Brandnooz box - Říjen 2016

Krásný den,
jak si užíváte prodloužený víkend? Mě pomalu, ale jistě končí dovča a jelikož jsem během toho týdne nic moc nestihla, prostě klasika, pokusím se vše dohnat o víkendu. Tím myslím hlavně úklid a sepsání několika článků. Kromě dovolené se ale blíží i konec měsíce a to znamená tradiční zelenou krabičku plnou dobrot.

Tentokrát dorazil box s jinými rozměry, aby se do něj vše vešlo. Jelikož tahle změna byla avizována, hodně jsem se na obsah těšila. Krabička byla vyšší a oproti předchozím o dost lehčí. A jak tento měsíc Brandnooz box obstál?

  • Strážnické brambůrky Party balení - 300g, 49,90Kč
Začneme rovnou produktem, který zabíral nejvíce místa. Více jak 25ti letá tradice rodinné firmy Hobža Strážnické brambůrky uvádí na trh limitovanou edici brambůrek ve velikosti 300g. Nemám tyhle brambůrky ráda, nikdy mi nechutnaly. Naopak mamča je ale má nejraději, takže využití se rozhodně najde.

  • Vest Sýrovky - 90g, 19,90Kč
Já si raději dám krekry se sýrovou příchutí. Krekry sice nevyhledávám, ale sýrové příchutě mám hodně ráda, takže na večerní zobání si určitě dám ráda. Jsou pečeny převážně z českých surovin a bez palmového tuku.

  • Hašlerky Černý rybíz/Višeň - 90g, 16,90Kč
Tradiční bylinková a mentolová chuť nově i s příchutí ovoce. Nesnáším mentol a Hašlerky jsou pro mě naprosto odporné. Myslím, že je nezachrání ani ovocná příchuť.

  • Fidorka mléčná s karamelovou příchutí - 30g, 10,90Kč
Konečně pořádná dobrota a tou je karamelová Fidorka. Limitovanou edici seženete v šesti hravých obalech. Fidorky mám docela ráda, nejvíce u mě vede bílá a kávová. Karamelovou jsem měla v plánu ochutnat, takže super.

  • Krušovice Dvanáctka - 500ml, 15,90Kč
Pivo nepiji, ale Honza si určitě dá. Je vařeno podle historických receptur krušovických sládků.

  • Nescafé Azera - 60g, 99Kč
Hurá, žádný čaj, ale konečně kafe. Nescafé je jednoznačně nejlepší značka rozpustných káv. Novinka inspirována profesionály, která kombinuje rozpustnou a mletou kávu se sametovou vrstvou pěny. Měla by mít aroma čerstvě namletých zrn a špičkovou kvalitu jako v kavárně.

  • Bornier Horčice s hruškou - 205g, 60Kč
Hořčici nejím, ale doma ji používáme. I když na hořčici nejsem, musím ocenit zajímavý nápad s hruškou. Druhou variantou byly fíky. Hořčice s hruškou má typickou chuť dijonské hořčice spojenou s plnou sladkostí hrušky. Hodí se do salátových dresinků či sendvičů.

Říjnový box hodnotím jako průměrný. Osobně moc nadšená nejsem, ale to jsem byla poslední asi čtyři měsíce. Zvlášť záříjový a srpnový box byl naprosto perfektní, takže je jasné, že musel přijít slabší měsíc. Rozhodně oceňuji kafe, nejlepší produkt v boxu.

Jak se Vám obsah líbí?
Co by Vás potěšilo nejvíce?

7 komentářů:

  1. Já bych využila vše, ale taky mi přišlo ze tam je malo produktu. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Vcelku by ma zaujimalo, ci do prichodu dalsieho boxu spotrebujes vsetky vyrobky, alebo hromadis :-)
    Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všechny určitě nespotřebuju. Z toho minulého máme ještě hořčici a polévku :)

      Vymazat
  3. Na mě boxík čeká v práci, přebírala mi ho kolegyně, protože jsem nemocná. Podle popisu se mi obsah boxu líbí a využiju tentokrát úplně všechno. Akorát nejím hořčici, ale doma se neztratí, kor taková zajímavá příchuť :-)
    Jinak já Strážnické brambůrky naprosto miluju a nejvíc tyhle jemně solené, takže jsem za ně v boxíku ráda :-) Pivo mám taky ráda, Fidorku sním, Hašlerky nějak přežiju, snad budou dobré v těchhle příchutích :-D Krekry jsou taky fajn, kafe sice moc nepiju, ale doma takhle malou plechovku určitě spotřebujeme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, že Tobě se obsah trefil do vkusu :)

      Vymazat
  4. Mne naopak box tentokrát zklamal - totálně se minul s mými chutěmi. Radost mi udělala jen horčice (byť to byla za poslední čtvrtrok už třetí, ale aspoň zajímavá příchuť) a celkem ráda ochutnám Sýrovky. Zbytek poputuje dál...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...