Alterra - Čistící emulze aloe vera 2v1

O značce Alterra se na blogu zmiňuji dnes poprvé. Seženete ji v drogeriích Rossmann, je složena z kvalitních surovin převážně z biologického zemědělství. Používá pouze přírodní oleje a má ochrannou známku vegan, to znamená, že neobsahuje látky živočišného původu.

V nabídce najdete produkty v péči o pleť, tělo, ale i vlasy. Já vyzkoušela čistící emulzi 2v1 s aloe vera. Řada s aloe vera je určená pro suchou a citlivou pleť, takže naprosto ideální pro mě. A jak mě značka zaujala?

Čistící emulze obsahuje jojobový olej a extrakt z aloe vera. Jemně odstraňuje make-up, nečistoty a kožní  maz. Pleť má zanechat jemnější, svěží a čistou. Rostlinný glycerin vyrovnává vlhkost pleti.

Emulze má krémovou, hodně řídkou konzistenci. Obsahuje malé částečky, nikde jsem ale nenašla, co by to mělo být, řekla bych, že možná ta aloe, ale jistě to nevím. Částečky jsou opravdu malinké a velmi jemné, takže rozhodně se nejedná o žádný peeling, který by pleť dohladka vydrhl.. Určitě citlivou pleť nijak nepodráždí.

Vůně je hodně sladká, aloe vera mi normálně voní, ale tohle nevoní čistě po ní. Emulze je mnohem sladší a bohužel nemůžu říct, že by mi vyloženě voněla. S vůní jsme si nesedly a nejspíše i kvůli tomu mě tento produkt tolik nezaujal.

Když jsem emulzi zkusila prvně, měla jsem pocit, že pleť nečistí zrovna dokonale, ale je to fakt jen pocit, protože na pleti po ní nezůstává žádná stopa po make-upu. Pleť není po použití napnutá, podrážděná, ale zároveň ani nemám pocit, že by hydratovala. Nevysušuje, ale ani nehydratuje. Čistící emulze plní to, co slibuje, čistí skvěle, ale s konzistencí a vůní mi ne úplně sedí.
Obsah: 125ml

Cena: cca 90Kč
Hodnocení: 3/5


Jakou máte zkušenost s touto značkou?
Zkoušely jste i tuto emulzi?

6 komentářů:

  1. ray som mala od nich nejaky krem na suchu pokoyku a bolo to super skoda ze u nas bezne tuto znacku nekupit
    galantosfun giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujala mě, protože ačkoliv nemám většinou suchou pleť, klasické čističe považuji za zbytečně vysušující. Možná ji někdy zkusím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já podobné čistící gely používám v podstatě denně.

      Vymazat
  3. Neznám ani značku ani produkt. Ale připadá mi docela zajímavý tak možná zkusím :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...