EOS - Krém na ruce Berry Blossom

Krásný den,
dovolená mi opět utekla a dnes opět do práce. Včera jsem se vrátila z Kroměříže, kde bylo nádherně. Během týdne se pokusím dát dohromady fotky a sepsat výletní články.

Na značku EOS chystám recenze už strašně dlouho a stále ne a ne se k nim dokopat. Značku určitě znáte díky jejím roztomilým balzámům, které mají tvar vajíčka. Víte ale, že v nabídce najdete i krémy na holení, tělová mléka a krémy na ruce? Mým momentálním společníkem je krém na ruce a jelikož už pomalu dochází, nejvyšší čas o něm sepsat článek.
 

Začala bych balením, které je stejně jako u balzámků roztomilé. Tvarem opět připomíná vajíčko. Má pouhých 44ml, takže je to docela prcek, který Vám v kabelce nezabere téměř žádné místo. Občas bojuji ze zavíráním, jelikož s nehtama se mi občas otevírá špatně.

Krém mám ve variantě Cherry Blossom, což jsou květy lesních plodů. Ta vůně je naprosto dokonalá, zprvu jsem se bála, že mi vonět nebude, ale už při prvním použití jsem se naprosto zamilovala. Kombinace květin a ovoce je příjemně nasladlá a nevtíravá.

Z 97% procent má přírodní složení. Obsahuje bambucké máslo, ovocné extrakty s vysokým podílem antioxidantů a vitamíny C a E. Naopak je bez parabenů, barviv. EOS netestuje na zvířatech.

Krém je hodně lehoučký, dobře se roztírá a ihned se do pokožky rukou vsákne. Ruce zanechává hebké a příjemné na dotek, bohužel tenhle pocit je krátkodobý. Hydratace je mizerná, velmi brzy mám pocit, že ruce musím opět mazat. S hodně suchýmama rukama si rozhodně neporadí.

Ta špatná hydratace mě strašně mrzí, jelikož je to jeden z nejvoňavějších a nejpříjemnějších krémů, co jsem kdy měla. Pokud nemáte suché ruce a stačí Vám jen lehké zvláčnění, tak pak ano. Pokud ale chcete něco, co hydratuje, tak EOS to nebude.
Obsah: 44ml
Cena: 139Kč
Hodnocení: 3/5

Jakou máte zkušenost s EOS?
Zkoušely jste krémy či balzámky?

24 komentářů:

  1. Ahoj, já tento krém také měla a nebyl pro mě nic moc, asi jsem taky na něj psala recenzi.

    OdpovědětVymazat
  2. Tento krém na ruky si chcem kúpiť už nejaký čas, ale u nás stojí takmer 10€ čiže čakám na zľavu, lebo 10€ sa mi za niečo také skutočne dávať nechce :D Inak chválim recenziu a fotografie, ozaj krása ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je opravdu vysoká cena, za tu nestojí. A děkuju :)

      Vymazat
  3. No někdo si ho chválí a někdo ne, ale mě už eos vážně neláká. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Krem jsem sice nezkousela, ale prijde mi to stejne jako s balzamama. Sice krasne voni, ale ve vysledku to neni zadna slava. Hlavne kdyz se to porovna s tim kolik stoji. Bohuzel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravda, balzámek taky moc nehydratuje, ale hodně jsem četla, že každá varianta je jiná :)

      Vymazat
  5. Mám tento krém v modré verzi. Já zase moc nejsem spokojená s vůní. Ze začátku mi krém strašně voněl, ale teď mi přijde, že to je spíš jako pánská vůně :D Tuhle verzi bych chtěla vyzkoušet. Já naopak byla s hydratací spokojená.


    #ThinkPositive

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Modrý by mi asi také nevoněl, vyloženě květinové vůně nemusím.

      Vymazat
  6. Já měla eos balzámek a pěkně voněl, hydratace byla průměrná. Nejvíce mě bavilo to balení.
    Zrovna mají tyto krémy Eos v akci v Rossmannu myslím za 99 Kč

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůně jsou opravdu super a balení mě též baví :)

      Vymazat
  7. Na tenhle krém vždycky koukám v Tetě, když nakupuji. Docela mě láká, tak snad si ho koupím, až mi dojde ten, co používám teď. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  8. Nemám extra suchý ruce, takže si ho chci koupit, zrovna o něm přemýšlím :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  9. Mám přesně ten samý a hydratace teda fakt bída :(
    Kriss

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadá to že jsem asi jediná, komu se obaly Eos příliš nelíbí, ale zato mě lákají díky výrazným vůním, které můžu :-)

    OdpovědětVymazat
  11. S Eos nemám skúsenosť ešte žiadnu, ale snáď už konečne vyskúšam balzam na pery :)

    OdpovědětVymazat
  12. Zrejme to bude ako s balzamami. Ludia ich kupuju kvoli obalu a nie obsahu.
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...