ta vodová konzistence při roztírání byla opravdu zvláštní. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Ech, tak to si ma veľmi nepotešila, keďže som si ho pred nedávnom objednala :( Obal má fakt vydarený :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem ho kdysi měla a přišel mi normální. Nepamatuji si ho, takže asi neměl žádnou divnou odrazující vlastnost. A voněl mi. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Za tu cenu bych cekala skvely vyrobek. Musi si nechat, ze obal se kom povedl. Ostatni ne. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...