Nákupy a novinky za srpen 2016

Krásnou sobotu,
co plánujete na víkend? Nechystáte se na veletrh World od Beauty & Spa v Letňanech? Článek s novinkami Vám ukazuji poměrně pozdě, ale mám tu teď naplánováno tolik článků, že nevím, který publikovat dříve.

Co se srpna týče, tak to byl hodně bohatý měsíce, sice za kosmetiku jsem utrácela minimálně, ale vše jsem dohnala jinde. Níže zjistíte, čemu jsem nedokázala odolat. Také jsem slavila svátek, takže tu mám i několik dárečků a přišlo i pár balíčků v rámci spoluprací.

Kosmetika
Srpnu vévodila pečující kosmetika a vůně. Jak můžete vidět, šamponů mám teď šílenou zásobu a potřebovala bych hned několik hlav. Ale pojďme se mrknout podrobněji.

Jako první tu mám hruškovou sadu Manufaktura, kterou jsem jsem dostala v práci k svátku. Dáreček mě moc potěšil, dárková kazeta vypadá nádherně a produkty krásně voní. Od Manufaktury jsem zatím měla jen vlasovku ve verzi mojito a byla jsem spokojená, tak jsem zvědavá i na tyhle produkty.

Pomalu mi dochází můj oblíbený parfém, od Honzy jsem proto k svátku dostala nové, tentokrát rovnou větší balení. Jedná se o Lancome Tresor in Love, což je nádherná, sladší a romantická vůně. A k tomu zamilované makronky <3


Svátek slavím s mamčou, k tomu mamča měla narozky a jelikož vlasovku používáme společně, tak i tahle hromada je společná. Je to pořádná hromada a vypadá to, že pěknou dobu nebudu muset šampony vůbec řešit. Určitě pak bude na vše recenze.

V Dm drogerii najdete novou limitku od Balei, která je inspirována zábavním parkem. Já jsem tuhle limitku, konkrétně sprchový gel, sháněla již v Německu a nesehnala, takže jsem ráda, že se dostala i k nám. Sprcháč voní jako cukrová vata, slaďoučká vůně, kterou jsem si hned zamilovala, takže jsem vzala rovnou dvě balení.

Od e-shopu elnino.cz jsem dostala k otestování parfémované olejíčky Frais Monde. Vybrala jsem si verze kokos, lesní plody a konvalinku. Recenze bude už brzy. Prozradím, že z některého jsem vyloženě zklamaná, z jiného zas nadšená.

Brandnooz box společně s Avonem hledali na vyzkoušení nového krému několik testujících. Jsem moc ráda, že jsem byla vybraná, protože krém je skvělý. Už ho mám spotřebovaný a recenze Vás též nemine.

Poslední den v měsíci přišel balíček od e-shopu kupkosmetiku.cz. Ten obsahoval podzimní novinky značky Lirene, pleťové masky. Na masky se vrhnu co nejdříve, Lirene mám ráda a na masky se hodně těším.

Oblečení a ostatní
Utrácení, pro které nemám žádnou omluvu, je tahle hromada Yankee Candle svíček. Byl letní výprodej a já prostě neodolala, ani jsem se moc nesnažila, protože mi bylo jasné, jak to dopadne. Vždy jsem kupovala ve vánočních/zimních výprodejích, takže u mě převládají teplé, sváteční vůně. Teď mám i šťavnaté letní, máslový jahodový dortík voní úžasně. Kromě svíček a vosků jsem si vzala i svícen na votiv se srdíčky, který je stejný jako moje aromka a mám z něj fakt radost. To mi připomíná, že jsem chtěla začít s články o Yankee, tak snad brzy...

Od mamči k svátku jsem dostala tenhle nádherný, modrý svetr, který jsem si okamžitě zamilovala. Je volnější, oversize, což mám ráda a hned několik lidí mi ho chválilo, takže nejraději bych ho teď vůbec nesundavala. K svetru jsem dostala i nové balerínky, což se hodí, protože elegantnější černé jsem nedávno vyhazovala, tak mám náhradu. Akorát se mi vyzouvají, takže budu muset ještě koupit gelové pásky, aby držely.

V Tescu byly poměrně velké výprodeje, ale kromě pyžam či bot si málokdy něco koupím. Bohužel velikosti byly docela probrané, navíc naše Tesco je docela malinké, takže jsem ulovila jedno pyžamo s Knihou džunglí. Vyšlo na nějakých 169Kč, což je krása.

Co pěkného jste si koupily vy?
Nakupovala jste Yankee Candle?

21 komentářů:

  1. Nádherné nákupy a novinky, Peti :-) Líbí se mi tentokrát fakt skoro všechno. A jestli budeš psát o YC, tak budu maximálně nadšená :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju a články snad dám co nejdříve dohromady :)

      Vymazat
  2. No myslím ze nádherná hromada YC! :) Také jsem milovník :))) Už se těším na všechny ty recenze, krém od avon mam také, ale ještě jsem ho nezkoušela.

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. naozaj super veci si si pokupovala :) tie yankee sviečky,juuj :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. No jo, Yankee Candle, na to přece vůbec není potřeba žádná omluva:-) Těším se na články o YC:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem letní slevy vzala velkým obloukem a nekoupila vůbec nic, už jsem proto že jsem tu celý srpen nebyla. Pěkný nákup Yankee C. U nás máme obchod a stále jsem v něm nebyla, to ho budu muset někdy navštívit.

    OdpovědětVymazat
  6. To je věcí... a té vlasovky :o to by mě možná tak zdeptalo, v životě bych to nespotřebovala :D a svetřík je boží ♥

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šampony a balzámy spotřebuji určitě, ale různá séra, olejíčky jsou bezedný :D

      Vymazat
  7. Naprosto paradni vecicky! Hromada v podobe vlasovky je zkratka wow! Miluji vlasovku a miluji zkouset nove produkty a mit zasoby :) Co me jeste moc zaujalo jsou YC svicky, ja ty vyprodeje vzdy nejak zazdim :( pritom YC tak miluji!

    OdpovědětVymazat
  8. Ta hrušková sada od Manofaktury vypadá úžasně. A svetr je taky super.
    Svíčky Yankee candle jsem ještě nevyzkoušela - mám pocit, že jsem jediná ve vesmíru :-D
    Krém Avon jsem testovala taky (a taky chystám recenzi, resp by už byla, kdyby mi včera nespadl počítač) a musím říci, že já úplně nadšená nebyla.

    OdpovědětVymazat
  9. Ta dárková sada od Manufaktury je super! A tolik Yankee Candle! Závidím :)

    Bomb Cosmetics | Tělový scrub Limetka & Brusinka

    OdpovědětVymazat
  10. Tuto vůni od Lancome jsem za poslední dny očichávala hned několikrát a uvažuji nad ní :). Sada od Manufaktury by se mi líbila

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...