2x olej od Saloos

Krásný den,
dnes se mrkneme rovnou na dva produkty od Saloos, které mi nedávno dorazily k testování. Brzy se také můžete těšit na poslední produkt z balíčku a to hyaluronové sérum. Dnes to ale budou o dvou olejích, rostlinném a koupelovém.

Ricinový olej
V nabídce Saloos najdete obrovské množství rostlinných olejů. Určitě si tedy vybere každá pokožka a snad na každý problém najdete ten pravý olej. Já sáhla po ricinovém oleji a to z jednoho prostého důvodu, nejen že je na suchou pokožku, ale hlavně má mít pozitivní vliv na řasy.

Je to 100% ricinový olej lisovaný za studena. Výborně pokožku regeneruje, pomáhá hojit jizvy, ulevovat namoženým částem těla a vhodný je i jako teplý obklad. Využití má opravdu velké. Olej se doporučuje řešit s jinými řidšími oleji, což tedy nedělám a používám ho tak, jak je.

Olej je totiž hustější, opravdu hustý olej. Tím pádem se hůře roztírá, chvilku trvá než se vsákne, ale to je u olejů naprosto běžné. Pokožka je po něm naprosto dokonalé hydratovaná, velmi příjemná na dotek. Pro suchou pokožku je tohle skvělý pomocník.

Bohužel co se týče řas, tak tam jsem žádné změny nezaznamenala. Nejsou hustší, ani delší, zkrátka žádného rozdílu jsem si nevšimla. Přesto olej budu zkoušet i nadále a uvidíme. Pokud by se změny objevily až po delší době, určitě se o něm znovu zmíním.


Koupelový olej Litsea cubeba
Tuhle recenzi ocení spíše ty z Vás, které mají vanu, jelikož řeč bude o koupelovém oleji ve verzi Litsea cubeba. Olej obsahuje bio sezamový, mandlový a slunečnicový olej, esenciální olej litsea cubeba. Litsea cubeba je keř či menší strom, který se pěstuje převážně v Asii. Vzhledem i vůní připomíná citronovník. Olej se získává z plodů, ale i z listů.

Olej má antidepresivní účinky, pomáhá při únavě a přináší úlevu oteklým nohám. Olej je osvěžující a to díky osvěžující vůni, je hodně cítit po citronech, takže vůně naprosto vhodná na léto. Rozhodně se nemusíte bát, že by olej byl cítit jako nějaký čistič. Je to příjemná a hlavně čistá vůně. Provoní nejen tělo, ale i celou koupelnu a okolí.

Do koupele se používá 1-2 lžíce oleje. Nepění, ale vytváří mléčnou emulzi. Olej na pokožce zanechává ochranný film. Samozřejmě z vany vylezete lehce mastné, ale mastnota se během chvilky vstřebá. Koupelový olej je skvělý pro ty z Vás, které moc nedají mazání těla. Po koupeli již není třeba žádná další péče, jelikož olej pokožku skvěle hydratuje.

Moc děkuji Saloos za poskytnutí produktů k recenzi.

Zkoušely jste ricinový olej na řasy?
Máte rády koupelové oleje?

12 komentářů:

  1. Ja používam ricinovy olej od Soaphorie na obocie,kde zaberá výborne,je hustejsie:)pouzivala som ho aj na mihalnice ale to ma prestalo po case bavit :D

    OdpovědětVymazat
  2. Koupelovy olej od Saloos mam taky, jen v jine verzi a jsem s nim moc spokojena. Jinak ricinovy olej bych chtela zkusit na oboci :-)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  3. Koupelovy olej od Saloos mam taky, jen v jine verzi a jsem s nim moc spokojena. Jinak ricinovy olej bych chtela zkusit na oboci :-)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  4. My máme doma jen sprchový kout, takže žádné výrobky do koupele nepoužívám. Ricinový olej jsem ještě neměla. Je škoda, že se zatím nedostavil žádný výsledek u řas.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Saloos má i sprchové oleje, které jsou také skvělé :)

      Vymazat
  5. Já používám ricinový olej od jiné francouzské značky a právě jsem na řasách postřehla, že jsou silnější a méně mi padají. Jinak od Saloosu mám teatree olej a také mi moc vyhovuje :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, snad se časem také dostaví ještě výsledek.

      Vymazat
  6. Já si brousím zuby i drápky na ten ricinový olej od Saloosu :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...