Podzimní DM box

Krásný den,
jak se máte? Včera jsem konečně po roce byla na pole dance. Našla jsem si nové studio a jsem nadšená, že konečně se zas tomuto koníčku budu věnovat, jelikož mě to šíleně baví. Pokud budu stíhat, určitě bych ráda chodila alespoň dvakrát týdně.

Téměř před dvěma týdny mi přišel mail o výhře DM boxu, ten se mi povedlo vyhrát podruhé za sebou a z výhry jsem měla obrovskou radost. Sice je to už doba, ale snad nevadí a na jeho obsah se podíváte rády. Bohužel dříve nebyl vůbec prostor na článek. Krabička je naprosto luxusní a potěšila mě nejvíce, přesně styl, co se mi opravdu líbí. Obsahově též není špatný, kor když za něj ,,platím" nasbíranými body. Ovšem s letním vydáním se absolutně nedá rovnat.


  • Gliss Kur Ultimate Color šampon - 250ml
Tuhle řadu pro barvené vlasy jsem měla v plánu vyzkoušet. Sice mám teď šamponů pořádnou zásobu, ale určitě se k němu časem dostanu. Vlasy má posílit a dodat jim lesk.

  • Balea suchý šampon pro tmavé vlasy - 200ml
Suché šampony v poslední době používám ráda, někdy zkrátka není čas na mytí. Baleu jsem zatím nezkoušela, tak jsem zvědavá, jaká bude.

  • Adidas pánský sprchový gel Champions League - 250ml
Pánský sprcháč využije mužská část domácnosti, kterou potěšil. Jedná se o novou orientálně-aromatickou vůni.

  • Balea deodorant spray Pink Grefruit - 200ml
Deospreje nemusím, nepřijdou mi tolik účinné a hlavně mi nejsou tolik příjemné. V podstatě je využívám jen doma, nebo v zimě. Tenhle alespoň krásně voní, vůně je opravdu povedená, svěží.

  • B.U. deodorant spray Golden Kiss - 50ml
Abych těch deodorantů nebylo málo, tak ještě cestovní balení od B.U. Jak je používám málo, tak mám několikaroční zásobu.

  • Balea krém na ruce se solí z Mrtvého moře a aloe vera - 100ml
Od Balei jsem snad ještě krém na ruce neměla, docela mě zajímá, jak hydratační bude. Moc hezky voní, vůni aloe vera mám ráda a tahle vůně je dost povedená. Krém na ruce využije snad každý, takže za mě fajn.

  • Emco ovocné sušenky Digestive - 115g
Jemné a křupavé sušenky, které mají o 30% více vlákniny než jiné druhy a proto jsou vhodné na snídani. Jsou bez barviv, konzervantů a neobsahují ani palmový tuk. Moc ráda ochutnám, i když sušenková úplně nejsem, třeba budou výborné.

  • Corny proteinová tyčinka čokoláda - 35g
Obsahuje 30% proteinu a přidaný hořčík. Tyčinku jsem již jednou měla a chutnala mi, ráda si tedy dám znovu. V předchozím boxu byly raw tyčinky a ty mi nechutnaly, takže tuhle Corny oceňuji více.

  • Signal zubní pasta White Now Glossy Chic - 50ml
Zuby má zanechávat bělejší a lesklejší a to již po prvním použití. Pastu jsem našla i v Glanc boxu, ale nevadí, protože zubní pasta se rozhodně neztratí, právě naopak.

  • Ebelin gumičky na vlasy - 6ks
Jelikož vlasy nosím rozpuštěné, gumičky mě zrovna dvakrát nepotěšily. Samozřejmě občas se hodí, ale není to něco, z čeho bych skákala radostí. Neurazí, nenadchne. Jsou ale bez kovového spoje, takže vlasy nepoškozují.

  • Vzorek vůně David Beckham a Naomi Campbell
Nemám tyhle vzorky ráda, nevím proč, ale nikdy jsem je nevyužívala. Vždy akorát zabírají místo a pak je akorát vyhodím.

Líbí se Vám obsah?
Využily by jste všechno?

7 komentářů:

  1. Já si myslím, že bych snad využila úplně všechno, tenhle box vypadá úplně parádně! Obsah zvolili dá se říct dle mého gusta :))

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se ještě nikdy vyhrát nepodařilo :( Ale zatím se mi líbily více či méně všechny boxy, určitě by se všechno využilo :) Deodoranty Balea právě na doma miluju, ale tuhle vůni jsem ještě nezkoušela. Suchý šampon na tmavé vlasy si jednou plánuju pořídit, ale ještě nevím, po jaké značce sáhnu. Mám už jednu Baleu doma a ta mi zas tolik nevyhovuje. A krém na ruce stejné značky už jsem kdysi měla a vůbec mi nevyhovoval, tak snad tento bude lepší :)

    OdpovědětVymazat
  3. Deospraye od Balea nejsou špatné a u mě zabraňují potu :) jinak balení krásné ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Sbírám momentálně body na další DM box, mě právě vylosovali v červenci. Obsah se mi líbí hodně a já bych využila vše :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já si myslím že tento box se jim vyvedl :) Líbí se mi jaké produkty do něj daly :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Jednou jsem DM box vyhrála, ale nebyl nic moc. .Za to tento je super, zajímavé kousky.

    OdpovědětVymazat
  7. Tenhle box se povedl, využila bych vše :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...