Batiste - Suchý šampon Sweetie

Má vůbec cenu představovat suché šampony Batiste? Já myslím, že ani moc ne, jelikož je zná snad úplně každý. Sama mám doma hned několik kousků a je to skvělý pomocník, který se v koupelně rozhodně neztratí. Dokáží oddálit mytí klidně o jeden dva dny a to se někdy rozhodně hodí. Všimli jste si ale už letní limitované edice? Ta obsahuje rovnou dva kousky - orientální Marrakech a sladký Sweetie.

Verzi Sweetie určitě nepřehlédnete. Je laděná do růžovo-fialova a na sobě má ruské matrjošky. Mě osobně se balení hrozně líbí, působí pozitivně a vážně letně. Navíc když jsem byla malá, tak mě tyhle panenky naprosto fascinovaly :D

Co se týče vůně, tak ta se mi trefila do vkusu. Sladké vůně, to je moje. Snoubí se v ní kombinace malin a vanilky a vůně je to dost vydařená. Pokud ovšem máte rády sladké vůně jako já. Pokud ne, tak Vám vonět zřejmě nebude, jelikož je sladká opravdu hodně.

Jako ostatní šampony, tak i tenhle se protřepe a přibližně z 30cm vzdálenosti se nastříká ke kořínkům, ze kterých odstraní mastnotu a vlasům dodá objem. Přijde mi, že Sweetie se hůře vyčesává než třeba Cherry, o kterém jsem psala zde. Je třeba pořádně a několikrát vlasy pročísnout prsty a hřebenem, aby veškerý bílý povlak zmizel.

Za ten výsledek to ale stojí. Krásně odstraní mastnotu a vlasům dodá fantastický objem. Vlasy vypadají po aplikaci nádherně a ještě sladce voní.

Moc děkuji e-shopu kupkosmetiku.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Už jste zkoušely Batiste šampony?
Zaujala Vás letní edice?

8 komentářů:

  1. Od Batiste mi nejvíce voní ten modrý suchý šampon :)

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovědětVymazat
  2. Prostě Batiste je nejlepší mám ho ráda a už jsem vyzkoušela tak tři typy a jak vidím pořád jsou nové a nové :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Verzi Sweetie mám a je to vlastně můj vůbec první suchý šampon od Batiste :) Jsem s ním moc spokojená :)
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Suchých šamponů jsem vyzkoušela nesčetně moc a k Batiste se stále ještě nedostala, to bych měla napravit :D! Ještě musím podotknout, že jsi ho krásně nafotila :).

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem Batiste taky ještě nevyzkoušela, takže recenze se hodí (aspoń vím, že Sweet se vyhnu, protože sladké vůně moc nemusím)

    OdpovědětVymazat
  6. Bez Batiste šampónků si už neumím představit svůj slepičí život :D jsem na nich závislá :D
    Tuto voňovou variantu jsem ještě nezkoušela, ale vzhledem k tomu, že mi moje zásoby docházejí, nejspíše se pro ni vydám. sladké vůně jsou moje nejoblíbenější

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  7. Čožeeee, ja som si nedávno kupovala nový batiste v DMke a tento vôbec nemali v ponuke. Och,... keby som tak skôr čítala tento článok. Pretože ja milujem všetko sladké. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nejspíš bude tím, že na Slovensku zřejmě tahle limitka není. Na slovenských Batiste stránkách ho nevidím.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...