Víkendové výletování - II.část: Zoo Zlín

Hezký den,
užíváte sobotu? Jaké máte plány na víkend? Dnes si dáme opět odlehčenější článek a to další část z posledního výletu. Pokud jste první propásli, najdete ji zde. Dnešní článek bude plný zvířátek, jelikož jsme zavítali do zlínské zoo - tímto zdravím čtenářku, která mě poznala :)

Ve Zlíně jsme byli někdy před dvěma lety, bohužel ten den lilo, takže jsme si zoo vůbec nevychutnali. Již delší dobu jsem ji chtěla dát druhou šanci, hlavně i proto, že spousta lidí ji označuje za tu nejhezčí. Zoo je opravdu krásná, nádherné výběhy a celé prostředí působí moc dobře.

Z čeho jsem byla opravdu nadšená, tak z rejnoků. Když jsme tam byli posledně, tak zátoka rejnoků ještě nebyla. Věděla jsem, že je kontaktní, ale spíše jsem čekala, že když budeme mít štěstí, rejnoka uvidíme a když obrovské štěstí, tak možná se ho i dotkneme, ale s tím jsem moc nepočítala.  V zátoce najdete bazén, ke kterému se stačí procpat a dát ruku do vody a čekat. Naprosto úžasné, rejnoci sami plavou ke kraji a opravdu se jich dá dotýkat. Nebyla bych to já, kdybych si nedošla koupit i krmení. Tohle byl opravdu zážitek a já bych tam vydržela klidně celý den s rukou ponořenou ve vodě :D Fotky jsou bohužel hodně rozmazané, takže ty sem dávat nebudu.


Byli jste ve zlínské zoo?
Jak se Vám líbí?

8 komentářů:

  1. ja milujem ZOO :) aj teraz sa chystáme do Viedne, tak už sa teším :)
    musela si mať naozaj krásny deň :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. jé, Lešná je moje srdcovka, ze všech ZOO v ČR, ve kterých jsem byla je za mě bezkonkurenční! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, taky zdravim :) Vahala jsem, jestli te oslovit, ale nakonec jsem se hecla :-D rejnoci jsou vážne úžasni a vlastne i cela zoo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě by nenapadlo, že mě někdo někdy pozná. Jsem ráda, že jsi se hecla, bylo to milý, ale na druhou stranu moje první myšlenka byla, že už nikdy na blog nedám svoji fotku :D Škoda, žes byla v práci a nebylo více času.

      Vymazat
  4. V téhle Zoo jsem byla a bylo to velmi pěkné! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...