Avon - Zjemňující hydratační krém na obličej, ruce a tělo

Tělová mazadla používám každý den po sprše, takže jejich spotřeba je u mě poměrně velká. Tedy velká, spíše bych řekla pravidelná, snad každý měsíc jedno mazadlo dodělám. Tento zjemňující krém od Avonu jsem měla možnost vyzkoušet díky Brandnooz boxu, kdy hledali několik lidí na testování. Je to již pěkná doba, krém mám dokonce spotřebovaný, ale na článek se stále nedostalo, tak teď konečně.

Krém obsahuje chia semínka, která pokožku dlouhodobě hydratují. Složení s vitamíny a minerály se stará po výživu, jas pokožky a posílení přirozené bariéry. Krém je určen pro normální a suchou pokožku. Dá se použít jak na tělo, tak i na obličej. Já tedy krém zkoušela pouze na tělo, jelikož produkty, které jsou určené na oboje, mi zásadně na pleť nesmí.

Na první pohled mě zaujalo balení. Sice je jednoduché, ale ta bílá na mě působí hodně elegantně. Navíc kelímky mám u mazadel docela ráda, člověk alespoň spotřebuje vše do poslední kapky. Krém je jinak hypoalergenní, bez parabenů a barviv.

Má jemnou, krémovou vůni. Ač jsem hodně na sladké, vůně mi sedla a velmi jsem si ji oblíbila. Vážně krásná, čistá vůně krému. Krém je úžasně lehoučký, přesto během aplikace cítíte, že i přes tu lehkost bude dokonale výživný.

Dobře se roztírá a do pokožky se ihned vsákne. Nezanechává žádný lepivý pocit, ale jen na jedničku hydratovanou pokožku, která je hebká a na pohled hezčí. Krém mi maximálně vyhovoval a to všech ohledech, moc milé překvapení.

Obsah: 200ml
Cena: 179Kč - V akci za 99Kč
Hodnocení: 5/5

Co Vy a krémy Avon?
Máte zkušenosti s tímto?

5 komentářů:

  1. Krém vypadá krásně hydratačně, ale u Avonu mě trochu štve složení... :)

    OdpovědětVymazat
  2. vyzera dobre páči sa mi jeho konzistencia pozerala som po tychto kremoch ale zatial mam zasoby:)

    OdpovědětVymazat
  3. Já moc Avon nevyhledávám, ale tento krém mám také a musím říct, že jsem si ho oblíbila :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Já s Avonem nemám žádné zkušenosti. Objednávám spíše Oriflame. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já ho testovala taky, recenzi jsem psala už před časem. Měl uvedeno, že je i na obličej a ruce - tam zklamal, takže jsem ho používala stejně jako ty - po sprše. A v roli tělového krému se docela osvědčil.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...