Dermacol - Caviar Long Stay Make-Up & Corrector

Krásný den,
jak si užíváte víkend? U mě se včerejšek nesl v duchu nákupů, které byly opravdu úspěšné. A od zítra mě čeká týdenní dovča. Původně jsme plánovali výlet, ale jelikož počasí hlásilo déšť, výlet jsme odpískali a dovču budu trávit doma, na což se ale také těším.

Pokud bych měla říct jednu značku, od které mi nejvíce vyhovují make-upy, tak by to byl jednoznačně Dermacol. Dermacol zkrátka make-upy umí a dnes se právě na jeden mrkneme. Používám ho již nějakou dobu a brzy bude spotřebovaný, takže nejvyšší čas mu věnovat recenzi.

Make-up obsahuje výtažky z kaviáru, je dlouhotrvající a slibuje zpevnění, hydrataci a vyhlazení pleti. Zdokonalující korektor má projasnit oční okolí a sjednotit tón pleti. Je hypoalergenní a určen pro všechny typy pleti.

Na první pohled Vás určitě zaujme balení, která vypadá opravdu luxusně. Mě osobně se hodně líbí, skleněná lahvička se stříbrným víčkem a černými nápisy se na poličce vyjímá. Když horní víčko otevřete, najdete tam kromě korektoru ještě malé zrcátko. To je sice vážně maličké, ale v nouzi postačí.

Bohužel balení má i jedno ale, make-up se nabírá špachtličkou, která je upevněná na víčku. Špachtlička nesahá až na dno, čili zbytky make-upu jdou špatně vydolovat, navíc se nedostane ani na stěny lahvičky. Já to tedy řeším tak, že přes noc lahvičku otočím vzhůru nohama a nechám make-up stéct. Balení nádherné, ale ne úplně praktické.

Make-up je hodně hutný, když jsem ho použila poprvé, moc nadšená jsem nebyla. Šel strašně špatně rozetřít, na mé suché pleti prostě neklouzal a šlo to ztěžka. Brzy jsem si ale zvykla a roztírání je naprosto bez problémů. Slibuje střední až vyšší krytí, já se přikláním k tomu vyššímu. Kryje naprosto dokonale, je třeba dávat pozor na pořádné rozetření, jelikož make-up může tvořit masku.

Pleť s make-upem vypadá božsky. Je sjednocená a na pohled až sametová, sice nemůžu říct, že by hydratoval, ale ani nevysušuje a nezvýrazňuje suchá místa. Souhlasím i s dlouhou výdrží, po celém dni v práci make-up pěkně drží, což velmi oceňuji. Za mě jeden z nejlepších make-upů, zamilovala jsem si ho a je mi až líto, že se blížím ke dnu.

Co se týče korektoru. Já na korektory moc nejsem, mám za to, že se vším si musí umět poradit právě make-up. Přesto jsem korektor párkrát zkusila a oproti make-upu mě nezaujal. Je sice hezky krémový, ale přijde mi, že kryje špatně a navíc zalézá do vrásek, takže ten za mě nee.
Obsah: 30ml
Cena: 349Kč
Hodnocení: 5/5

Zkoušely jste make-up?
Jaký je Váš oblíbený od Dermacolu?

12 komentářů:

  1. Teda týdenní dovča, to je paráda :). Jinak makeup mě moc nezaujal, právě protože je docela hutný.
    Můj blog: Beauty by K. + u mě na blogu i na IG najdeš soutěž :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud máš raději lehké, tak to nebude to pravé no :)

      Vymazat
  2. Ja mám od Dermacolu veľmi rada sprchové gély a krémy ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Tento bych ráda vyzkoušela, vypadá totiž dobře a četla jsem na ně samou chválu. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám make-upy od Dermacolu taky moc ráda. Tento jsem nevyzkoušela a špachtlička by mi taky nevyhovovala nicméně produkt vypadá luxusně, jak píšeš a určitě bych jej vyzkoušela. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Špachtlička praktická není, ale jinak je výborný :)

      Vymazat
  5. Makeup vypadá docela lákavě, já mám od Dermacolu zkušenost akorát s lanýžovým makeupem, který jsem měla moc ráda a je škoda, že ho přestali vyrábět :)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten jsem nezkoušela, lákal mě, ale jak se začal vyprodávat, tak jsem ho ani nekupovala.

      Vymazat
  6. Ja od Dermacolu milujem sprcháče a v lete prípravky na opaľovanie:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  7. Škoda nepraktického balení, vypadá nádherně. U makeupu by mi ta hutnější konzistence vadila, ale vypadá fakt skvěle. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...